Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Progutala 100 strana. Tračno m tjera da je čitam, jedva se odupirem da ne krenem na poslu što bi bilo vrlo opasno mm mi pri ruci a firma mahalska, ni Lim nas ne bi opr'o:)
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
a zašto vi čitate tu knjigu? zbog sexa? nekog zgodnog lika u njoj? odnosa medju ženama i muškarcima? i dal je mjesto promoviranje takve knjige na jednom porodičnom portalu? pitali bi mnogi moralisti
a zašto vi čitate tu knjigu? zbog sexa? nekog zgodnog lika u njoj? odnosa medju ženama i muškarcima? i dal je mjesto promoviranje takve knjige na jednom porodičnom portalu? pitali bi mnogi moralisti
Pa sto se onda ti javljas?
Nego kreni citati, zanima me tvoj osvrt na knjigu.
sad bi neke rekle one koje ćute najviše rade il su davno pročitale knjigu nisam čitala, ne znam dal ću, mada prije da neću ne kontam euforiju oko iste , zato pitam, jer kako sam shvatila mnoge izbjegavaju javno o erotici, sexu i bla bla bla, pa od kuda odjednom zainteresovanost za knjigu ovakve vrste, duskusije o njoj javno itd?
sad bi neke rekle one koje ćute najviše rade il su davno pročitale knjigu nisam čitala, ne znam dal ću, mada prije da neću ne kontam euforiju oko iste , zato pitam, jer kako sam shvatila mnoge izbjegavaju javno o erotici, sexu i bla bla bla, pa od kuda odjednom zainteresovanost za knjigu ovakve vrste, duskusije o njoj javno itd?
pitam iz znatiželje
ja mislim da je upravo u tome kumst...zenska evolucija
iskreno nemam baš vremena, bojim se da me ista ne preokupira a bojim se i šta ću poslije na RR pisati o njoj no ko zna, možda se uključim, čitate je putem net-a? zašto ne date linkove javno? il sam propustila
iskreno nemam baš vremena, bojim se da me ista ne preokupira a bojim se i šta ću poslije na RR pisati o njoj no ko zna, možda se uključim, čitate je putem net-a? zašto ne date linkove javno? il sam propustila
Imas na temi....a vrijeme ces naci...