Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala celeee, to je dobra vest. Prof. Vlaisavljević je neko ko ima puno rezultata iza sebe. Videćemo kako će to da funkcioniše. Dali je ta vest 100% sigurna? Prirodno trudna, pa to je predivno, ali je veoma neodgovorno od njih, to što su ti rekli da si za VTO. Kako su toliko promašili? Veliki pozdrav i za tebe.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.9.2012 10:36:39
celee1
Beka80 .Neodgovorno šta je to za njih...Ja ipak mislim da ovdje dosta i novac igra ulogu,ali mnogima od nas je teško to priznati...Stoji da je nekim parovima jedina opcija je VTO,ali nije u redu da Vam na prvom pregledu odmah preporuče VTO razlog sve u redu do trudnoće ne dolazi 5 god.I od te silne preporuke ja ostah Svi mi možemo pogriješiti,ali toliko to mi nije jasno.Kamo sreće da tu silnu industriju hormona niko ne pije Marija_sa Zar ti misliš da se u medicos ne uče,pa koliko DR.Brankica ima iskustava sa VTO...Radi nešto više od godinu dana,Zašto ih je napustila Bojana itd itd... Na KBC Vođa tima je Dr.Saša Savić i sa njima radi prof.Vlaisavljević Uostalom odeš pa provjeriš,najjednostavnije zar ne... Veliki pozdrav i da mi sve budete debeje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.9.2012 18:55:25
ttatjana
ovo je za emisiju vjerovali ili ne, dugo nisam srela toliku kolicinu pameti na jednom mjestu Svim zenama zelim puno uspjeha gdje god da radile postupak,i sama znam koliko je to stresno i svima saljem puno puno pozitivnih vibracija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SRETNO
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.9.2012 20:31:42
beka80
Ja se slažem. Trebali bi da angažujemo novinara da napravi emisiju na ovu temu. Sigurna sam da bi interes javnosti bio veliki. Evo predlažem naslov : Od 1000 žena koje su se trovale hormonima u 2011god. samo 15 je ostvarilo potomstvo. Evo moj muž gori od želje da to objavi i u novinama i na televiziji.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.9.2012 11:49:08
dijana79
drage moje cure hvala bogu pa postoji drSanja Sibinčić koja se jedina u RS bavi sa vantjelesnom oplodnjom i hvala bogu pa nam je država odobrila dva besplatna pokušaja pa nekom uspije nekom ne to je kao lutrija , šta da rade one cure u Federaciji imadoktora ali nemaju besplatnih postupaka a kome se ne svidja rad dr Sanje neka slobodno ide negdje drugo kao npr ja što sam radila vantjelesnu u Sloveniji ne zato što mi se ne svidja dr već zato što smo ja i moj muž tako odlučili da uradimo jer se kod dr Sanje duže čeka a mi nismo htjeli čekati i odugovlačiti sa tim jer smo imali i neuspješne inseminacije i vto je jedini izbor bio. Da navedem samo moja prijateljica je radila u junu kod Sanje prvu vto i uspjela joj je i poznajem masu djece koja su rodjena uz pomoć Sanje što iz inseminacija što iz vantjelesnih tako da ja mislim da ove žene ne lažu i čestitam svima koje su uspjele i one koje idu u postupak želim da ugledaju svoje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.9.2012 13:15:17
vec pokusala
Cure,kao prvo sve vas pozdravljam i zelim da svim parovima,koji zeljno iscekuju svoju bebu ili bebe,zelja se sto prije ostvari.Osnovni razlog zbog cega sam se prijavila je taj da ,vjerovao neko ili ne,potvrdim iz licnog iskustva da Beograd nije svemocan kao ni sve klinike na svijetu za neplodnost.Radila sam prosle godine vantjelesnu,sve odradjeno u Bisintermedikusu,ljubaznost na nivou ali s tim da ni kod Sanje to ne nedostaje,i nije uspjelo.Napominjem da sam i prije toga jednu radila u Medico s,nije uspjela,nadam se i vjerujem da ce sada uspjeti,a danas sam krenula sa kratkim protokolom,naravno u Medico s.Ne branim dr.Sanju ali mislim da ona ima i te kakvo iskustvo jer je i ucila od najboljih,a ja imam i potvrdu iz KBC Banja Luka da je uspjesnost i te kako povecana,a isto tako znam dr.koji je isao na skolovanje u Beograd za vantjelesnu i to nije dr.Sasa Savic kako se pise,samo sto KBC nema opremu za vantjelesnu,nema nista osim doktora koji je htio to da radi,pa prosudite sami da li moze sve da profunkcionise do decembra.Do tad ,mislim da je najbolje,drzi se onog sto imas i vjeruj...ipak i ta vjera pomaze....i da ,ni ja nisam spijun dr.Sanje,nemam prigovore na sestre koje i te kako predano rade svoj posao,a isto tako nisam sestra iz Medico s...pozdrav za sve ali za sve cure koje zele bebu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.9.2012 13:31:51
rebeka777
Za one koje ne znaju dr Vlaisavljević ne radi individualno, već grupno po šemi kao i većina klinika. Najbolje rezultate u individualnim pristupima u regionu daje dr Radončić u Zg.
A 2010 i 2011 nije kroz vto prošlo 1000 žena u bl, ne pretjerujte. Broj se povećava, ali kad sam ja radila gore pomenutih godina mjesečno je bilo po dvadesetak žena pa i manje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.9.2012 13:39:16
rebeka777
I nisam razumjela da li si Dijana radila u Mariboru ili Ljubljani? Ja sam od konsultacija u Mariboru, koje sam čekala 3 mjeseca, na red stigla na vto tačno za godinu dana, a da se od tada nije ništa promijenilo vidim po prijateljici koja je isto čekala godinu dana. Kod Sanje nisam čekala ništa.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.9.2012 17:07:53
dijana79
IZVORNA PORUKA: rebeka777
I nisam razumjela da li si Dijana radila u Mariboru ili Ljubljani? Ja sam od konsultacija u Mariboru, koje sam čekala 3 mjeseca, na red stigla na vto tačno za godinu dana, a da se od tada nije ništa promijenilo vidim po prijateljici koja je isto čekala godinu dana. Kod Sanje nisam čekala ništa.
u Postojni kod Ljubljane prošle godine čekala sam od poziva do pregleda 15 dana i onda stimulacija 13 dana pa punkcija pa embriotransfer stim da sam imala sve spremne nalaze prije toga koje sam radila u BL a gore mi sve prihvatili.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.9.2012 11:41:08
bosss
cure bezveze se prepirete a od te prepirke nemate ama bas nista. da ste pametne fino bi se udruzile i vi koje obozavate sanju i vi koje je ne volite pa svu tu energiju koju trosite oko ovakve gluposti usmjerile fino na neke konkretnije stvari kao npr da nam cika dodo iliti dodik poveca broj besplatnih pokusaja, da se npr. neke skupe pretrage ne placaju itd.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.9.2012 13:09:24
sos15
Bravo Boss!
I ja sam to napisala ranije, ali čini mi se da naš narod više voli kukati nego raditi. Vidjeli smo kako je prošao pokušaj da se osnuje udruženje parova sa sterilitetom. Šteta!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.9.2012 13:46:43
celeee
Baš tako,evo isčitajte druge forume kako se cure podržavaju razmijenjuju mišljenja... Evo za početak neka svaka iznese svoja iskustva bez da ga neko drugi provocira.. I da manite se priča,moja kuma drugarica komšinica.. Samo vaša iskustva,vjerujem mnogima će značiti...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.9.2012 13:34:10
zeks
Cure imam pitanje jel koju od vas bolila glava od menopura neznam jeli slucajnost da me pocne boliti od kad sam ga pocela primati ili je od njega,neboli jako jako vec onako dosadna bol i jako mi se spava,a celeee i ovo je bio forum gdje su se cure podrzavale dok se nije pojavila beka!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.9.2012 17:52:54
vec pokusala
IZVORNA PORUKA: zeks
Cure imam pitanje jel koju od vas bolila glava od menopura neznam jeli slucajnost da me pocne boliti od kad sam ga pocela primati ili je od njega,neboli jako jako vec onako dosadna bol i jako mi se spava,a celeee i ovo je bio forum gdje su se cure podrzavale dok se nije pojavila beka!
I mene je boljela glava i to sam pripisala menopuru,a i u uputstvu pise da su moguce glavobolje kao nus pojava.Jedno vece me je bas zaboljela,tako da sam morala popiti kafetin,a sada onako, pomalo neki pritajeni bol.Ja isto mislim da ovo treba biti forum za podrzavanje i pozitivne vibracije,jer ko i malo zna bilo sta o VTO, zna da pozitivan stav doprinosi boljem uspjehu.A ja sam u nedoumici koliko smijem biti aktivna dok sam na menopuru i ostalim injekcijama,tacnije sta smijem raditi ,a sta ne,recimo od kucnih poslova,nosenja kesa iz prodavnice i sl.Jeste da su to banalne stvari,ali me interesuje ta svakodnevnica,posto znam da se ne smije skakati ,a setnja je i te kako pozeljna.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.9.2012 21:10:29
ivana91
zeks,vjerovatno je to neka reakcija na menopur ali najbolje je da nazoveš kliniku i da pitaš.ja sam zvala za svaku sitnicu,bojala sam se da nešto ne pogriješim ja sam primala prvo dekaptil 12 dana a zatim kombinaciju menopura i gonala f (2 menopura i 1 gonal)i dekaptila pola.To sam primala 8 dana a dva dana pola dekaptila i 2 menopura.Nisam osjećala nikakve promjene,sve sam super podnijela.Nadam se da ću i sledeći put sve tako dobro podnijeti i naravno da će ovaj put uspjeti. želim ti svu sreću ovog svijeta i da nas obraduješ sa lijepim vijestima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.9.2012 21:25:09
ivana91
već pokušala,dobro nam došla na forum.potpuno se slažem sa tobom da Beograd nije svemoćan kao ni druge klinike na svijetu.znam toliko ljudi koji su radili vto u Beogradu ili negdje drugo po nekoliko puta pa opet ništa.moje mišljenje je da je to čista sreća da li će uspjeti ili ne i da to zavisi i od nas kao i od doktora. ja sam radila vto u julu i nije mi uspjela i vjeruj mi nijednog momenta nisam okrivila Medico s.to mi je bila prva vto i bila sam spremna i na tu mogućnost da neće uspjeti.bilo mi je teško ali šta je tu je,idemo dalje.već sam predala papire za drugi postupak,sledeći mjesec zovem kliniku da se dogovorimo za UZ i da vidim kada ću ponovo u postupak.rekli su mi da mogu kada prodje tri mjeseca. da,i ja mislim da treba da se držimo toga što imamo i da vjerujemo. želim ti puno sreće i da ovaj put uspiješ.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.9.2012 22:40:25
ivanai
pozdrav cure da se i ja javim. bila sam u bolnici prokrvarila i crkla od straha sreca bio je to hematom koji je iscurio sa bebama hvala bogu sve ok. ivana91 samo ostani tako pozitivna od srca se nadam dace ti ovaj put uspjeti. sta nam je sa ivanom1979 nejavlja se nikako.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.9.2012 22:58:29
ivana91
ivanai,hvala bogu da je sve ok i da su bebice dobro i ja se nadam da će ovaj put uspjeti neznam šta je sa ivanom1979,i ja razmišljam o njoj,nejavlja se.nadam se da je sve ok.