Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 22:41:42
muaaa
IZVORNA PORUKA: vjestica http://www.lovehoney.co.uk/fiftyshadesofgrey/ wow
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 22:48:13
salmy
Mi setamo i pridjem na stand sa knjigama ispred Svjetlosti....Kazem curi jeli imate tih famoznih 50 nijansi?? Veli ona imaju 3 knjige....i svaka je po 20 KM...i naprosto su svi poludili za njom...kaze vrhunac su bili dvoje penzionera danas.....kupise i oni ja pala...
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 22:54:57
teacher75
IZVORNA PORUKA: bananica i jos mi recite, sta je macka sa 9 repova???? kako to izgleda??? slika? mene zanimaju one kuglice, jel ko probao?
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 22:56:31
muaaa
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica i jos mi recite, sta je macka sa 9 repova???? kako to izgleda??? slika? mene zanimaju one kuglice, jel ko probao? Joj tiki,ja mislila ti ces pitati jel ih ko vidio
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 22:57:18
vjestica
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica i jos mi recite, sta je macka sa 9 repova???? kako to izgleda??? slika? mene zanimaju one kuglice, jel ko probao? a te kuglice se inače mogu koristiti i za kegelove vježbe tj vježbanje mišića male karlice nakon poroda (da se spriječi prlaps materice i ujedno i poboljša seksulani život)
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 22:58:27
bananica
kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 22:59:49
vjestica
ta mačka je pretpostavljam u drugom redu druga sliak na linku koji sam postavila ko je čitao englesku verziju, kako na englskom piše?
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:00:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula opaaaaaa, znaci kuglice si vidjela
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:00:27
felix
IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula pa kak se izvade mislim imajul neku na sebi špagu šta vec nece ostat unutra mislim nebi se ja stim lako igrala
_____________________________ Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:01:44
bananica
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula pa kak se izvade mislim imajul neku na sebi špagu šta vec nece ostat unutra mislim nebi se ja stim lako igrala pitaj Kristijana, on je strucnjak
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:02:55
teacher75
ma djaba sve kad ne smijemo pisnuti od djece, kakav sado mazo sve i da hocu, jedino sa povezom na ustima
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:03:07
bananica
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula opaaaaaa, znaci kuglice si vidjela vidjela
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:03:48
felix
IZVORNA PORUKA: teacher75 ma djaba sve kad ne smijemo pisnuti od djece, kakav sado mazo sve i da hocu, jedino sa povezom na ustima il lupkanje po guzi i taman ti onda sveze usta
_____________________________ Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:03:58
vjestica
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula opaaaaaa, znaci kuglice si vidjela vidjela a probala?
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:04:53
bananica
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula opaaaaaa, znaci kuglice si vidjela vidjela a probala? vidi sad nje
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:05:47
teacher75
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: teacher75 ma djaba sve kad ne smijemo pisnuti od djece, kakav sado mazo sve i da hocu, jedino sa povezom na ustima il lupkanje po guzi i taman ti onda sveze usta ne bih ja izdrzala da ne vristim, ionako sam preglasna sa vanillom a kamoli to
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:06:36
teacher75
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula opaaaaaa, znaci kuglice si vidjela vidjela a probala? vidi sad nje opaaaaaaa, de napisi na pp kako je
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:07:39
bananica
samo ti zakljucuj sta ti pase
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:08:33
vjestica
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula opaaaaaa, znaci kuglice si vidjela vidjela a probala? vidi sad nje opaaaaaaa, de napisi na pp kako je bolje probaj sama
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:12:42
teacher75
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula opaaaaaa, znaci kuglice si vidjela vidjela a probala? vidi sad nje opaaaaaaa, de napisi na pp kako je bolje probaj sama ne smijem- da se nedajboze ne zaglavi negdje
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:14:36
bananica
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bananica kuglice ko kuglice , al za ovu macku nisam prije cula opaaaaaa, znaci kuglice si vidjela vidjela a probala? vidi sad nje opaaaaaaa, de napisi na pp kako je bolje probaj sama ne smijem- da se nedajboze ne zaglavi negdje
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:16:07
MicoTico
Jeste ovaj Kristijan uticajan, kad se krenu otvarati sex shopovi po BiH, ima posao da cvijeta!
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:20:10
muaaa
Pa mogle bi i mi otvoriti i razviti biznis i da se zove Ringerajin sex shop
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:20:46
bananica
IZVORNA PORUKA: muaaa Pa mogle bi i mi otvoriti i razviti biznis i da se zove Ringerajin sex shop gdje su nam rekviziti?
RE: 50 nijansi siva! Erotska bajka ili...? :) 3.10.2012 23:21:21
MicoTico
Biće mušterija, biće!
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake