Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 4.10.2010 11:21:35
Dinkica
Draga acudesa ja te potpuno razumijem jer sam na dan poroda imala operaciju i pomisao na nju mi je jako stresan. Ali mi je životna vodilja "sve bude i prođe" tako će proći i tih par dana i bićeš ona stara . Treba biti zahvalan na svemu što dragi Bog da, samo naprijed, nafuraj se u hrabru ženu pa i kad nisi, meni to dosta često pali.
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 14:53:20
acudesa
Dusice moje, samo da vam javnem da mi je operacija zakazana 06.12. aBd, ljubim vas, hvala za veliku podrsku koju ste mi davale, javljam vam pojedinosti
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 14:54:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa
Dusice moje, samo da vam javnem da mi je operacija zakazana 06.12. aBd, ljubim vas, hvala za veliku podrsku koju ste mi davale, javljam vam pojedinosti
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 14:58:16
Hanady RR
ženo znači to je to.... prvi moonu jezera ne daj se ljubim te i zovem te čim ugrabim vrijeme
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 15:13:20
veeseelaa
ačudesa sretno draga moja! a možeš li me uputiti na temu na kojoj si pisala svom problemu da te ne gnjavim putem pp-a, naime ja neznam ništa o miomima, totalni sam duduk Vidim da si operaciju zakazala za 06/12, sretno mila i kako to ide jel opća il lokalna anestezija, koliko oporavak traje itd gdje ćeš raditi operaciju? koliko se ostaje u bolnici????
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 15:15:12
taurus
acudesa nadam se da sve ove dane vodiš računa o svom imunitetu i ishrani (ovo samo da te napomenem ) želim ti puunoooo sreće na operaciji, brz oporavak i da ti dani do 6. što prije prođu a bićeš ti ako Bog da dobro do ove podjele paketića, pa se vidimo
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 17:19:03
mila81
Mila sretno puno, samo da znaš da smo uz tebe, i sama sam prošla nekih operacija u životu, ali sad je to iza mene, kao što će i ta tvoja biti iza tebe, al kad znaš da imaš nekoga koje uz tebe sve je lakše
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 17:38:36
D_K
My darling - zelim ti srecu i da prodje sve u najboljem redu.. Kako rekose prije: tvome djetetu treba zdrava majka i ako Bog da tako ce i biti.. Da je lako - nije ali stisni zube i hvala Bogu da ima lijeka.. Sretno ti bilo..
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 23:22:54
klemzi
Ačudesa ljepotice, sretno ti draga, da sve prođe u najboljem redu Ljubim te!!
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 23:25:51
dinaa
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 23:38:15
acudesa
Drage moje, hvala vam, puno mi znace vase lijepe rijeci, ja sam nesto, kao da sanjem, vise nemam nikakvih emocija, valjda cekam svaki dan pa tako mjesec i po, pa mi dosadilo,a da mi se motaju svakakve misli kroz glavu-motaju, sto je sasvim normalno. Uglavnom, hvala Bogu da se riješim mioma. Vesela, pisala sam na temi: Kako se riješiti mioma bez OP (mislim, tako nekako). Apotekarka, kupinovo vino-obavezno :) Bilo kako bilo, nije bas ugodan osjecaj, ali hvala Bogu pa postoje i operacije za rijesiti problem. A, svima vama zelim da nikad ne budete morale ne neku operaciju, odnosno da ne prozivljavate ovo sto i ja (i sto je moja drugarica nedavno prozivljavala). Hany, hvala, ti si me dobro utjesila s onim da je najteze do operacije.
Veliki zagrljaj i poljubac za sve moje ljepotice
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 1.12.2010 23:44:27
Hanady RR
RE: Strah od operacije (i ostalo u vezi opere... 14.7.2012 13:58:46
Anoniman
drage zene znate li mozda da mi objansite koje je objasnjenje onoga kad kazu da se nakon operacije osecaju promene vremena malo mi nejasno da li to ima neko medicinsko objasnenje ili je narodsko
ako neko oseca te promene kako to "osecate" da li va sboli ili samo umor