Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
znaci ispade da je sve u novcu- frajer moze biti sje an do bola ali ako je bogat, oprasta mu se, malo cemo zazmiriti malo izudara curu al zato dobije audi, i ludo se vole
bona, ima love i još uz to izgleda ko grom...sta hoš više? sasvim dovoljno da na nešto drugo zažmiriš
ma mene on nervira pravo, mrzim ovakve tipove, ja inace ne volim da me iko kontrolise, da mi govori sta da radim, pita je stalno jel jela ko da je malo dijete, ja bih ga prvi dan poslala u neku stvar pa i ljubomoran, mrzim ljubomoru, mracan, ozbiljan, ja volim vesele i nasmijane tipove, meni uopce nije privlacan, djaba mu i izgled i novac
Ticher ti si onda procitala pogresan dio knjige. Trebala si odmah preci na trecu, tad postaje idealan muskarac
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
imaš li me na Fb...ako imaš javi s ena chat da pošaljem... ako ne pošalji na PP e-mail
ma mene on nervira pravo, mrzim ovakve tipove, ja inace ne volim da me iko kontrolise, da mi govori sta da radim, pita je stalno jel jela ko da je malo dijete, ja bih ga prvi dan poslala u neku stvar pa i ljubomoran, mrzim ljubomoru, mracan, ozbiljan, ja volim vesele i nasmijane tipove, meni uopce nije privlacan, djaba mu i izgled i novac
Ticher ti si onda procitala pogresan dio knjige. Trebala si odmah preci na trecu, tad postaje idealan muskarac
vec u drugom dijelu se popravlja
Ja sam na pola 2 knjige...sve vise i vise mi se svidja....
Isto...neku noć stavila laptop na stomak a ispod jastuk i ležim i čitam...i vidim laptop prevruć kontam treba biti na stolu a ne an jastuku i podignem pa se namještam i na kraju mi dosadi iugasim. Reko fakat je lakše knjigu držati ako nista bar je lagana
Ja sam sinoc pocela da citam. Procitala sam samo prvo poglavlje i podsjeca me na one jeftine ljubavne romane: ona prelijepa, naivna. on: zatvoren i emocionalno nedostupan i ona ce na kraju, nakon mnogo peripetija, da prodre kroz njegovu ljusturu! Ali hajde, malo razbibrige.
ih sad me razočara bajka, definitivno
ne znam zašto ne bih kupila knjige koje su bestseler i još mi se dopala.. jel to znači da je nema na netu nebi je ni porčitali... ja sma more dobrih knjiga porčitala a nema ih u verziji računarskoga čitanja
ne znam zašto ne bih kupila knjige koje su bestseler i još mi se dopala.. jel to znači da je nema na netu nebi je ni porčitali... ja sma more dobrih knjiga porčitala a nema ih u verziji računarskoga čitanja
Ja nemam nijednu knjigu u kuci I ne kupujem inace...samo zbog toga...A ove su mi poskupe da kupim sva 3 dijela...Juce sam muntala mm da mi kupi treci dio
Iako mi je drugarica Zvoncica poslala oba dijela knjige, jos je nisam pocela citati Neda mi se citati preko racunara, nikadnisam tako citala knjige...valjda nemam naviku Boga mi ce biti da kupim knjigu ili inspritam na poslu da malo trosim drzavni toner i papir Inace imam jako puno knjiga, oko 600 naslova, prije sam trosila ogromne novce za knjige, sada nazalost manje Ali sada kupujem Afanu slikovnice i knjige
Imam jako puno knjiga ali eto ovu ne bih kupila, ne znam zasto ali ne bih. Procitala bih ako bi mi neko posudio tj M. jer ona uvijek kupi pa ja ne moram Sreca pa poznajem M