lepao
|
i ja sam se nekako razocarala sada u 9 mjesecu i prestajem ici kod njega...kada mi je najvise trebao danas zbrzao me, vise je sestrama dao da rade koje su uzasne bezobrazne i neljubazne i nije mi se posvetio tako da vise ne idem kod njega i iako vjerum da je dobar na porodu nisam danas stekla povjerenje... IZVORNA PORUKA: Skvo RR prenos postova IZVORNA PORUKA: lepao Dali je neko imao iskustvo sa Dr.Puzicem? Mene interesuje kakav je na porodu...kao osoba i kao doktor naravno i dali je dostupan pacijentu.. Ja sam od 7 mjeseca pocela ici kod njega...sada sam u 8 znaci bila 2 puta..cini mi se ok...ali dalje ne znam kako se niti.. IZVORNA PORUKA: amanullah IZVORNA PORUKA: lepao Dali je neko imao iskustvo sa Dr.Puzicem? Mene interesuje kakav je na porodu...kao osoba i kao doktor naravno i dali je dostupan pacijentu.. Ja sam od 7 mjeseca pocela ici kod njega...sada sam u 8 znaci bila 2 puta..cini mi se ok...ali dalje ne znam kako se niti.. dr Puzić, dr koji zasluzuje sve pohvale od mene , svaka mu čast. Bio mi je na zadnjem porodu, poveli su me na carski, zavrsila prirodno, hvala Bogu. Jako je pristupačan, nije grub, veseo, voli se saliti, odgovornost na nivou, jer mi se u toku poroda i nakon njega maximalno posvetio, iako mi nije vodio trudnoću. Bila sam nekoliko puta na pregledima kod njega, isto imam samo riječi pohvale. toliko od mene IZVORNA PORUKA: mamina princeza imam i ja pozitivno iskustvo s dr puzicem. mene je "preuzeo" tek u devetom mjesecu pred porod sam bila sumnjaciva malo mi je bio neozbiljan i stalno mi je mjenjao pricu - sutra bi mogao krenuti porod pa sto ste dosli vi niste jos za poroda ni blizu pa svasta nesto. al kad je sam porod krenuo bio je super.... ostao je duze zbog mene ( do 2-3 je rasdio ja se porodila u 5) bas mi je pomogao koliko je mogao, niej dao da me vode na carski dok sve ne proba.... poslije poroda mi je tako bio dostupan jer sam imala nekih problema sa mokracnim kanalima , kontaktirao je urologa , culi smo se nekoliko puta. Sve u svemu meni je on bas super... i da .. usio me super . moj privatni doktor kaze da je bas rijetko da nekog tako usiu a da je toliko rezan ko ja. Nemoj da te obesharbi neka njegova prica koja je nekad malo neprilagodjena momentu na pregledu ili slicno. Na porodu je strucnjak svoje vrste a i bolje da se malo nasali. IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: lepao Dali je neko imao iskustvo sa Dr.Puzicem? Mene interesuje kakav je na porodu...kao osoba i kao doktor naravno i dali je dostupan pacijentu.. Ja sam od 7 mjeseca pocela ici kod njega...sada sam u 8 znaci bila 2 puta..cini mi se ok...ali dalje ne znam kako se niti.. meni je bio na prirodnom porudu...prosto me zakačio u smjeni....znači prvi sam ga put tu noć vidjela kao i on mene da biram doktora sada njega bih birala... IZVORNA PORUKA: lepao super hvala odlicno sve zvuci..sto si prvenstveno trebala na carski? pitaj jer je meni to rekao prosli mjesec ali ovaj vec nije..kao vidjet cemo uska si mala je beba mozda bude sve ok prirodno.. IZVORNA PORUKA: amanullah IZVORNA PORUKA: lepao Dali je neko imao iskustvo sa Dr.Puzicem? Mene interesuje kakav je na porodu...kao osoba i kao doktor naravno i dali je dostupan pacijentu.. Ja sam od 7 mjeseca pocela ici kod njega...sada sam u 8 znaci bila 2 puta..cini mi se ok...ali dalje ne znam kako se niti.. dr Puzić, dr koji zasluzuje sve pohvale od mene , svaka mu čast. Bio mi je na zadnjem porodu, poveli su me na carski, zavrsila prirodno, hvala Bogu. Jako je pristupačan, nije grub, veseo, voli se saliti, odgovornost na nivou, jer mi se u toku poroda i nakon njega maximalno posvetio, iako mi nije vodio trudnoću. Bila sam nekoliko puta na pregledima kod njega, isto imam samo riječi pohvale. toliko od mene IZVORNA PORUKA: Nunu 08 Pozdrav! Dr. Puzić je meni vodio trudnocu od 4 sedmice, tj. od trenutka kad sam saznala da sam trudna.U početku mi se činio čudan, međutim hvala Bogu super mi je trudnoća prosla i ja sam zadovoljna.Imala sam problema u 3. mjesecu sa e. colli, ali uspješno smo je izliječili.Nije me porodio, jer nije bio u smjeni, a pošto mi je porod brzo tekao, nije bilo potrebe da ga zovem iako mi je rekao da ga mogu nazvati. Ali nakon poroda me obilazio i ja sam jako zadovoljna. IZVORNA PORUKA: balasgirl Mene nije porodio dr. Puzić, ali pošto sam rodila na cr ležela sam u bolnici 6 dana i kada god je bio on u smjeni dolazio je da me obiđe, pita kako sam, sestrama sugerirao da me pripaze iako me ne zna (nije mi on vodio trudnoću). Čula sam da je veliki stručnjak. Uglavnom, od mene sve pohvale. IZVORNA PORUKA: lepao Hvala na odgovorima...ja se nadam da cu i ja imati dobro iskustvo snjim..cula sam da on preferira prirodne porodjaje da ne zuri sa carskim pa mi je i zbog toga drago..vidjet cemo...
|