Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
IZVORNA PORUKA: Hanady RR mene sad užasno zanima ''''''''koji je njemu klinac sa ovom hranom?'''''''' pa jesi jela, jesi jela, hajmo da jedemo
ja mislim da je i to dio kontrole nad njom, zapravo da ni u tom pogledu ona nema pravo izbora - san, hrana, seks, on u svemu ima kontrolu.
moguće...al nešto u njemu i ta hrana... ima neka kvaka sa tom hranom ''''''''jača'''''''' do kontole čak... naću je ja... ih djeca s ananom, ja pod temperaturom u ležećem položaju...ima da iščitam pa makar
ma to mu je ona straka dok ga je zlostavljala nametnula da mora jesti da naraste Otuda ta opsjednutost hranom...
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 26.9.2012 13:03:28 >
bas smo pravi book club, trebamo nastaviti sa jos knjiga
slažem se...
I naziv teme bi bio prihvatljiv....''book klub''
hajde krenite u traženje novoga... nešto dobro dostupno netom.... al dobro kao ovo il bolje
Još nisam dokučila hranu...slomih se...sva se osafunjah
Eh nek sad neko skonta ima li kod nas prevedena....
Uglavnom, nastavljamo u istom ritmu
Baš mi je privlačna ideja o ovom book klubu Jest da je i ovo knjiga van svakog mog ukusa, ali hajde procitat cu je ako je ta iduća na redu. Sve za book klub
Baš mi je privlačna ideja o ovom book klubu Jest da je i ovo knjiga van svakog mog ukusa, ali hajde procitat cu je ako je ta iduća na redu. Sve za book klub
Bravo Mya
Slazem se,odlicna ideja za book klub.
Ja ovu trilogiju stvarno ne mogu citati,ali budem slijedecu,da budem i ja u raji.