Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jagodice jel ti znaš spol? imal neko da ne zna spol? jedina ja
gledam ti sliku sada , zeno ko da i nisi trudna :))) super si ma sigurno ej curica cim ti cuva liniju hhahhaa :)
hvala draga, pa da, nisam nešto dobila na kilaži, prjateljii i familija kažu da izgleda ovaj put imam manje kg nego u prvoj trudnoći u ovoj sedmici aj ga znaj inače spol još ne znamo
vesela onda ce prije biti djecak...joj pa da budes sveki insallah
hahhahhaha da nam je to docekati ejjj ja kako podupla svekrivstvo povukoh se skroz reko bolje drzat jezik za zubima :)))
vesela, primas li me u klub, danas sa pregleda, 29 sedmica i jos uvijek se ne vidi , beba sjedi na guzi... samo je jednom dr rekao kao da je curica al' nije 100 % siguran i evo cijelo vrijeme se beba krije, al' samo nek se u vakat okrene na glavicu i nek je zivo i zdravo
Moja Visnja ti izgleda hoces da mi naslutis jos jednu bebu,neka ali malo cemo pricekati,brisi me sa ove liste.Ja sam objasnjavala datum kako se racuna otprilike,
vesela, primas li me u klub, danas sa pregleda, 29 sedmica i jos uvijek se ne vidi , beba sjedi na guzi... samo je jednom dr rekao kao da je curica al' nije 100 % siguran i evo cijelo vrijeme se beba krije, al' samo nek se u vakat okrene na glavicu i nek je zivo i zdravo
IZVORNA PORUKA: mimiE
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ne znam ni ja..a termin mi 31.1. a rodbina ubijeđena da znamo i krijemo pol bebe..
IZVORNA PORUKA: aidicaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja nisam..kod mene beba okrenuta guzom a voljela bih da znam da počnem polako spremati odjeću-već sam u 28 sedmici.. btw imam curicu od 2 godine i kada je znatiželjnici upitaju šta će mama roditi ona spremno odgovori blata-seku..jer ne znamo šta je nadam se na idućem pegledu da ću imati više sreće
Hej pa moramo se onda uvezati, da zajedno vrištimo! :) U kojoj bolnici abd?
Nisam jos odlucila, prosli put sam u Vojnoj zbog Masica a sad sam neodlucna. Ne ide mi se ponovo u nepoznato a cini mi se da je Jezero ipak organizovanije a i sve je novo... Gdje ces ti???
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Stomatolog gvendolina
Molim preporuku za slomatologa u DZ Omer maslic.Da li ste isli kod nekoga i koji je po vama najbolji?Posto nema dovoljno opcija za odgovore ovdje cu jos dodati i :dr.Maja Torlakovic i dr.Mirjana Radosavljevic
dr.Ida Mulić (53%)
dr.Vedad Kulenović (17%)
dr.Adisa Peštek (11%)
dr.Rusmira Fazlić (7%)
dr.Melina Dautović (1%)
dr.Zadra Skorupan (11%)
Broj svih glasova: 136
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!