Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 28.11.2012 19:07:27
bananica
IZVORNA PORUKA: lely
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
e da ne bi bio niko zakinut ... zbog ovih kokica sto lijezu prije 12 a i onih koje budu na BB ...prijave pocinju 01.12. od 14 h ...eto
za ponovno druženje i super zabavu. Meni je ovo baš loše vrijeme za početak prijava,ja na fax-u ,ali vjerujem da neće biti frka ako me neko drugi prijavi . Baš bi mi bilo žao propustiti dernek....
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 1.12.2012 13:24:19
animagical
ako ja prijavim dijete, a nisam bila danas na BB, kome mogu dati novac za taj paketic? i koliko? je li uopste mogu usput nekome dati za to, u gradu ili tako nesto? bas nisam mogla doci na bazar
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 1.12.2012 13:39:15
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: animagical
ako ja prijavim dijete, a nisam bila danas na BB, kome mogu dati novac za taj paketic? i koliko? je li uopste mogu usput nekome dati za to, u gradu ili tako nesto? bas nisam mogla doci na bazar
Mi prosle godine nismo nista placali,barem nisam znala da se placa,zar se placa ove godine
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.