|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: djeci u nasljedstvo ......
8.8.2012 15:01:09   
babina beba
Necu im ostaviti ni kuce, ni stanove... Ostaviti im sve na gotovo i napraviti debile od njih pa da me kasnije gaze ne dolazi u obzir. Imace postojecu kucu u nesljedsvu i stednju im dati nek idu vani nek se skoluju, zagriju stolicu i budu neko. Ja nisam nista dobila u nasljedstvo, nisam znala sta je markirana garderoba a kamoli da imam nesto markirano, sama zagrijala stolicu, borila se i hvala bogu danas mogu svaku marku kupiti.  Ne kazem da ce i one tako ali boze zdravlja nastojacu da idu tim putem!

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 476
8.8.2012 15:20:34   
Mirkica
da dodam sprem ove teme jer se ocito prije nisam dobro izjasnila , SVE ALI SVE STO BUDEMO JA I MM STEKLI I STO OSTANE POSLE NASE SMRTI OSTAJE NASOJJJJ DJECI nasim sinovima insallah , mogu im dati i kucu i stan i sve da zive tu i za moga zivota ali 1/1 ne ostavljam nikome tek kad me zemlja crna prekrije i ne vidim cemu je tu problem ko misli da mu babo i mama trebaju dati i prepisat dok su zivi ne msili na svoje roditelje nego samo na sebe .
Dok sam ziva dobice ljubav , paznju odgoj , moje vrijeme moj zivot koji samo za njih zivim (prije njih sam zivjel ai nazivila se sad su oni broj 1 a ne ja ) dobice skolarinu odmore , necu im uskravcivati ni djedove ni nane , bicu im drug bicu ima mama bicu sve za njih i nista mi nece biti prece sekunde , dobice pomoc kod vozacke auta ( ovdje djeca i od najbogatijih uce da rade i sebi dzeparac zarade od 16 ) i da ne bih ispalo ja nemam sta djetetu osatvit pa zato pisem opet podvlacim dok sam ziva nikome 1/1 posle smrti njima sve pa neka bacaju kud hoce .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 477
8.8.2012 15:27:32   
veeseelaa
Necu im ostaviti ni kuce, ni stanove... Ostaviti im sve na gotovo i napraviti debile od njih pa da me kasnije gaze ne dolazi u obzir

a zašto misliš da će postati debili ako im nešto ostaviš?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 478
8.8.2012 15:35:03   
veeseelaa
SVE ALI SVE STO BUDEMO JA I MM STEKLI I STO OSTANE POSLE NASE SMRTI OSTAJE NASOJJJJ DJECI nasim sinovima insallah , mogu im dati i kucu i stan i sve da zive tu i za moga zivota ali 1/1 ne ostavljam nikome

i ovo se slažem, mislim tako bi i ja
napravila bi svakako testament

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 479
8.8.2012 15:37:42   
babina beba
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Necu im ostaviti ni kuce, ni stanove... Ostaviti im sve na gotovo i napraviti debile od njih pa da me kasnije gaze ne dolazi u obzir

a zašto misliš da će postati debili ako im nešto ostaviš?

nemora znaciti ali 80% ih tako zavrsi

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 480
8.8.2012 15:44:07   
leona81
ja svakako nemam nistauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 481
8.8.2012 15:45:04   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: leona81

ja svakako nemam nistauser posted image

NI jauser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 482
8.8.2012 15:49:07   
veeseelaa
moguće
ja sam imala primjera kroz posao gdje roditelj dodje kupiti sinu/kćerki stan
i zaista sam vidjela da su to divna djeca, školovana, uposlena itd
al jednostavno nisu u mogućnosti iskeširati cjelokupni iznos za stan i tu onda ulete roditelji
meni je to divno
znala sam prisustvovati njihovim razgovorima gdje npr majka kaže svojoj kćerki "tebi će onda dušice mama da kupi kuhinju i spavaću sobu"
meni nekako srce ko Evropa

divno je imati roditelje koji ti mogu pored ljubavi, prijateljstva, sigurnosti i pomoći pri rješavanju egzistencionalnih pitanja, ja to ne vidim ništa loše, naravno ako su djeca ok, ako nisu probisvjeti, drogeraši, robijaši i sl

< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.8.2012 15:50:21 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 483
8.8.2012 15:53:31   
veeseelaa
al definitvno je najbolje dijete naučiti da privredjuje, da nije lijeno itd a naravno kad treba i novčano pomoći

ne znam kakav bi ja to roditelj bila da mi dijete ide u podstanare a ja da npr imam par nekretnina user posted image
il da živim ko hadžinica a da moja kći il sin ne mogu svoje dijete odvesti na more par dana i tome sl

na takav način, "okretanje glave" i pravljenja da ga tako učim samostalnošću mi je nepojmljivo

Danas je teško i sa par hiljada mjesečno preživjeti a ne riješiti sebi stambeno pitanje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 484
8.8.2012 15:57:50   
vjestica

al definitvno je najbolje dijete naučiti da privredjuje, da nije lijeno itd a naravno kad treba i novčano pomoći

ne znam kakav bi ja to roditelj bila da mi dijete ide u podstanare a ja da npr imam par nekretnina user posted image
il da živim ko hadžinica a da moja kći il sin ne mogu svoje dijete odvesti na more par dana i tome sl

na takav način, "okretanje glave" i pravljenja da ga tako učim samostalnošću mi je nepojmljivo

Danas je teško i sa par hiljada mjesečno preživjeti a ne riješiti sebi stambeno pitanje

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 485
8.8.2012 16:12:41   
Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: vjestica

Misliš "par stotina" veeseela ?!

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 486
8.8.2012 16:14:12   
Lady26
user posted image  user posted image  user posted image
O da mi je par hiljadarki, itekako bi lijepo zivjela user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 487
8.8.2012 16:16:46   
Blue rose RR
Omače se ženi u trudnoći user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 488
8.8.2012 16:18:45   
mamine oci
"pare suskaju,pare zveckaju ,sta cu ja na mjesecu kada para nema tu"user posted image za one koji mnogo vole lovuuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 489
8.8.2012 16:41:49   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ne misli, sa par stotina se teško može riješiti stambeno pitanje.

Neposredna veza do poruke: 490
8.8.2012 16:41:53   
Emica_sa
Vidim ja ima se moze seuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 491
8.8.2012 16:43:05   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ne misli, sa par stotina se teško može riješiti stambeno pitanje.

A izvini molim te ko to zaraduje par hiljada,cast izuzetcimauser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 492
8.8.2012 16:46:33   
hanabanana
Svako ko ima plaćenu VSS i radi u pristojnoj firmi, ne nužno na nekoj dobroj poziciji.
Svako ko ima privatan posao, ko ima soli u glavi, i smisla za posao.

Pa meni za dječiji vrtić, školu, vannastavne aktivnosti i račune treba 1000 maraka.
Da ne jedemo ništa taj mjesec.

Lazem, djeca bi jela - placeno im je.

< Poruku je uredio hanabanana -- 8.8.2012 16:48:01 >

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 493
8.8.2012 16:48:24   
animagical
hiljadu ona, hiljadu muz... eto ti par hiljada.. a da se mogu potrositi dok kazes keks, vala mogu, dzaba sto se cini da su to neke pare...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 494
8.8.2012 16:49:57   
Emica_sa

Svako ko ima plaćenu VSS i radi u pristojnoj firmi, ne nužno na nekoj dobroj poziciji.

Pa meni za dječiji vrtić, školu, vannastavne aktivnosti i račune treba 1000 maraka.

Laem, djeca bi jela - placeno im je.

Mi ocito ne zivimo u istoj drzavi gdje je prosjek plate 800 KM i super je kad je i 800,a redovnouser posted image

Boze sacuvaj,sto su se neki digli,sad ispada da oni koji nemaju 3000 mjesecno nemaju soli u glaviuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 495
8.8.2012 16:51:10   
felix
hiljada je danas ko 100maraka, prije a sto maraka danas na ovom vaktu ko cener ...
jbte odeš nemozeš se podmirit za sto maraka de ba kad je sve skupo ,ko djavo...

< Poruku je uredio felix -- 8.8.2012 16:53:03 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 496
8.8.2012 16:54:22   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Mi ocito ne zivimo u istoj drzavi gdje je prosjek plate 800 KM i super je kad je i 800,a redovnouser posted image

Boze sacuvaj,sto su se neki digli,sad ispada da oni koji nemaju 3000 mjesecno nemaju soli u glaviuser posted image

user posted image

i mi zivimo od prosecne plate i ne zalimo se cak smo postanari i vjeruj kad gledam onu listu duznika ko nije platio smece,struju vodu itd..nas nigdje nema sve ovi sto imaju vece plate,a jedemo sto i svi nista ni manje ni viseuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 497
8.8.2012 16:55:48   
klemzi

Ljudi prežive i sa puno manje od hiljade. Sa par hiljada se itekako lijepo može živjeti. Grehota je...

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 498
8.8.2012 16:56:38   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ljudi prežive i sa puno manje od hiljade. Sa par hiljada se itekako lijepo može živjeti. Grehota je...

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 499
8.8.2012 16:59:36   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Meni ne ispada ništa, ne znam ni kako je tebi ispalo ovo što si zakjučila.
Uopšte se ne mislim izvinjavati nekome što sam uložila u sebe, završila fax, učila i dalje, i sada zaradjujem više nego što iznosi prosjećna plata u F BiH. A ne daj Bože da mislim da sam se zato " podigla ".
Ja sam inače povisoka žena, pa nema potrebe ni štikle da nosim, a ne da se dižem.

Moj rodjak npr nije ulagao u školovanje, nego u posao. Čovjek zna, ima žicu za to.
Iako nema fax, ima primanja za koja me šije pa barem tri puta.
I jel sad on meni kriv što sam ja studirala pa imam manju platu?!
Nije!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *