Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koja kolica kupiti za blizance? 14.2.2012 21:46:26
enči80
Evo naseg autobusa
Dobar vam taj autobus
RE: Koja kolica kupiti za blizance? 29.3.2012 10:37:45
Lejla87
ivuncica ja sam kupila kisobran kolica u Bgd, kostala su 240KM. Jako su povoljna i prakticna. Mozes proci kroz svaka vrata Ja sam odusevljena. Evo ti link:http://shop.aksa.rs/katalog/esprit-kolica-za-blizance-sun-duo-multi-black.html Ova sam ja kupila, a imas jos nekoliko modela, pa pogledaj
RE: Koja kolica kupiti za blizance? 3.4.2012 10:33:57
enči80
Gdje imaju kupiti navlake za dupla kolica protiv kiše tj.kada pada kiša?
RE: Koja kolica kupiti za blizance? 3.4.2012 11:06:10
AminaZana
IZVORNA PORUKA: Lejla87
AminaZana kolica su predivna. Koliko kostaju i kako doci do njih?
kolica kostaju oko 1600USD. a to je samo osnovni model!?! poskupa su, ali su vrh. mislim da cu ova kupiti. najbliza prodavnica je u Italiji ili Sloveniji, ali u Ljubljani nema za blizance, nego samo za jedno dijete :(
tako da cu morati "skoknuti" u Italiju da ih kupim :) jer necu da kupim preko interneta (ima i ta mogucnost) i onda mi dodju i ne svidjaju mi se uzivo :)
kolica su fantasticna, ali gledaj ebay.de ili ebay.at, jer americke cijene i ove europske se razlikuju, a i u americka idu drugacije AS, nego kod nas :)
sve sam ja raspitala, amo trebam otici da ih kupim :)
Mi smo imali dvoja kolica, za skroz male bebe (koja uopšte nismo iskoristili) i ovakva kišobran samo u crnoj boji. I moram priznati da smo ova kišobran najviše iskoristili. Lagana su, prakticna, mogu vam stati u svako auto i što je najvažnije, možete proći kroz sva vrata . Moja topla preporuka svima!!!
RE: Koja kolica kupiti za blizance? 8.8.2012 8:54:01
AminaZana
evo ja vec mjesecima se opterecujem sa tim kolicima. strah me da ne pogrijesim, pa da ih ne mognem ni u auto staviti, ni proci u trznim centrima i sl. kroz vrata, a posto cu se poroditi aBd u septembru, ne znam da li ce mi uopste trebati do proljeca. da li cu imati vremena za setnje sa troje djece.
hajd ako nekoj iskusnoj double mami nije tesko da mi odabere od ovih najbolje i najprakticnije:
Mi smo imali dvoja kolica, za skroz male bebe (koja uopšte nismo iskoristili) i ovakva kišobran samo u crnoj boji. I moram priznati da smo ova kišobran najviše iskoristili. Lagana su, prakticna, mogu vam stati u svako auto i što je najvažnije, možete proći kroz sva vrata . Moja topla preporuka svima!!!
Armyhal da li se ova kolica mogu spustiti u skroz ležeći položaj. Znam da to kod kišobran kolica uglavnom ne može, ali negdje sam čitajući forum naišla na neka kod kojih to može, mislim da su neka Esprit ako ne griješim, ne znam
RE: Koja kolica kupiti za blizance? 14.8.2012 11:51:55
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: AminaZana
evo ja vec mjesecima se opterecujem sa tim kolicima. strah me da ne pogrijesim, pa da ih ne mognem ni u auto staviti, ni proci u trznim centrima i sl. kroz vrata, a posto cu se poroditi aBd u septembru, ne znam da li ce mi uopste trebati do proljeca. da li cu imati vremena za setnje sa troje djece.
hajd ako nekoj iskusnoj double mami nije tesko da mi odabere od ovih najbolje i najprakticnije:
Bugaboo Donkey Twin
Chicco Echo Twin
Peg Perego Duette SW
Teutonia Team Cosmo
TFK Twinner Twist Duo
unaprijed hvala...
Ja imam Teutonia Cosmo i pre pre zadoviljna sam a rodica ima tEam Cosmo i isto je prezadovoljna.
RE: Koja kolica kupiti za blizance? 14.8.2012 15:02:45
armyhal
Juli2012 ova kolica se mogu spustiti u skroz ležeći položaj i i naslon za noge je podesiv. jako su praktična.
AminaZana: ja sam imala kolica slična Teutoniji. Naručila preko interneta i u gepek mi stanu samo ona i jedna torba kad krenem na more i to je to. Kasnije smo kupili kišobran kolica i ona su mi bila puno praktičnija i lakša za voziti, ja sam se porodila u decembru i do maja nisam nigdje ni makla, jer je bio snijeg, tako da si u pravu da ti do proljeće neće trebati, a tada već aBd mogu bebe i da sjede i po mom iskustvu ova Chicco Echo Twin ćeš najbolje iskoristiti. Neka ti samo naumpadne da trebaš slijedeće godine krenuti na more i imaš kolica, putne krevetiće i jedno 5 kofera... Hahahahahaha Sretno drage moje! Uživajte!
Ljepa su na izgled imaju 6 raznih polozaja (i o-ti za spavanje, sto je meni jako bitno) ali se ni pod razno nemogu ravnjati sa Teutoniom. Amina ako imas ta srdestva ja bi ti preporucila Teutonia. I ja sam se u Novembru porodila i odma 5 dan isla sa bebom u setnju po snjegu i ledu. Super idu za razliku od kisobran kolica sto sam vidla na ulici.