Zelimo_bebu
|
Zdravo svim trudilicama na forumu.....odlucih i ja da vam se pridruzim... Imam 25 godina, muz 31...godinu dana smo u braku a ne cuvamo se jos od prije braka na par mjeseci do danas....i ne ideeee:-(((( Imam redovno, i bila sam prije 6 mjeseci kod ginekologa na pregledu, kaze da je sve uredu, ali nisam radila nikakve detaljne pretrage, sve se tjesimo nije potrebno jos, malo je to ipak vremena...a meni strpljena manjka i strah me i kad pomislim na ono najgore. A tek kad dobijem pa slozim facu pa pola dana sutim, uzas, sreca pa imam muza veeelikooog optimistu, pa mi neda uopce da mislim tako... Jos gore od mene same i mog razmisljanja su mi sva silna pitanja okolo naokolo, kad cete, sta cekate, imal sto novog, pa vise ne znam sta bihh odgovorila,,,,toliko me nekad ta pitanja ubiju u pojam,,,,ne mogu rec mi se cuvamo kad svi znaju koliko nas dvoje volimo djecu,,,,jos gore sto sve zene koje znam okolo su trudne, a jucer se udale hehehe....jos sam i blizu svekrve pa pna stalno ponavlja jao da mi je docekat unuce, jao hehehhe,,,a nevjesta nista :-)))) Nista drage moje znam da vas ima i koje duze cekate i zelim vam sto prije da docekate svoje andjele ....Htjela sam samo da podijelim s vama, jer vi me razumijete, sve ono sto osjecam....Hvala vam na ovom forumu, a na nama je da se nadamo i cekamo....
|