Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 23.8.2012 12:14:44
Lady26
Vazno! Mame cija djecica idu u "Kekec", sutra je roditeljski sastanak u vrticu "Dunje", u 17,15h. Jako je vazno da prisustvujemo u sto vecem broju jer se radi o vrticu u koji bi trebalo da idu nasa djeca - Kekec Detaljnije informacije na vratima vrtica Rosica i Dunje....
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 23.8.2012 13:38:24
Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: Lady26
Vazno! Mame cija djecica idu u "Kekec", sutra je roditeljski sastanak u vrticu "Dunje", u 17,15h. Jako je vazno da prisustvujemo u sto vecem broju jer se radi o vrticu u koji bi trebalo da idu nasa djeca - Kekec Detaljnije informacije na vratima vrtica Rosica i Dunje....
sta je sa onima koje ocekuju da ce njihovo djete biti primljeno u taj vrtic?
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 24.8.2012 12:32:00
Lady26
Da i sad nam djecu razmjestaju i seljakaju....to je treci vrtic u 4mjeseca + sto su mjesec dana bili kuci zbog godisnjeg odmora.... Nisu normalni, djeca svaki put traumu dozivljavaju...novi objekat, nove tete....
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 9:13:39
mojamalabeba1
Drage moje, mozda na pogresnom mjestu postavljam pitanje, nadam se odgovoru :) Mali ima 14 mjeseci, i primljeni smo u Kekec, ja jos uvijek ne radim ocekujem aBd da cu se ubrzo zaposliti i iz tog razloga sam konkurisala u jaslice. Medjutim s obzirom da jos od posla nista voljela bih da sacuvam mjesto u jaslicama ako zatreba, sta trebam uraditi da mi sacuvaju mjesto? iako bih ja malog mozda dala na poludnevni boravak, cisto radi navike i socijalizacije, muz se ne slaze :( Trebam li nesto platit u jaslice ili ?Kako to hoda ?hvala
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 9:18:20
selebriti
IZVORNA PORUKA: mojamalabeba1
Drage moje, mozda na pogresnom mjestu postavljam pitanje, nadam se odgovoru :) Mali ima 14 mjeseci, i primljeni smo u Kekec, ja jos uvijek ne radim ocekujem aBd da cu se ubrzo zaposliti i iz tog razloga sam konkurisala u jaslice. Medjutim s obzirom da jos od posla nista voljela bih da sacuvam mjesto u jaslicama ako zatreba, sta trebam uraditi da mi sacuvaju mjesto? iako bih ja malog mozda dala na poludnevni boravak, cisto radi navike i socijalizacije, muz se ne slaze :( Trebam li nesto platit u jaslice ili ?Kako to hoda ?hvala
Ja mislim da možeš plaćati rezervaciju, ... za mjeseci koliko želiš, ... upola para daješ.
Ali, ... ako ne radiš, ne treba njemu socijalizacija s 14mj. Neka ga jos s tobom. Sad, garant, rastu i zubići, pa je podložniji virusima, bolje neka još malo "ojača", pa onda. Moje mišljenje. Ako vam nije neka frka.
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 9:23:45
Dzenana_G
Ja sad gledam na starnici JU djeca Sarajeva da je potpisivanje ugovora do 31.08. Mi kontali ove sedmice izvaditi ljekarsko, a cura se razbolila tako da nema sanse. Sta da radim?
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 9:29:01
selebriti
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Ja sad gledam na starnici JU djeca Sarajeva da je potpisivanje ugovora do 31.08. Mi kontali ove sedmice izvaditi ljekarsko, a cura se razbolila tako da nema sanse. Sta da radim?
Pa idi potpiši ugovor, a ljekarsko nosiš teti na vrata, kada ddijete predaješ. Nećeš je svakako dovesti prije neg bude zdrava.
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 9:34:56
Lady26
IZVORNA PORUKA: selebriti
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Pa idi potpiši ugovor, a ljekarsko nosiš teti na vrata, kada ddijete predaješ. Nećeš je svakako dovesti prije neg bude zdrava.
Sele to nije tacno.... Ne mozes potpisati ugovor bez ljekarskog uvjerenja, ali, mozda da odes kod tete u vrtic, kod koje potpisujes ugovor i objasnis situaciju.... Sta je djevojcici? Moja isto kaslje, nosic joj je zacepljen ali su brisevi ok, znaci samo virus...
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 9:36:05
mojamalabeba1
Hvala na brzom odgovoru :)Nije mi frka, ali ne znam kad ce posao, ako nesto bude iznenada necu biti u mogucnosti ni tete placati niti privatniku voditi... Otici cu da pitam za cuvnje mjesta i da platim za svaki slucaj :)A i u Kekecu smo tako da ne bih voljela da ga setaju iz jednog obdanista u drugo, priviknut ce se na jedno pa onda hajmo opet na drugo, mozda ce mu to biti previse stresno
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 9:38:07
Lady26
Ja ne znam da se tako moze mjesecima placati rezervacija Najbolje pitati direktno u vrticu.... A zasto bi davala tako malo dijete u vrtic a ne radis jos uvijek..? Ja se slazem sa tvojim muzem....
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 9:38:27
selebriti
Hvala Lejdi, ... nisam to znala, .. doduše i ne sjećam se baš, ali znam da sam ljekarsko nosila teti na vrata i znam da nisam malenu mogla ubaciti u sobicu bez toga. To je ulaznica
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 9:39:25
selebriti
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ja ne znam da se tako moze mjesecima placati rezervacija Najbolje pitati direktno u vrticu.... A zasto bi davala tako malo dijete u vrtic a ne radis jos uvijek..? Ja se slazem sa tvojim muzem....
Juče sam sjedila s parom koji je 2 mjeseca plaćao rezervaciju. uzastopno, upola cijene. Dalje ne znam.