|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
16.7.2012 16:40:04   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gdje se moze kupiti onaj plasticni siper dase pripremamo za cvrstu hranu. ima bimaco al mi se ne narucuje samo zbog toga... ima li negdje u sarajevu da znate...
i opet ponavljam pitanje za bazen na puhanje za bebe sa onim krovom manji da li je neko u skorije vrijeme vidjao i tacno gdje?

Ja sam ga vidjela i u Dm-u, samo je upakovan u papirnu kesicu; al naci ces ga odmah u onim policama do casa sa kljunom; flasicama... user posted image
A za bazencic sam i ja jednom pitala; pa mi niko nije odg; uglavnom ja ga nisam nasla user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 3326
16.7.2012 16:43:43   
Medić*
Djeciji l.top prije neki dan sam vidjala u onoj prodavnici igracaka u Merkuru na Otoci, do igraonice Bambi.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3327
16.7.2012 16:55:45   
Medi_87
Bzaencica s krovom ima u Robotu u Rajlovcu

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 3328
16.7.2012 17:15:53   
Emica_sa
vidila sam i ja bazen sa krovom u Robotu,ali meni se nesto ucinilo skupo,bio je preko 40 KM,kontam gdje cu dati tolikouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3329
16.7.2012 17:26:28   
Medi_87
e ja cijenu nisam gledala user posted image pa ne znam koliko kosta znam isto da je bilo u Merkatoru na Ilidzi oko 20 tak km ali je bilo na akciji prije dvije tri sedmice

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 3330
16.7.2012 17:51:39   
mimiE

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gdje se moze kupiti onaj plasticni siper dase pripremamo za cvrstu hranu. ima bimaco al mi se ne narucuje samo zbog toga... ima li negdje u sarajevu da znate...
mamina princeza,pogledaj u kozmu bilo je tih siperčića!

12.12. Nejla

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 3331
16.7.2012 17:55:37   
lillyy85
eh ovako..bazenčiće s krovom imate na Dobrinji, u prodavnici dječije opreme,znači kad idete od pijace tj. malo niže od Mercatora- isto s lijeve strane ona prodavnica s biciklima ispred i koštaju 33 km user posted image krov je u obliku gljive i meni izgledaju mali.Bertoni kolica imate u radnji kod Kolobare na Baščaršiji,onom stranom prema Željinoj čevabdžinici a ne od Sarača user posted image Mi smo ih prošle godine platili 135 km čini mi se i to u ljubičastoj boji. Kupaće kostime za curice i poneki za dječake imate u Bingu Hadžići- od 6.90 do 15.90 km user posted image user posted image

mama je glagol od glagola RADITI ;)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3332
16.7.2012 18:01:24   
Medi_87
Tjno moja ne znam je li aksno ali kacketas produzetkom za vrat ima na gornjoj pijaciji na Otoci-otvorenoj, neko je pitao za Bertoni kolica i ja iz ličnog iskustva ne bih preporucila jer su jako lose kvalitete, a ima ih u Cicibanu nama su trajala samo proslo ljetouser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3333
17.7.2012 10:47:40   
jenny_z
Gdje cu kupiti zastitu od sunca za auto? Po mogucnosti Brevi Pandu, ali da ne narucujem iz Bimaca. Ima li sta blize?

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3334
17.7.2012 10:54:58   
djoisa
jysk

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 3335
17.7.2012 11:04:32   
canim
Mozda ima u onoj radnji na socijalnom sve za bebe, njima svakako bimaco dobavlja robu pa mozda imaju i tu zastitu, ako ne nadjes kod njih pogledaj u Malisi u merkuru jer i oni drze brevi.

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 3336
17.7.2012 11:07:19   
animagical
ima i u importane centru u onoj radnji za bebe, onoj s igrackama

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3337
17.7.2012 11:41:01   
RICI
Lillyy85 hvala za info vezano za kolica, vec sam skontala da ih porucim netom a stici ce mi na adresu hotela u hrvatskoj gdje ljetujem, tako taman necu nositi kolica iz SA dobicu ih tamo user posted image user posted image user posted image

Medi_87 sto me razocara, zar su toliko loše kvalitete, nek izdrze jedno ljeto dosta, a nisu ni skupa 28 eura su sad ta kolica.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3338
17.7.2012 12:04:03   
lillyy85
ne znam koja su kod vas Bertoni,naša nas služe evo već 2.ljeto i super su,jesu onako za kišobran i poteška-6.5kg čini mi se,al lako se upravlja,još sve zategnuto,stanu i u male gepeke..šta znam,nama su odgovarala..¸rici super si to smislila i baš za finu cijenu user posted image

mama je glagol od glagola RADITI ;)

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 3339
17.7.2012 12:35:55   
Tajno moja
Hvala puno na odgovoru,ali ja malenom već naručila sa ebaya,nadam se da će stići prije nego što odemo na more...

A mi od prošle godine imamo brevi kišobran kolica i super smo zadovoljni,navozali smo ih se pošteno i još su u funkciji,a koštala su negdje oko 120-130 KM.

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3340
17.7.2012 19:15:42   
Dzenana_G
Zna li neko gdje mogu kupiti one kao ploce za kacenje podsjetnica i sl, kao od pluta ili od cega je vec?

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 3341
17.7.2012 19:32:42   
mamina cura

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Zna li neko gdje mogu kupiti one kao ploce za kacenje podsjetnica i sl, kao od pluta ili od cega je vec?

u OBI-u

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 3342
18.7.2012 8:27:45   
Blue rose RR

U Excluzivu :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 3343
18.7.2012 9:31:05   
Miimy
Jel ima negdje u Sa kupiti ram sto se stavi beby slika a pored otisak beby rukice ili stopala.... valjda sam dobro objasnila user posted image

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 3344
18.7.2012 9:37:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Miimy

Jel ima negdje u Sa kupiti ram sto se stavi beby slika a pored otisak beby rukice ili stopala.... valjda sam dobro objasnila user posted image

napravi sama...ti si bar kreativac user posted image
http://www.ringeraja.ba/forum/m_131719/mpage_6/key_/tm.htm

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 3345
18.7.2012 10:33:06   
djoisa
evo jos nekih ideja

http://www.najboljamamanasvetu.com/2012/05/10-nacina-da-sacuvate-bebin-otisak/

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 3346
18.7.2012 14:03:24   
martajay

ima i u "svjetlost" knjižarama. raznih veličina.

7.4.2009.

Neposredna veza do poruke: 3347
19.7.2012 18:14:28   
Visnja RR
samo da prijavim one gumene supljikaste klompice kupljene u Planici za 13 ili 14 km su vec pukle na onoj kopci.... a jos nismo na more otisli i samo ih oprobala kuci sinoc... toliko o kvalitetu...nekad zaista kazem lijepa pijaca ....prosle godine je nosila dupljak kroksica placaene par maraka i nista im nije falilo...
al dobro sad ce ih bas nositi kao klompice bez kaisica odozada

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 3348
19.7.2012 18:30:42   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

samo da prijavim one gumene supljikaste klompice kupljene u Planici za 13 ili 14 km su vec pukle na onoj kopci.... a jos nismo na more otisli i samo ih oprobala kuci sinoc... toliko o kvalitetu...nekad zaista kazem lijepa pijaca ....prosle godine je nosila dupljak kroksica placaene par maraka i nista im nije falilo...
al dobro sad ce ih bas nositi kao klompice bez kaisica odozada

Moram se nadovezati na ovu pricu...ja u Planici vise nista ne kupijem djeci.
Zimus kupili cizmice za snijeg...2 puta ih obukla pukao sav!
Baka je S prije par dana kupila sandalice...2-3 oblacenja djon se totalno odlijepiouser posted image
Ja kupim E neke cipelice eto da dijete ne hoda bosonogo onako u kolicima user posted image ... svi leptirici i masnice se otpali...
Elem...Planika je za nas cisti promasaj i bacanje para user posted image

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3349
23.7.2012 10:20:45   
Medi_87
Gdje kupiti slova da mogu staviti na M sobu onako malo ljepsa krasna a da nisu od papira

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 3350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *