Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 3.12.2012 18:28:54
koka i po
ja bih samo da se nadovezem...toliko lijepih stvari cinite .....za vas mozda samo sitnica a nekome velika stvar.uvjerena sam da ce vam se sve vase dobro duplo vratiti.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 3.12.2012 18:40:51
emi7908
SERACELL - maticne celije ce se ukljuciti kao sponzor ovog lijepog drzenja...
za sponzora i hvala im puno što žele biti dio ove lijepe priče ...
Prevoz imaš od mene za paketiće, vrpcu za pakovanje isto, pokušavam još nešto da uradim ali dok ne budem sigurna ne bih pisala.. eto skromno ali od srca za dragu dječicu...
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 3.12.2012 23:31:50
AnLu
Nunny i dalje pise dvoje djece a ona vodi jedno dijete za paketic i jedno sa dva mjeseca koje ne ulazi na spisak. po tome bi bilo da jos jedno mjesto ima.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 3.12.2012 23:36:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
lepetetka jedno djete br 40. ubacicemo normalno i drugo
lely neky
pricekajte jos do utorka kad ce mi potrvrditi konacan spisak djece iz Doma... i prose godine su smanjili za 2 ili troje...
a ovom spisku trebamo dodati dvoje predskolske djece nase forumasice i malog Omara...
Ovo je Višnjin post nakon objavljenog posljednjega spiska... zanči to je to...nema Nunny 2 nego 1...
U ovom gore spisku Višnja idana je smo pored vsoga nicka dodoal ime svoga djeteta umjesto tboga napisanog ''dječak''
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.