Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 17.2.2011 9:15:44
mala86
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
haoticna trenutno, nebi voljela da mi neko bane
i kod mene,sve se tjesim da niko normalan nece doc nenajavljen do 10,a dotad valjda bar nesto spremim
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 17.2.2011 9:18:12
emma.L
Prljave zavjese, prljavi prozori, zaprašene žaluzine, a sunce uprlo, pa ja pobjegla na posao . Kod nas nije baš uredno ovih dana, ali smo u fazi preseljenja pa sve sebi govorim "ne budi luda, kakvo generalno čišćenje radi 15 dana u stanu". A nervira me jako .
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 17.2.2011 13:21:27
malena.
do 9 je bio haos...a sada je vec cista i namirisana...ne sve dnevni,kupatilo hodnik...a sada raspremam sobe...i sto je najzalosnije isto svaki dan...satima raspremas a za par minuta opet sve isto....
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 29.8.2011 17:48:10
klemzi
Aaaaa, sad smo sve na ovoj temi, kad smo fino bajramski poradile
Tuča :-) veeseelaa
Da li postoji situacija koja bi vas natjerala da se potučete sa odredjenom osobom? (izuzev sitacije da vam neko napadne dijete i bližeg člana obitelji)
Da (34%)
Ne (25%)
Možda (16%)
To je meni ispod nivoa (25%)
Broj svih glasova: 167
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!