|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
31.7.2012 17:57:13   
raja_ringe

IZVORNA PORUKA: simke

http://www.bimaco.net/artikal.aspx?id=915 ovako to izgleda ako se moze otvoriti ovaj put

user posted image user posted image user posted image ih nije ovaj alat dođe u koferčiću i dođe čekić, ključ, papagajke, šaraf i možda još neka glupost,ali ovaj u BIMC-u je mnogo bolji

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu simke)
Neposredna veza do poruke: 3401
3.8.2012 16:23:36   
selebriti
Dječiji jastuk za putovanja? Znači ne one na napuhivanje, grube, ... nego fini nježni dječiji.....

Ima Dormeo ali mi je on zadnja opcija, jer mi je poskup user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 3402
3.8.2012 17:05:39   
leona81

IZVORNA PORUKA: selebriti

Dječiji jastuk za putovanja? Znači ne one na napuhivanje, grube, ... nego fini nježni dječiji.....

Ima Dormeo ali mi je on zadnja opcija, jer mi je poskup user posted image user posted image

i ja sam htjela taj dormeo al je skup fakat...ako nadjes negdje jeftinije javi mi

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 3403
3.8.2012 17:07:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: selebriti

i ja sam htjela taj dormeo al je skup fakat...ako nadjes negdje jeftinije javi mi

Ja sam vidjela u Jysku. Obicni, ne na napuhivanje.Pretpostavljam da ima i u Intersportu...ali nisam sigurna.

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 3404
3.8.2012 17:09:13   
leona81
koliko je u jysku? ja sam na netu nasla za 5 funti plus postarina, opet skupo dodje

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3405
3.8.2012 17:10:44   
Anoniman

koliko je u jysku? ja sam na netu nasla za 5 funti plus postarina, opet skupo dodje

joj, ne sjecam se...znam da nije preskup...Mozda 10, 12 KM...Ne znam stvarno. Nismo mi uzimali, ali sam nedavno bila u Jsku i bas mi zapeo za oci.

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 3406
10.8.2012 16:32:11   
Nasmijana1
Gdje kupiti ogradicu za krevetic, ali ne one pamucne, nego ovako nesto http://www.bimaco.net/podkategorija.aspx?p=KU%u0106NI+PROIZVODI. Ima li gdje jeftinije od ove na bimacu?
I gdje povoljno naci vrtuljke za krevetic i podlogu sto ide na pod sa igrackama iznad. Sve sto sam vidjela je iznad 50 KM, sto mi je preskupo za takav tip igracki.

U zen fazi :). Cekam prvo dijete, termin aBd 29.08.2012

Neposredna veza do poruke: 3407
10.8.2012 16:42:07   
selebriti

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

joj, ne sjecam se...znam da nije preskup...Mozda 10, 12 KM...Ne znam stvarno. Nismo mi uzimali, ali sam nedavno bila u Jsku i bas mi zapeo za oci.

user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3408
10.8.2012 16:56:44   
ninuska
Zna li neko gdje se mogu kupiti gacice za bebu koje se nose preko pelene? Valjda sam dobro objasnilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3409
10.8.2012 18:31:33   
SREĆNA
Na Dobrinji u jednoj maloj dječijoj zavučenoj radnji, preko puta sportske dvorane, koja je blizu merkatora.A jesam objasnila aman user posted image
To su one što iznutra imaju kao ne znam najlonsku- gumenu postavu , a svana su fine, mehke kao od frotira.Jesam pogodila.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 3410
10.8.2012 19:15:56   
nanika

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Na Dobrinji u jednoj maloj dječijoj zavučenoj radnji, preko puta sportske dvorane, koja je blizu merkatora.A jesam objasnila aman user posted image
To su one što iznutra imaju kao ne znam najlonsku- gumenu postavu , a svana su fine, mehke kao od frotira.Jesam pogodila.

Dobro si objasnila...... radnja je tacno preko puta DM-a na Dobrinjiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 3411
10.8.2012 19:19:41   
SREĆNA
E a to je ona velika radnja pored apoteke, ne znam imal tu, ali ova je preko puta malčice zavučena na onoj strani gdje je dm, tu ima.A ovu veliku nisam spomenula jer ne znam da li oni imaju.user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3412
10.8.2012 21:05:00   
nanika
U pravu si SREĆNAuser posted image tacno preko puta sportske sale

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 3413
11.8.2012 8:24:39   
ninuska
IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Dobro si mi objasnila, al nisa sigurna jesu li to te user posted image . Ove su pamucne, lijepo izgledaju i nose se ispod haljinice da se ne vidi pelena. Otici cu svakako. Hvala user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 3414
11.8.2012 8:31:45   
Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: ninuska

Dobro si mi objasnila, al nisa sigurna jesu li to te user posted image . Ove su pamucne, lijepo izgledaju i nose se ispod haljinice da se ne vidi pelena. Otici cu svakako. Hvala user posted image

Ako ti trebaju takve, onda samo kupis obicne pamucne gacice u bojama, malo veceg broja user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 3415
11.8.2012 8:34:33   
raja_ringe

IZVORNA PORUKA: Nasmijana1

Gdje kupiti ogradicu za krevetic, ali ne one pamucne, nego ovako nesto http://www.bimaco.net/podkategorija.aspx?p=KU%u0106NI+PROIZVODI. Ima li gdje jeftinije od ove na bimacu?
I gdje povoljno naci vrtuljke za krevetic i podlogu sto ide na pod sa igrackama iznad. Sve sto sam vidjela je iznad 50 KM, sto mi je preskupo za takav tip igracki.

vrtuljak za krevetic imas u merkatoru (u samoposluzi) sa plisanim igrackicama (meni ljepsi od onih skupih) oko 40 KM. Imaju dvije vrste neke bubamare, a drugi je sa oblacima i mjesecom i zvjezdicama. Podloge sam ja vidjala u svim shoping centrima (robot, konzum, fis) pravo povoljne. A ogradice nigdje nisam vidjela da su lijepe a da nisu skupe :) sve nesto kicasto i ruznjikavo :)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Nasmijana1)
Neposredna veza do poruke: 3416
11.8.2012 10:01:45   
Nasmijana1
Hvala raja_ ringe :). A gdje imaju i te skuplje ogradice :)? Nisam previse mogla obilaziti u trudnoci, jer sam na mirovanju, pa je svaka info dobrobdosla :).

U zen fazi :). Cekam prvo dijete, termin aBd 29.08.2012

Neposredna veza do poruke: 3417
11.8.2012 10:18:51   
teacher75

Hvala raja_ ringe :). A gdje imaju i te skuplje ogradice :)? Nisam previse mogla obilaziti u trudnoci, jer sam na mirovanju, pa je svaka info dobrobdosla :).

imas u radnji za bebe kod azela na sentadi pravo lijepe

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nasmijana1)
Neposredna veza do poruke: 3418
11.8.2012 13:30:41   
škorpija
gdje kupiti pamučni pareo da nije skup  ( a da povežem sa ovom temom koristit ću ga na moru da pokrijem Ajdina dok spavauser posted image )

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3419
11.8.2012 13:36:34   
raja_ringe

IZVORNA PORUKA: teacher75

imas u radnji za bebe kod azela na sentadi pravo lijepe
[/quote

meni su prelijepi u adaxu, a taman kad pogledas ove na sentadi nije ti daleko VF Korea pa pogledaj :)]

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3420
11.8.2012 13:40:29   
raja_ringe
nasmijana sad sam se sjetila da zene cesto na bb prodaju lijepe ogradice povoljno.

Neposredna veza do poruke: 3421
21.8.2012 10:35:20   
Dzenana_G
Gdje u Sarajevu naci ovakve cizme manje brojeve (br 27)

http://www.google.ba/imgres?hl=en&biw=1024&bih=578&tbm=isch&tbnid=VzQTDwLcN75wWM:&imgrefurl=http://fenserka.com/kakve-cizme-vama-odgovaraju/&docid=h0NIqQHtYPuv_M&imgurl=http://fenserka.com/wp-content/uploads/2011/11/20783_10799317-tall-ugg-boots_if.jpg&w=315&h=313&ei=fEYzULDBK8nzsgb7_YDABQ&zoom=1&iact=hc&vpx=479&vpy=126&dur=331&hovh=224&hovw=225&tx=122&ty=108&sig=109881109654787351196&page=1&tbnh=118&tbnw=119&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:3,s:0,i:76

< Poruku je uredio Dzenana_G -- 21.8.2012 10:36:13 >

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

Neposredna veza do poruke: 3422
21.8.2012 10:47:17   
leona81
mislim da imas u bbi, znam da je neko pisao kad sam ja spominjala da je nama lik pravio iz visokog

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 3423
21.8.2012 11:11:17   
chuci

IZVORNA PORUKA: škorpija

gdje kupiti pamučni pareo da nije skup  ( a da povežem sa ovom temom koristit ću ga na moru da pokrijem Ajdina dok spavauser posted image )

imaš na čaršiji. odmah iznad česme sljedeći ćošak. kupila moja mama. kaže prodaju se i torbe u toj prodavnici. pravo je tanak i pamučni naravno

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3424
21.8.2012 19:28:32   
mamichy
gdje kupiti vrecu za spavanje a da je veca od 80cm?

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *