Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jel pitanje koliko je nama godina il nama i našim muževima? kako sad da čovjek ne ode OT
i dijete ili djeca i godine braka
Prije par dana napunila 24 i imam bebu od 5 mjeseci, a mm ima 23 (mlađe-slađe ). A još sam nekakva sitna i izgledam puno mlađe, u vrh glave sa pretjerivanjem izgledam ko da mi je tek 20 (mrzim to) pa se mnogi iznenade kad saznaju da imam bebu. Jedna žena me nedavno zaustavila na ulici dok sam šetala sa kolicima da me pita za neku adresu i kaže na kraju "e baš ti je lijepa ta beba, čija ti je to?", a ja sva ponosna MOJA...ona zinula. Isto tako jednom kupujem povrće na pijaci i daje meni čiko kesu da sama sebi izaberem, kaže da me ne ruže kući a mene beba čeka kući.
Prije par dana napunila 24 i imam bebu od 5 mjeseci, a mm ima 23 (mlađe-slađe ). A još sam nekakva sitna i izgledam puno mlađe, u vrh glave sa pretjerivanjem izgledam ko da mi je tek 20 (mrzim to) pa se mnogi iznenade kad saznaju da imam bebu. Jedna žena me nedavno zaustavila na ulici dok sam šetala sa kolicima da me pita za neku adresu i kaže na kraju "e baš ti je lijepa ta beba, čija ti je to?", a ja sva ponosna MOJA...ona zinula. Isto tako jednom kupujem povrće na pijaci i daje meni čiko kesu da sama sebi izaberem, kaže da me ne ruže kući a mene beba čeka kući.
Joj i ja isto iggledam dosta mlađe i to zna baš da nervira, nikad te ozbiljno ne shvaćaju. Neki dan mi dolazi poštar na vrata, nosi plavu kovertu i pita me "ima li ti mame i tate kod kuće, treba nešto potpisati, a meni 30 godina, ajme"