Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam, u stvari, skontala a ja volim samo Kristijana iz prve knjige a da mi je kasnije vala pičić pravi. volim ga kada je žestok a ovo zaljbiška sranje vala i ne
] a ja obrnuto- u prvoj knjizi sam ga mrzila a sad mi se pocinje svidjati
Poslah mm sms "Shit, nemam 3. dio knjige" Njegov odgovor "Bas sran*e, sad ne znas jel on odradio nju ili ona njega " Ja mu napisem "Samo se ti za*ebavaj sa the knjigom, sad su zaljubljeni i vjencani " Odgovor "Ti si pukla :)"
Poslah mm sms "Shit, nemam 3. dio knjige" Njegov odgovor "Bas sran*e, sad ne znas jel on odradio nju ili ona njega " Ja mu napisem "Samo se ti za*ebavaj sa the knjigom, sad su zaljubljeni i vjencani " Odgovor "Ti si pukla :)"
Dobro ti muže reče, mada sam i ja tu negdje, ako ne i gora