|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
7.9.2012 23:08:26   
nanika
U ovoj skoli ima stvarno puno sekcija i bas zanimljivih.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 576
8.9.2012 9:41:20   
R&T@

IZVORNA PORUKA: mama75

tajra Ko je uci, da nije moja imenjakinja?

Jeste...
Sto pitas?
Pazi sad sta ces mi napisatiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 577
10.9.2012 18:56:30   
R&T@
17.9. u Zetri je Dan prvacicauser posted image

Ne znam da li je to na opcinskom ili kantonalnom nivou...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 578
10.9.2012 18:58:47   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

nama nisu ništa rekliuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 579
10.9.2012 19:17:25   
Honey3

IZVORNA PORUKA: hatepsut

IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: zaha

Eh to je ta,nisam se mogla sjetiti imenauser posted image Za zadace ne znam,a pitat cu,a veceras mi se dusica zali da se uciteljica puno ruzi,ali nju ne ruzi ona slusauser posted image duse mile,treba ih isprepadati odmahuser posted image

ne daj Bože da meni moj R to kaže....u tom slučaju ujutro u 8 bih bila pred školom i tražila razgovor sa pedagogom

Ne mozes na svaku skakti i ne mozes svaku da vjerujes svom djetetu,ispitaj pa se zali user posted image ja sam u predhodnom postu napisala sta mislim ,vidjet cete sta vas jos ceka.mozda uciteljica imat takav glas,mozda se nije izderala.nekad su ucitelji mali sipke,pa ko ne slusa oho ho.danas nemaju sipke ali imaju ucenike koji histerisu,prijete,donose cakije u skolu ...uznemiravaju ucitelje,ali i drugu djecu.i kad pismeno zatrazite premjestaj takvog djeteta u drugo odjeljenje direktor odogovori "pa gdje cu ga",ne moze nigdje takav zakon.

I da,pomirite se s cinjeicom da cete na informacijama kao i na roditeljskim sastancima vidjati jedne te iste roditelje,roditelji problematicne djece ih vjesto izbjegavaju.

ovo mi je draga od sestre kcerka,ona je prvacic,a meni zao sto uciteljica galami.A moja sestra je zadovoljna uciteljicom i njenim radom,valjda sto je i sama uciteljica,pa je razumijeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 580
10.9.2012 21:32:27   
neki x
Evo i mene da se javim sa utiscimauser posted image
Uciteljicom sam jako zadovoljna,ni blaga,ni stroga,zlatna sredina,zena sa zadovoljstvom radi svoj posao...
Ne dijeli djecu ni po cemu,pogotovo po poznavanju roditelja...realna...user posted image
Zadacu nemaju,knjige(kad ih dobiju) ce ostajati u skoli,nema vucaranja knjiga kuciuser posted image
Samo crtaju i boje,Sead je odusevljen...Imali smo roditeljski odmah drugi dan,o svemu razgovarali,uzina,osiguranje,higijena itd.

A danas je muzu pohvalila Seada,kako je divan,dobrica,pomaze joj,jako zreo za skoluuser posted image user posted image user posted image
A mama se opet rasplakalauser posted image user posted image Srce moje slatko...user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 581
10.9.2012 22:13:03   
mama75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ocina Centar.

Neposredna veza do poruke: 582
10.9.2012 22:14:35   
mama75

tajra Ko je uci, da nije moja imenjakinja?

Jeste...
Sto pitas?
Pazi sad sta ces mi napisatiuser posted image

user posted image Cula sam sve najbolje o njoj. Sada izvela generaciju u kojoj su bila djeca moje prijateljice i same pohvale je imala za uciteljicu.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 583
10.9.2012 22:14:48   
Hanady RR

Ocina Centar.

ah da nađoh na netu...

user posted image

a ja sve čekam onu taurus...priznaj i ti si došla to da pročitašuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 584
10.9.2012 22:18:52   
mama75
user posted image Reko da vidim je li uciteljica prezivjela? user posted image

Neposredna veza do poruke: 585
10.9.2012 22:21:20   
Hanady RR

user posted image Reko da vidim je li uciteljica prezivjela? user posted image

nego hajde na temu krusevi engleskoga...
imam pitanja malo za iskusne mame prvakauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 586
10.9.2012 22:23:48   
R&T@
mama75, ti mene pustila tri dana da mislimuser posted image

Lijepo je procitati pohvalu, hvala ti...

A mozda je i do imenauser posted image

I ja sve mislim o Taurus...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 587
10.9.2012 22:39:35   
mama75

mama75, ti mene pustila tri dana da mislimuser posted image

Lijepo je procitati pohvalu, hvala ti...

A mozda je i do imenauser posted image

I ja sve mislim o Taurus...

Uh ja bolesna bila grozno. Svi smo se zarazili onim stomacnim virusom (uza i sira familija, cak i vaspitacice u vrticu user posted image )

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 588
10.9.2012 22:52:51   
R&T@
Zar i vi...user posted image
Bas se siri...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 589
24.9.2012 23:54:44   
Esmica
Moj prvacic danas donio knjige user posted image
Pohvaljen je da super crta i boji,mami srce ko kuca.
Zasad smo prezadovoljni,malac je dosta samostalan,sve pohvale za nasu uciteljicu.
Kakvo je stanje kod ostalih?

Hvala Ti Gospodaru moj na blagodati koju Si mi dao...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 590
25.9.2012 11:36:35   
Hanady RR
Mi još nismo knjige dobili....
ako ste vi onda će i ostali ubrzouser posted image

Imali smo informacije...i ovoj mami je srce ko kućauser posted image

Učiteljoca mi se sve više dopada...prvi dojam me nije prevario...
jako mi se dopada metod rada i autoritet koji je prema djeci a i roditejima već postavila na pravo mjesto.

Dosta toga uče...po rasporedu časova...Imali smo već prve pjesmice, radimo orjentacije u prostoru i upoznavanje sa glasovima...
dosta crtamo za sada samo drvenim bojama ...a na likovnom su koristili i voštane ...uglavnom za sada ide to lijepouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 591
25.9.2012 22:58:58   
D_K
i ja sam trebala otvoriti temu POMOC..
jedna mama iz naseg razreda mi rece da nema muzicki CD za II razred i ja joj obecah da cu joj sprziti nas CD ali nema sanse.. upalim CD, ali samo mi pokaze kratice, ne vidim izvorne fajlove.. probala kopirati fajlove direktno sa CDa na CD ali nema sanse, proba ripping fajlova ali samo vrti user posted image user posted image .. kud me đavo natjera da obecam, evo sat vremena se zafrkavam sa tim.. imate li nekih ideja??

< Poruku je uredio D_K -- 25.9.2012 22:59:25 >

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 592
25.9.2012 23:02:36   
neki x
Mi smo danas kupili radne sveske za bosanskiuser posted image
Knjiga jos nema,kako je kod vasuser posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 593
25.9.2012 23:07:20   
D_K

IZVORNA PORUKA: neki x

Mi smo danas kupili radne sveske za bosanskiuser posted image
Knjiga jos nema,kako je kod vasuser posted image

ja sam 2 razred user posted image
ja sam odmah nasla sve knjige i radne sveske.. je li moguce da nije bilo knjiga za prvacice?? user posted image

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 594
25.9.2012 23:09:24   
D_K
vo da prijavim, nasla sam neki FreeEasy CD burner, evo ripuje mi fajlove na kompj.. vidjecemo da li ce sve raditi user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 595
26.9.2012 8:54:41   
Blue rose RR
Kod nas nisu došle sve knjige, ućiteljica kaže da nedostaje 16 kompleta, pa neće da dijele ostalim dok se ne kompletiraju.

Mi smo sinoć prisustvovali izboru direktora/direktorice škole, i jutros čujem da će haman pobijediti jedna mlada nastavnica (kojoj sam i ja dala svoj glas), i izuzetno mi je drago, i nadam se da će uvesti promjene.

U svom obraćanju i predstavljanju programa rada, izzetno mi se svidjelo njeno obećanje da će uvesti strani jezik od prvog razreda - tada su mi na um pale forumašice iz Tuzlanskog kantona, koje mi skrenuše jedne prilike pažnju da su kod njih to odavno uveli.

Helem - nakon haman mjesec dana od polaska u školu, ja sam kao roditelj zadovoljna i sretna n anačin kako se moje dijete uklopilo u školu, ali sam i izrevoltirana ponašanjem drugih roditelja, njihovom indiferentnošću, na posljednjem roditeljskom od 23 djece, na roditeljskom se pojavilo nas 7.user posted image

Da li vi prisustvujete svakom roditeljskom sastanku u školi?

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 596
26.9.2012 11:07:09   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: D_K

vo da prijavim, nasla sam neki FreeEasy CD burner, evo ripuje mi fajlove na kompj.. vidjecemo da li ce sve raditi user posted image

Ne znam o kojem se CD-u radi tj. koje je izdanje muzičkog za II razred kod vas. I mi smo mislili kopirat za drugaricu u razredu, ali kapacitet je prevelik za obični CD, pa je muž naš samo istresao na računar, a djetetu smo dali naš orginal.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 597
26.9.2012 12:56:31   
D_K

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ne znam o kojem se CD-u radi tj. koje je izdanje muzičkog za II razred kod vas. I mi smo mislili kopirat za drugaricu u razredu, ali kapacitet je prevelik za obični CD, pa je muž naš samo istresao na računar, a djetetu smo dali naš orginal.

i ja sam zamalo dala djetetov CD (mislim da je Selma Ferovic) ali kontam to mi je gore, ova moja mi ne bi halalila.. bilo bi 'sto si Ilmi dala moj CD' i tako narednih 8 godina ove devetogodisnje OS user posted image
meni je bio problem da ocitam fajlove - samo sam vidjela 'kratice' fajlova.. onda sam sa drugim programom uspjela da ih snimim na kompj - citavih 760 MB.. ja sam jutros sprzila sve na DVD i probala ga - radi..
mislila sam na poslu snimiti i za sebe jednu kopiju, djeca ovaj original uvijek mogu ogrebati a i onako, ima bas lijepih pjesmica.. mogu, kad budem stara, senilna i u pelenama, sebi pustati po citav dan..
nesto kontam da ce mi bas pasati user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 598
26.9.2012 21:49:49   
R&T@

Dosta toga uče...po rasporedu časova...Imali smo već prve pjesmice, radimo orjentacije u prostoru i upoznavanje sa glasovima...
dosta crtamo za sada samo drvenim bojama ...a na likovnom su koristili i voštane ...uglavnom za sada ide to lijepouser posted image

Isto...

Danas je donijela kuci jednu knjigu... Pocetnica...

Neposredna veza do poruke: 599
26.9.2012 21:52:31   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Da li vi prisustvujete svakom roditeljskom sastanku u školi?

Imali smo samo jedan, iduci je u oktobru...

A moram ici jer znam sta ja mislim o roditeljima koji meni ne dodjuuser posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *