Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cestitaaam i neka je sa srecom i hairli... drago mi je da je sve proslo dobro i da sad u rukama drzis svog malenog princa... zelim vam oboma puno srece i zdravlja i da mi zivite jos mnogo mnogo godina
pusa
sve najbolje malecka ti zelim i drago mi je da je dosla toliko ocekivana beba.zelim ti puno dobrog zdravlja i snage da se mozes brinuti o svojoj bebi.nama "slatkicama " to je dupla briga sve najbolje ti zelim i svakoj diabeticarki da ispuni svoj san o bebi.uzbudjena sam i placem od srece
draga Amna želim ti sve najbolje i bebaču dug i sretan život. Žao mi je što se nismo stigle upoznati al sljedeći put kad buš dolazila vidimo se sigurno. Još jednom od srca čestitam na malom anđelu.