Medić*
|
IZVORNA PORUKA: damma IZVORNA PORUKA: medic slatki I mi smo u toj fazi jos 5 min, sad cu, sacekaj, samo malo, MA STANI ZENSKA GLAVO A moje divno, blago, drago, mazno dijete nakon podnevnog spavanja poceo se svadjati sa mnom, završili raspravu u pola 9 kad je otisao na spavanje. Nista mu nije bilo pravo Ljut sam, ne volim te, nemozes sa nama vani, makni se, gladan sam, nisam gladan, hocu li sutra u vrtic, necu u vrtic, pozelio sam drugare, je li mi oprana majica sa tomicom, hocu farmerke na Jurica, necu ih, hocu trenerku, samo ronda li ronda, kao da je na lijevu nogu ustao poslijepodne, a pet minuta prije spavanja veli mama ti si moja dusa, sreca, ljubav, VOLIM TE DO NEBA A sto moze pricati Imamo slicne situacije, a i uzrasta su istog. Cesto mi kaze ubit cu te mama, ubit cu ti cojka, ubit cu ti dijete ( hoce da kaze brata ), a svako malo nas sve redom ljubi grli. Inace je zafrkan skroz, stalno nesto place, kenjka, sto god hoce tako se obraca. I sto god da mu kazem on zaplace, bas je zeznut Valjda sto je cesto bolestan. Mangupcici mali Moj ne kaze ubit cu, prebit cu i sl, ali u zadnje vrijeme vise se mazi sa ocem, mene ignorise tako cesto, krivo mu jer sam pocela raditi od skoro pa nije ujutru samnom Kad dodjem po njega u vrtic, ma grli i ljubi dok mu ne dosadi, cim mu babi dodje s posla ma ode on njemu mene ni ne vidi Necu stalno govori pa na kraju opet odradi ono sto je odbijao ( pojede, popije, uzme i sL)
< Poruku je uredio medic slatki -- 30.5.2012 15:50:06 >