|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
28.11.2012 11:18:16   
becutan
Kula, zahvaljujem ti mnogo na odgovoru i savjetu, malo sam uplasena i zbunjena, znaci bez obrzira sto krvarim, da odem doktoru? Mislis da je moguce da sam ipak trudna? Bas, ali bas sam zbunjena, jer nikad u zivotu mi nije ovoliko kasnila user posted image .

Jos jednom, hvala puuno, srce si

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 3801
28.11.2012 11:19:22   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: becutan

Drage moje, molim vas za jos jednu informaciju (ukoliko je neko bio u slicnoj situaciji). S obzirom da sam sinoc primjetila smedj iscjedak pa zatim krv, sve nade o trudnoci su mi pale u vodu user posted image . Ali sam sad citala o tome da je u biti moguce i dobiti, a biti trudan, pa da li neko zna jel to ustvari isti osjecaj kad dobijes, da li isto krvari itd. I da li je moguce uraditi opet test, dok mi traje menstruacija? Jer sam i dalje ubjedjena da mi nije dzaba kasnilo 10 dana... HVALA VAM PUUUUUNO

becutan ja sam imala menstruaciju i bila trudna, kasnije sam sve pomalo krvarila do 14.sedmice, mislim da je u tebe kasnila menstruacija iz nekog razloga, nemoj se opterecivati, pricekaj dan dva ako ne bude kao uobicajeno idi dr

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu becutan)
Neposredna veza do poruke: 3802
28.11.2012 11:25:28   
becutan
Tako cu i uraditi, jos par dana sacekati, i otici na UZ. Ja se jos (potajno) nadam da postoji sansa za user posted image .. ;)

hvala na pomoci

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3803
29.11.2012 0:45:14   
becutan
Drage moje, molim vas za jos jedan odgovor, a to je da li je moguce uraditi test za utvrdjivanje trudnoce za vrijeme menstruacije, s obzirom da sam sinoc/jutros dobila :( , ali ipak i dalje m ije pravo cudno to sto mi je kasnila 10 dana, i sto imam cudne promjene na licuuu...

(odgovor članu becutan)
Neposredna veza do poruke: 3804
29.11.2012 8:30:16   
Bebica11
draga becutan ako ti menstruacija ide uobicajenim tempom, isto obilna kao prije itd itd najvjerovatnije nisi trudna ali DA, MOGUCE JE URADITI TEST za vrijeme menstruacije, pokusajuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu becutan)
Neposredna veza do poruke: 3805
29.11.2012 8:43:40   
becutan
Draga, hvala na odgovoru, a sto se tice menstruacije, poprilicno istim tempom mi ide, mada sam i o tome citala- da su neke djevojke imale na isti nacin, cak i po tri mjeseca, a bile trudne ;) (vidis koliko to zelim) user posted image . Mada i ako se uopce ne radi o trudnoci, nesto mi se desava, kako god, jer za moje tijelo i moje redovne menstruacije, toliko kasnjenje i nije bas normalno :O

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3806
29.11.2012 9:26:52   
Lejla Ka
Becutan napravi test. Ako si trudna sad bi to trebao potvrditi svaki test. Proguglaj malo pojam "biohemijska trudnoća".

Ciklus se može poremetiti iz različitih razloga, koje nekad ne možemo odrediti. Hormonalna ravnoteža je jako krhka i lako se poremeti, a ona zapravo upravlja svime u našem tijelu. Glavu gore i hrabro naprijed.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu becutan)
Neposredna veza do poruke: 3807
29.11.2012 16:26:04   
kula
Nisam mogla čekati do subote, već sam otišla kod doktora sinoć i potvrdio mi je trudnoću user posted image . Malena gestacijska kesica je tu, zakačena gdje treba... user posted image
Starost ploda je 5 sedmica i 4 dana. user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3808
29.11.2012 17:52:12   
Lellaa
cestitam kula user posted image user posted image user posted image uzivaj u svojoj trudnoci user posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 3809
29.11.2012 19:32:10   
becutan
Kulaa CESTITAM OD SRCA NA user posted image :) UZIVAJ I ZELIM TI PUUUUNO SRECE...

Lejla Ka, hvala ti puno na odgovoru i savjetu, a ne znam da li ima smisla raditi test, s obzirom da mi je evo vec drugi dan, krvarim standardno, ali i dalje sama sebi ne mogu da objasnim cemu kasnjenje menge 10 dana (kao nikada) i uzasna promjena na licu, takodjer kao nikada, jer mi je inace lice kao bebina guza user posted image . Ne znam dal se stvarno nekome desilo da ima menstruaciju iste kolicine kao i inace, a da je trudan...? user posted image

(odgovor članu Lellaa)
Neposredna veza do poruke: 3810
29.11.2012 20:38:18   
Mrvica_83
Kula .. Sjajnooo user posted image user posted image Divna vijest .. Sve najbolje ti zelim od srca .. Da trudnoća bude školska aBd user posted image I da pratimo sve divne trenutke dok user posted image stigne .. Veliki user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 3811
30.11.2012 10:39:26   
Anoniman
Cao zene
Molim vas samo ako mozete mi dati savjet,pijem pilule,i zavrsila sam u nedelju,a evo vec peti dan ja ne dobijam?
Inace imam ciste,jako neredovne mens (kada ne pijem pile) ali prosli mjesec kada sam pila,dobila sam treci dan nakon prestanka...
Da li je to normalno?

(odgovor članu Mrvica_83)
  Neposredna veza do poruke: 3812
30.11.2012 11:28:59   
idana_85
Sve do 7 dana je normalno

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3813
30.11.2012 11:41:11   
Kikii
Kula sretno s trudnocom i da dobijes svoje zlato user posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 3814
30.11.2012 15:54:09   
kula
Hvala vam drage moje!!! user posted image user posted image
ABD da prodje sve u redu, sto i svakoj od vas ponaosob zelim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kikii)
Neposredna veza do poruke: 3815
30.11.2012 19:55:52   
Lejla 21
Mrvice i ja se nadam da ce bit plusic bas mi se neke fleke pokazale po licu neki dan sam imala okus krvi u ustima i ovako non stop neki ruzan okus imam sto se svega tice i dalje je isto sto je imam i sa probavom problema nekad mogu i to jedva a nekad nikako sto mi prije to nije bilo kupila sam test al cekam 3.12.da napravim ili 4.12.nervozna sam al moram cekat puno pozdrava velika hvalauser posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 3816
30.11.2012 20:25:22   
84Ela
Meni su inace ciklusi bili redovni u dan,ali prije nego sto mi se desila trudnoca na par mjeseci isto mi je kasnilo jedan mjesec 10 dana,iduci 7.
Moguce da ti se tijelo priprema na neki nacin za trudnocu,meni je moja doktorica to tako objasnila i bila je u pravu user posted image .
u svakom slucaju ja ti zelim od srca da ti se sto prije desi.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3817
1.12.2012 13:01:01   
Mrvica_83
Draga Lejla .. Bice plusic aBduser posted image user posted image A i ako ne bude ovaj mjesec bice naredni .. Sve zenice imamo tako jaku zelju za majcinstvom i vodimo takve male i velike borbe za dostignuce cilja  .. Mi smo heroine user posted image user posted image I bit cemo mame ..
Kad uradis test u Pon.ili Utorak odmah da nam javis , ok ???user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu Lejla 21)
Neposredna veza do poruke: 3818
1.12.2012 19:19:17   
putujuca
Drage moje, evo mene opet i ovaj mjesec je uspjelo hvala Bogu user posted image

Maloprije uradih test i ugledala svoje dvije user posted image
S jedne strane presretna, s druge odmah zabrinuta sta i kako user posted image

Kad da prvi put odem na pregled?
Imala sam danas i smedji iscjedak, pa koliko skontah to nije nista strasno ili ?

user posted image

Neposredna veza do poruke: 3819
1.12.2012 19:42:26   
Mrvica_83
Draga Putujuća , cestitam ti od srca na user posted image user posted image user posted image Želim ti da ti trudnoća bude škloska i bez ikakvih tegobica ..
U principu s pregledom , po mom mišljenju,  ne treba čekati .. Ja sam išla još prije nego su se vidjeli otkucaji i to baš zato da budem sigurna da je sve ok ..Onda me doktorica naručila za 10 dana da bi vidjela da li sve ide kako treba .. A onda pregledi idu na mjesečnoj osnovi - ukoliko nema nikakvih problema ..  Iscjedak nisam imala nikakav ali sigurna sam da će se javiti ženice koje su bile u toj situaciji !!  Želim ti sve naj user posted image user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 3820
1.12.2012 21:50:53   
mama049
draga putujuca i ja sam imala smedji iscjedak u prvoj trudnoci, i doktor mi je rekao da je to ok...cestitam ti na user posted image

ehhh sad ja imam pitanje...
imam cerkicu ok 4god i 5mj. i planiram drugu trudnocu.

menstruacija mi kasni, trebala sam je dobiti u srijedu 28.11. ali jos je nema. grudi me bole na dodir, pojavile su mi se plave vene na njima i skroz gore do vrata i ramena, kao geogrfska karta sam. imala sam laganu bol u donjem dijelu stomaka i iscjedak mi je tamno zute boje i intezivnog je mirisa...

ne znam ni sama koliko jos da cekam sa testom, jako sam nestrpljiva. koliko dana treba proci od kasnjena menge da bi se uradio test...

hvala svima unaprijed jer ste mi bile velika podrska s prvom trudnocom...

pusa :-*

Neposredna veza do poruke: 3821
1.12.2012 22:29:34   
putujuca
Hvala vam svima na lijepim zeljama user posted image

mama 049, ja ti mogu reci kako sam ja radila ovaj test danas, ako ti sta pomaze. Znaci nisam cekala uopste da mi zakasni, jer sam osjetila da bi mogla biti user posted image
trebala sam dobiti ovo koji dan, istina, al eto uradila sam prije test i bio je pozitivan. Doduse naznaceno je da je rani test i da je moguce raditi ga prije izostanka menstruacije.

Tako da bih ja u tvom slucaju svakako uradila test, pogotovo sto ti vec kasni user posted image

Zelim ti od srca user posted image

< Poruku je uredio putujuca -- 1.12.2012 22:30:38 >

(odgovor članu mama049)
Neposredna veza do poruke: 3822
2.12.2012 16:38:50   
ljiljo
Zdravo, pitala sam i Andy_bec ovo jer je i njoj bilo slicno, od ovulacije imam bolove u stomaku kao da trebam dobiti i krsta me bole i imam vodenasti iscjedak, jeli neko imao slicne simptome, ili je neka prehlada trebam dobiti tek oko 6.12 a ovi simptomi mi traju dugo da bi bili PMS ne razumijem, a i pila sam macinu tr. i vrkutu pa mozda i zbog toga bolovi...

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 3823
2.12.2012 16:50:05   
Lellaa
Draga Liljo meni kad je ovulacije imam male bolove, kao ziganje jajnika inace da ne pratim kad je ovulacija ne bi ni znala zbog cega me boli user posted image . a ako traju duze ti bolovi moguce da ti je PMS jer trebas dobiti ubrzo mene nekad zna boliti i do 10 dana pred user posted image .
Sa cajevima nemam nikako iskustvo to jos nisam pocela piti, vjerujem da ce ti odgovoriti jedna od clanica malo bolje na tvoje pitanje.

(odgovor članu ljiljo)
Neposredna veza do poruke: 3824
2.12.2012 17:16:41   
ljiljo
Hvala ti na odgovoru,ma mozda je jaci PMS.

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu Lellaa)
Neposredna veza do poruke: 3825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *