Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pazi ...gender senzibilna budi...spisateljica je u pitanju...i to daje posebnu draž u čitanju...majka dvoje djece maloljetne napisla je ovo djelo... gdje tu bajka a gdje java...
nema bajke, sve je moguće, ta žena je imala dobre konsultacije i vjerujem mjesecima i godinama radila na materijalu, za trud aferim neću da vjerujem da je iz ličnog iskustva pisano
pazi ...gender senzibilna budi...spisateljica je u pitanju...i to daje posebnu draž u čitanju...majka dvoje djece maloljetne napisla je ovo djelo... gdje tu bajka a gdje java...
nema bajke, sve je moguće, ta žena je imala dobre konsultacije i vjerujem mjesecima i godinama radila na materijalu, za trud aferim neću da vjerujem da je iz ličnog iskustva pisano
Oh...vesela... moraš pročitati...
on , mračan.sa svojih 27..ali sve je što ikada poeželjti možeš ...all in one a spretan..au...sranje
ne , ne...nemoj da se javljaš više...bar dok prvi dio ne porgutaš u cugu... čekam tvoje kritike na istu...
ne zanima me stav o načinu sex-anja ...zanima me sve ostalo to čekam
definitivno nije nešto što je suvislo ako mi prepričavamo a ti nisi pročitala. moraš je čitati da bi imala predstavu o čemu se radi. ovo nešto on je sado-mazo kažnjava ona kao neiskusna pa joj se sviđa pa ne i tako to, nije to - to dok ne pročitaš. jednostavno bilo koji zaključak koji doneseš nema veze sa onim što se zaista dešava u knjizi. zato, poslušaj svoju ladyblue, uhvati se knjige pa da nas dvoje "opletemo"
ja je ne bih nikad citala da me LB nenavuce...jer sam kontala neka erotska splacina...aliiiiii ovo je dobbbaaar mix vanile, cokolade i raznih topinga
svasta nesto se izdesavalo...najjace od svega je sto nam na kraju prikaze 2014 god:) a i njegov pogled na prvi susret i sta je mislio...mnogo simpa...cekam film
imama još treće... a nemam kad
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jao cure jeste se vi navukle na ovu knjigu. Vidim sve je čitate preko kompa, ja ne mogu tako, nemam naviku, moraću je zbaviti u papirnatom izdanju i to ubrzo da vas stignem i vidim o čemu je riječ.... Dok je ne zbavim, doviđenja
Jeste li vi obratile paznju kako vrlo brzo svrsi kad je vanila sex u pitanju? I Ana samo jednom...Intenzitet je tu, nema sta, ali kratko...Ponavljaju oni to, ali dzaba, meni nekako to bas bode oci.
Jeste li vi obratile paznju kako vrlo brzo svrsi kad je vanila sex u pitanju? I Ana samo jednom...Intenzitet je tu, nema sta, ali kratko...Ponavljaju oni to, ali dzaba, meni nekako to bas bode oci.
hehe gdje god tema o ovoj knjizi... danas kod rodice ona cita drugi dio knjige tj njen nastavak... nesto kao 10 nijasni mracnije... iz tuzle narucuje preko knjizare svoje. kaze da su svi crazyyyyy za knjigom :)))