|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
11.8.2012 22:40:32   
henna ze
svi kupuju target..sa anatomskim dijelom za kičmu..i plastičnim dnom..sve je to ok..ali kad staviš ruksak djetetu sa knjigama...još i kad opermu za tjelesni nosi..pa sendvič, pa sok..bogme po teško je..racunaj da će imati tri knjige i tri radne sveske..plus sveske i pernica..za malce je to puno..

iako je moja velika cura..odlučile smo se za ovaj sportski..jer je ove godine očekuje još više knjiga i tona svega...
a često ide pješice i uz veliko brdo sama vuče ruksak..

< Poruku je uredio henna ze -- 11.8.2012 22:43:54 >

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 301
11.8.2012 22:42:52   
henna ze
user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 302
11.8.2012 22:47:07   
neki x
Pregledala sam sve te target,imaju veci(sa likovima iz crtica) i manji(bez likova iz crtica)...Mada su mi ovi manji prikladniji za prvacice,kostaju oko 60KM,dok su ovi veci od 79KM do 109KMuser posted image A gledala sam i u Basketu nike,adidas,al su mi ti nekakvi tanki,pa ne znam sta da radim...

Nama nosenje nije problem,bar mislim,jer nam je skola 15 koraka od kuceuser posted image

< Poruku je uredio neki x -- 11.8.2012 22:48:13 >

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 303
11.8.2012 22:49:57   
henna ze
možda ti se čini puno dati te pare ali se isplati vjeruj..mi smo taj prvi platili 126 Km..i nosila ga je 3 godine..neuništiv..nosi ga jedna curica..i ove godine...

kad skontaš..to se isplati..prošle godine kuppimo neki na sniženju sa 40 na 20 Km..jedva dogurali do polugodišta..pa kupuj novi..

i ovaj je tanak..ali ne propušta vodu što je najvažnije...i lagan.

ako ti dijete ide autom i ne pješači svakako preporučujem target

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 304
11.8.2012 22:57:36   
neki x
Dakle ipak targetuser posted image
Henna ze,hvala puno na savjetimauser posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 305
11.8.2012 23:03:58   
madam x
Mi smo kupili targetov u prvom razredu, koštao je 39 KM, nije bio tako skup kao kod tebe Henna.
Izdržao je isto 3 godine.

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 306
11.8.2012 23:14:34   
nanika

IZVORNA PORUKA: zinanina

Mi smo kupili targetov u prvom razredu, koštao je 39 KM, nije bio tako skup kao kod tebe Henna.

Gdje ti nadje za te pare, ja gdje god sam gledala puno su viseuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 307
11.8.2012 23:16:40   
neki x

IZVORNA PORUKA: nanika

IZVORNA PORUKA: zinanina

Gdje ti nadje za te pare, ja gdje god sam gledala puno su viseuser posted image

I ja se to pitamuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 308
11.8.2012 23:20:43   
madam x
Kupila u knjižari Bosančici u S.Mostu, da vam pravo kažem , nisam tad ni znala da je to neka marka, ko kad do tad nisam imala školarca. Vidjela fin ruksak, kupila i to je to. Kasnije vidim sve se Target spominje. Ali mislim da je ovo neka light varijanta, bez tih umetaka, jer je pravo lagan, skoro kao ovaj Hennin sportski.

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 309
11.8.2012 23:21:08   
Lejla Ka
Ja ću najtoplije preporučiti Busquets-ov ruksak za prvačiće (zapravo za niže razrede). Ne znam ima li ih igdje mimo Exkluziva u Sa. Ovi ruksaci su lagani, imaju pojačana leđa ali ne pretjerano, nešto su manjih dimenzija, od kvalitetnog materijala, imaju veliku pregradu za knjige, jedan manji đep i đepić za flašu. Ja sam prezadovoljna njim.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 310
11.8.2012 23:26:25   
anđelo
mi smo kupili rusak još prošle godine i sve vrijeme ga čuvali.
na OMV pumpi se prodavale torbe ,rusaci american tourister.Nama se učinio jako dobar i mi kupimo

mali je taman za prvačića ,otporan na kišu...e nadam se da smo dobar izbor napravili user posted image
,a ko ne ,još stignemo da ga promjenimouser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 311
11.8.2012 23:26:30   
madam x

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ja ću najtoplije preporučiti Busquets-ov ruksak za prvačiće (zapravo za niže razrede). Ne znam ima li ih igdje mimo Exkluziva u Sa. Ovi ruksaci su lagani, imaju pojačana leđa ali ne pretjerano, nešto su manjih dimenzija, od kvalitetnog materijala, imaju veliku pregradu za knjige, jedan manji đep i đepić za flašu. Ja sam prezadovoljna njim.

Ti ko da opisa naš, e taki je bio.user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 312
15.8.2012 23:19:30   
D_K
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ne znam više kako da "taj strah" dočaram?!
Da li to strah moj lični vezan za mene i moje uklapanje u nešto što je od početka nakaradno postavljeno (mislim na nastavni plan i program), na svjesnost da njeno djetinjstvo poprima drugu dimenziju od sadašnje, na strah od našeg odnosa prema učenju/stalnim obavezama/slobodnom vremenu...

U suštini znam da sam i ovo "napuhala" (kao i prilično sve važne stvari u svom životu), ali jednostavno treba mi "voda" da ovaj "zalogaj" progutam ...treba mi vremena da sve svi zajedno uklopimo, i postanemo svjesni da smo napravili još jedan veliki korak u njenom životu.
Sve troje zajedno.

zeno, u mislima si mi.
evo danas kad sam prolazila pored Merjemine skole vjeruj mi da sam pomislila kako jedva cekam da Meri krene u drugi razred. a prosle godine sam bila ucviljena mama koja je tusila sve okolo, kako ce to dijete podnijeti, kako ce se uklopiti, kako cu ja plakati prvi dan skole itd. itd.. i bilo je suza prvi dan, malo od ponosa jer je tako lijepo narasla a malo od straha kako ce se snaci, sta je ceka.. ali, evo nas sad na istom mjestu i nakon godinu dana ja pomislim kako jedva cekam da krene u drugi razred. lijepo je, svaki dan nesto novo nauci, pa zadace, pa ucenje, onda dijete vidis kako konta, koliko zapamti na casu, kako upija ono sto im prica uciteljica, pa njeni fazoni kako sad mora da se igra a kad udje u kucu onda ce raditi zadacu, he, he..
eh, da sve zaokruzim. kad sam pomislila da jedva cekam da krene u skolu sljedece na koga sam pomislila si ti. jednostavno sam uvjerena da ces za godinu dana ti isto pomisliti za svoju malu kikicu user posted image user posted image

< Poruku je uredio D_K -- 15.8.2012 23:21:26 >

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 313
15.8.2012 23:20:12   
D_K
..

< Poruku je uredio D_K -- 15.8.2012 23:21:06 >

Onaj pogled :))))

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 314
15.8.2012 23:44:08   
Anoniman
http://img337.imageshack.us/img337/2995/p7180141.jpg Moja 'ceza spremna, samo mama nije...

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 315
16.8.2012 11:50:06   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

http://img337.imageshack.us/img337/2995/p7180141.jpg Moja 'ceza spremna, samo mama nije...

MasAllah ko med jeuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 316
16.8.2012 11:55:08   
Hanady RR

user posted image user posted image

znači mama nisi ni tiuser posted image
morat ćemo...
još malo dana imamouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 317
16.8.2012 13:03:12   
Anoniman
Drage moje, hvala vamuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 318
16.8.2012 13:05:59   
felix

IZVORNA PORUKA: mamine oci

MasAllah ko med jeuser posted image

jesi je sredila mašala super je slatka svidja mi seuser posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 319
16.8.2012 13:09:00   
henna ze
samo da vam javim ako niste gledale..u konzumu ima mrak ruksaka za prvačiće...ne smijem ovdje postaviti link a rado bih..ja neki dan gledala 99 Km..sad su 49..dodje i pernica i još nekih dzidza.ono za tjelesno i novanik.preeedobri...i držala sam u rukama..proučavala...vrijede.rekoh da vam dam ideju...

< Poruku je uredio henna ze -- 16.8.2012 13:10:18 >

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 320
16.8.2012 14:24:07   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: henna ze

svi kupuju target..sa anatomskim dijelom za kičmu..i plastičnim dnom..sve je to ok..ali kad staviš ruksak djetetu sa knjigama...još i kad opermu za tjelesni nosi..pa sendvič, pa sok..bogme po teško je..racunaj da će imati tri knjige i tri radne sveske..plus sveske i pernica..za malce je to puno..

iako je moja velika cura..odlučile smo se za ovaj sportski..jer je ove godine očekuje još više knjiga i tona svega...
a često ide pješice i uz veliko brdo sama vuče ruksak..

Potpisala bih ovu ženu.
Ja sam bila naivna pa kupila targetov a onda skontala ovo:
Moje dijete ja dovezem do škole, što će reći, JA iznesem taj ruksak, ona ga samo nosi od učionice do produženog.

Nježno roza boje, ruksak koji je nakon dva pranja u mašini izgubio unutrašnju zaštitu od prokišnjavanja.

Sada smo u potrazi za novim, i sigurno ću sada drugačije da biram.

Pa ona svake dvije godine će mijenjati torbu.

I ziher, u petom će htjeti neku modernu, na rame.

< Poruku je uredio hanabanana -- 16.8.2012 14:25:54 >

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 321
16.8.2012 16:16:44   
R&T@

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Kako?

Meni se nijedan ne svidja...
Oni s likovima su mi za prvacice, ali mi nesto sljaste, previse boja...
Oni jednobojni su mi nekako kao za mene...

Sta ce joj u prvom razredu ogroman ruksak? A ne mogu joj kupiti mali kao za vrticuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 322
16.8.2012 16:24:34   
mama75

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Kako?

Meni se nijedan ne svidja...
Oni s likovima su mi za prvacice, ali mi nesto sljaste, previse boja...
Oni jednobojni su mi nekako kao za mene...

Sta ce joj u prvom razredu ogroman ruksak? A ne mogu joj kupiti mali kao za vrticuser posted image

U Exkluzivu imas super one Busquet, bas te tako izmedju. Nije mali ko za vrtic, a ni onaj sa anatomskim. Mi prosle godine kupili, a i ove cemo ga koristiti aBd. Jedina mana mu je sto nema Kitty na sebi user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 323
16.8.2012 16:26:56   
Anoniman
Mi smo kupili Targetov, bez plasticnog dna jer je taj pretezak. Ovaj nas je lagan ko perce. Malo je osjetljiv, ali haj...'ceza je taj zeljela, pa smo to ispostovali.

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 324
16.8.2012 16:31:40   
Anoniman
Prilikom kupovine pazila sam da nema onih cirkoncica, perlica i sjaja, jer se isti oljusti prilikom pranja...pa eto da i vama skrenem paznju na to.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *