Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bas smo pravi book club, trebamo nastaviti sa jos knjiga
slažem se...
I naziv teme bi bio prihvatljiv....''book klub''
hajde krenite u traženje novoga... nešto dobro dostupno netom.... al dobro kao ovo il bolje
Još nisam dokučila hranu...slomih se...sva se osafunjah
pa zeno jesil ti ozdravila? nema te..kontam zaglavila kod dr a i ona na greju
liječim se... trenutno jedino dotupno preznojavanje nakon paracetamola... sama bez djece i mame i surpuga...smao ja i ''grey''
evo prepircavam MM...
ja pocela, dosla do 20 i neke stranice, pa mi nesto bezze..dal da preskocim do ti 80-tih stranica?
ma samo ih preleti.... ja sam sve kontala da je neka uobicajena erotska splacina...ali mi kasnije Gospodin Sivi dohaka
e onda odoh i ja na greja
to bas nije potcinjena poza ali za obuku nije lose
Nego...ne sugerišem preskakanje ničega u čtanjeu...opisi nisu barš miryamovski ( u slovenačkim gorama) al definitvno dijalozi jesu Kafkini...dijalog iz prve knjige počesto mi naleti u ''monolizima'' druge knjige...vrlo važno za praćenje sveukupnoga dojma.... jeste erotično...ali ima kod ovoga godpodina greja još nešto...više
evo prepircavam MM...
ja pocela, dosla do 20 i neke stranice, pa mi nesto bezze..dal da preskocim do ti 80-tih stranica?
ma samo ih preleti.... ja sam sve kontala da je neka uobicajena erotska splacina...ali mi kasnije Gospodin Sivi dohaka
e onda odoh i ja na greja
to bas nije potcinjena poza ali za obuku nije lose
samo zvirkam i ljubomorna sam, sutra ću i ja bit bolesna od Grja
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
on dobvar izbor...ona ??? previse ima sminke ... Ana je korisitila samo maskaru...trebala je biti neka brineta prirodno lijepa zla sam..ljubomorna sam nju
< Poruku je uredio Visnja RR -- 26.9.2012 14:01:23 >
sad kontam film ima jednu drugu prednost...zvuk...tj.muuuziiiikaaaaa...najzeh se slusajuci u ovih par neoficijelnih djelova... dok citajuci knjigu zvuk sama stvaras u glavi gledajuci film cujes dobro uklopljenu muziku ...eeeeee to je drugi par cipela..i kao sto vec rekoh uh, oh , ah ... bice opak i film
Ne, ne, ne budem ni ja čitala ovu trilogiju...sve se suzdržavam napisati šta mislim o toj knjizi...previše vas se navuklo, ubit ćete me
Ali iduću sigurno budem, pa čak i ovu što je palačinka navela
isto sam razmisljala...ali..
i ja. Ono dok su Leona, Ladi i palacinka citale i nabacivale nesto o greju kontam 'ja ovih zagoretina' Vidim sve krenule da citate nakraju, pa haj da vidim sta je to...i tako...ne odmakoh se od sinoc od monitora.