Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
http://imageshack.us/a/img822/105/zfrizura3 Ja bih ostala crnka a muz jako voli plavuse sta mislite da li da se blajham ponovno ili ne Mrzim blajh jer mi kosa se puno od njega osteti..ima li jos koje rijesenje kako doci do plave boje bez suhe kose..pozzz
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
a da probas onu dekolorizaciju..... ima u par salona u sarajevu i prije 2 god je kostalo 80 km neka tecnost nanese ti na kosu utrlja i nakon 45 min opere kosu i cini mi se da do 5 nijansi posvjetli ofarbanu kosu.... tako su meni nudili kad sam htjela izaci iz crne.... ja volim vidjeti plavusu ali ja nisam plavuisa...ja volim jaku sminku,jak parfem i izgledala bih ko sa strafte sa plavom kosom i crnom sjenom .... to nisam ja...a ti razmisli i raspitaj se....svaki taj tretman je radikalan i stresan za kosu.... eh iz crne u plavo a da neshebes kosu + da niej suha....hmmm zvuci nemoguce
Dekolorizacija se izvodi tako da pomjesaju blajh,hidrogen i sampon u odredjenim omjerima..Na zalost to je samo blaza varijanta blajhanja Ne bojim se promjene ali nemam bas nekog dobrog frizera koji bi mi to "bezbolno" izveo pa se premisljam A i koga god od svojih pitam sta mi je bolje crno ili plavo,uvijek misljenja podjeljena pa ni sama ne znam,a voljela bi promjenu,uhvati me nesto takvo svako malo
Kratke frizure se bas moraju odrzavati,kad se jednom osisas na kratko,gotovo je,ja sam u srednjoj dugu kosu osisala skroz,ma jedva mi je narasla muka ziva sa njom
Bihter, moje mišljenje je da ti ljepše stoji tamnija kosa. A skidanje farbe košta oko 100 KM. Pouzdano znam za frizerku koja radi na Palama i tretman Tigi preparatima joj košta 100 i nešto KM, i kosa ne bude oštećena, nego malo isušena. Tako ako imaš suvu kosu ja ti e bih preporučila to da radiš. Ako ti je masnija onda možeš, taman je malo isuši, oporaviće se ona.
< Poruku je uredio draguljče -- 14.9.2012 19:02:09 >
Dekolorizacija se izvodi tako da pomjesaju blajh,hidrogen i sampon u odredjenim omjerima..Na zalost to je samo blaza varijanta blajhanja Ne bojim se promjene ali nemam bas nekog dobrog frizera koji bi mi to "bezbolno" izveo pa se premisljam A i koga god od svojih pitam sta mi je bolje crno ili plavo,uvijek misljenja podjeljena pa ni sama ne znam,a voljela bi promjenu,uhvati me nesto takvo svako malo
meni si atraktivnija kao plavusa
Dekolorizacija je proces kidanja tamne boje,doduse sad ima sampon kojim se opere kosa,utljava se malo u tjeme da se "otvori " dlaka tako da se boja moze skinuti i sa 6 & hidrogenom bez ostecenja a zatim se opere drugim samponom kad se ofarba da boja ostane u dlaci tj sto duze se zadrzi bez ispiranja
hair stylist
< Poruku je uredio hapymum -- 15.9.2012 19:19:46 >