Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Royal masa- oslikavanje torti 15.8.2011 22:25:26
mama_debeljuca
Mi smo skoro pojeli tortu I ova masa je jako ukusna, sviđa mi se kiselkasto od limuna. Jeste termički neobrađeno bjelance. Kažu da se može nacrtat po onom pirinčanom papiru, to su one slike gotove za tortu. Pa čak i iskoristiti te već nacrtane likove, pa ih obojit i malo doradit po želji
RE: Royal masa- oslikavanje torti 18.8.2011 10:57:53
Nejrica
Jao ovo bas super izgleda...moram probati definitivno. Mama_debeljuca zanima me jesi li ovo radila odmah nakon sto si na tortu stavila slag ili je odstajala da se stisne? I kako rastopis cokoladu,sta jos stavis...da budem sigurna da ce biti cvrsta koliko je potrebno?
RE: Royal masa- oslikavanje torti 18.8.2011 11:50:24
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: Nejrica
Jao ovo bas super izgleda...moram probati definitivno. Mama_debeljuca zanima me jesi li ovo radila odmah nakon sto si na tortu stavila slag ili je odstajala da se stisne? I kako rastopis cokoladu,sta jos stavis...da budem sigurna da ce biti cvrsta koliko je potrebno?
Stavila šlag (vrhnje za šlag) i odmah iscrtala Garfilda. Čokoladu stavila u šerpicu, samu bez ičega i istopila je, samo miješaj, pazi da ne zagori. Kad čokoladom isrtaš konture, stavi u frižider da se čokolada stegne pa onda se nastavi sa bojanjem
RE: Royal masa- oslikavanje torti 19.8.2011 21:30:59
Hanady RR
super su ti torice...dora mi je baš medena skroz.
RE: Royal masa- oslikavanje torti 26.12.2011 10:34:05
mamine oci
ja sam prvo nacrtala na papir za pecenje,stavila da se stegne dva dana, pa onda prenjela na totru sad vidim vase slike divne su mozda je bolje da sam direkno crtala na tortu:)ali ovo je prvi put pa za drugi imam popravni :)
RE: Royal masa- oslikavanje torti 5.1.2012 1:04:36
mamine oci
meni je bar puno lakse nego fondat, ova hello kiti ide sutra za jednu mamu nadam se da ce joj se svidjetu unutra je ekstra, fil, kore ,e sad koliko sam uspjela ukrasit vani ne,znam ali sam se trudila :)
RE: Royal masa- oslikavanje torti 8.9.2012 17:40:58
sporty mamaa
Moze li mi neko reci koje boje ste koristili, one u prahu ili u gelu? Imaju u mercatoru neke dr.oetker u tubi, sta mislite hoce li se moc s tim bez pravljenja onih tuljcica?
RE: Royal masa- oslikavanje torti 8.9.2012 17:52:09
neki x
Mozes koristiti koje zelis...Ja sam jednu tortu samo radila sa ovom masom,i nije tesko Koristila sam boje u prahu(prvo ih mijesala sa vodom)...Tek sam kasnije narucila Wiltonove boje,a neki dan sam dobila ove u tubi od Dr.Oetkera,pa ih ovih dana isprobam.