|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
3.7.2012 21:40:26   
malasara

IZVORNA PORUKA: chuci

pa nisi napisala da te udario. žao mi je

hajde barem ste niste više tukli od tada ako dobro shvatih.

ma nismo hB, samo mi to jos fali

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2126
3.7.2012 21:41:43   
Skvo RR
Od 2010 mogla si polako planirati opciju izlaza iz tog braka...nego ti kreni odmah u planiranje..nazalost slozila bi se sa hanombananom...mislim da nisi duso ti kriva, on ocigledno ima neki svoj razlog zasto se tako ponasa...planiraj kako dalje, da te ne iznenadi NJEGOV izlaz..kako trazis savjet, nadam se da nisam previse pesimisticna, ali bojim se da te on ne iznenadi...pa se ti za svaki slucaj pripremi..kada je vec takva situacija..a generalno JA nikada ni sekunde ne bi bila u braku sa takvim covjekom. Opet ja sam DRUGO, nisam u tvojoj kozi..tako ozbiljno misli o svemu.....spremna budi za sve opcije.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2127
3.7.2012 21:41:57   
teacher75
malasara, ja sam se isto znala posvadjati s mm sto mu se nigdje ne ide, sto nije drustven, sto mu je mrsko ici u setnje sa djecom a onda sam odustala i organizovala sebi drustveni zivot bez njega, i sa djecom i bez djece, a on ako se uklopi jednom u 100 godina dobro dosao je. jednostaavno sam skontala da nam nisu iste stvari zanimljive i pomirila se s tim, jer smo totalno razliciti, al opet se volimo, pa necu ni ja njega da tjeram da radi nesto na silu. njemu je veci merak spavati i sjediti za kompjuterom nego setati, a ja nisam kucni tip defintiivno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu malasara)
Neposredna veza do poruke: 2128
3.7.2012 21:44:53   
chuci
pa ne znam. ako izdvojimo tu tuču kao neki izolovani incident i zanemarimo je, ostaje ti trenutni problem. mislim da je rješenje da ga ganjaš u dobrom raspoloženju i popričaš s njim tada. ti ga znaš i znaš kako mu treba pristupiti da te sasluša. nemoj ga optuživati nego zahtjevaj. kažeš voljela bih da izlazimo jednom sedmično zajedno, nekad s djecom nekad bez njih, nekad po danu nekad navečer. kažeš mu fališ mi ti, da pričamo lijepo i smijemo se zajedno. pitaš ga šta njemu fali, šta ga ljuti. zašto tako reaguje na tebe da počne galamiti na neke bezazlene izjave.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu malasara)
Neposredna veza do poruke: 2129
3.7.2012 21:46:00   
teacher75

pa ne znam. ako izdvojimo tu tuču kao neki izolovani incident i zanemarimo je, ostaje ti trenutni problem. mislim da je rješenje da ga ganjaš u dobrom raspoloženju i popričaš s njim tada. ti ga znaš i znaš kako mu treba pristupiti da te sasluša. nemoj ga optuživati nego zahtjevaj. kažeš voljela bih da izlazimo jednom sedmično zajedno, nekad s djecom nekad bez njih, nekad po danu nekad navečer. kažeš mu fališ mi ti, da pričamo lijepo i smijemo se zajedno. pitaš ga šta njemu fali, šta ga ljuti. zašto tako reaguje na tebe da počne galamiti na neke bezazlene izjave.

potpisujem, super savjetuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2130
3.7.2012 21:47:57   
malasara

IZVORNA PORUKA: teacher75

malasara, ja sam se isto znala posvadjati s mm sto mu se nigdje ne ide, sto nije drustven, sto mu je mrsko ici u setnje sa djecom a onda sam odustala i organizovala sebi drustveni zivot bez njega, i sa djecom i bez djece, a on ako se uklopi jednom u 100 godina dobro dosao je. jednostaavno sam skontala da nam nisu iste stvari zanimljive i pomirila se s tim, jer smo totalno razliciti, al opet se volimo, pa necu ni ja njega da tjeram da radi nesto na silu. njemu je veci merak spavati i sjediti za kompjuterom nego setati, a ja nisam kucni tip defintiivno

situacija je potpuno ista! samo sto mm reaguje previse burno na obicne stvari.. osjecam se kao neka glupaca pored njega, a nisam, znam da nisam user posted image nisam neka peka da cvilim za svaku glupost, sve situacije rjesavam sama, nista njega ne ceka ako ja mogu.. nikad nije presvukao, pricuvao, obukao nasu djecu... sve kontam ma ne voli to sta ima veze, ja cu. sad ispade on nista ne voli sve moram sama jos nemam pravo glasa user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2131
3.7.2012 21:49:28   
Skvo RR

Pa nije joj patronuser posted image ...uzas...da ga ona uganja, kada je njemu sve poslozeno..da ga tiho i njezno pita zasto se ti brecas i deres na mene...sa takvim prisupom zene su jos u nasem drustvu na drugom mjestu u braku..

Odbijam se slagati ocuvanju braka po svaku cijenu...nije dobro ni za supruznike, a ni za djecu....

Svaki brak ima svoje trzavice..ali trzavica kao nacin "zivljenja" braka je nikakav brak....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2132
3.7.2012 21:49:33   
Nedi

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

..planiraj kako dalje, da te ne iznenadi NJEGOV izlaz..kako trazis savjet, nadam se da nisam previse pesimisticna, ali bojim se da te on ne iznenadi...pa se ti za svaki slucaj pripremi...

Potpisujem u potpunosti. I zaista mi je zao sto ti ovo govorim ali mislim da on ima drugu i da se trebas pripremiti na sve opcije. Zao mi je user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2133
3.7.2012 21:51:39   
bananica

IZVORNA PORUKA: Nedi

..planiraj kako dalje, da te ne iznenadi NJEGOV izlaz..kako trazis savjet, nadam se da nisam previse pesimisticna, ali bojim se da te on ne iznenadi...pa se ti za svaki slucaj pripremi...

Potpisujem u potpunosti. I zaista mi je zao sto ti ovo govorim ali mislim da on ima drugu i da se trebas pripremiti na sve opcije. Zao mi je user posted image

ovo i ja cijelo vrijeme mislim, samo sto ne htjedoh napisati prva

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2134
3.7.2012 21:51:52   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: malasara

IZVORNA PORUKA: teacher75

situacija je potpuno ista! samo sto mm reaguje previse burno na obicne stvari.. osjecam se kao neka glupaca pored njega, a nisam, znam da nisam user posted image nisam neka peka da cvilim za svaku glupost, sve situacije rjesavam sama, nista njega ne ceka ako ja mogu.. nikad nije presvukao, pricuvao, obukao nasu djecu... sve kontam ma ne voli to sta ima veze, ja cu. sad ispade on nista ne voli sve moram sama jos nemam pravo glasa user posted image

Ovo samo potvrdjuje moje misljenje...ima muskaraca koji su brizniji sa djecom koje su zene donijele u miraz....
Pocni cijeniti sebe...

Zaista mi je zao sto si u takvoj situaciji.

(odgovor članu malasara)
Neposredna veza do poruke: 2135
3.7.2012 21:51:58   
malasara

Od 2010 mogla si polako planirati opciju izlaza iz tog braka...nego ti kreni odmah u planiranje..nazalost slozila bi se sa hanombananom...mislim da nisi duso ti kriva, on ocigledno ima neki svoj razlog zasto se tako ponasa...planiraj kako dalje, da te ne iznenadi NJEGOV izlaz..kako trazis savjet, nadam se da nisam previse pesimisticna, ali bojim se da te on ne iznenadi...pa se ti za svaki slucaj pripremi..kada je vec takva situacija..a generalno JA nikada ni sekunde ne bi bila u braku sa takvim covjekom. Opet ja sam DRUGO, nisam u tvojoj kozi..tako ozbiljno misli o svemu.....spremna budi za sve opcije.

user posted image user posted image da znas da cu to da uradim! u ovolikoj bujici razocarenja i svega ne moze covjek da rezmislja realno

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2136
3.7.2012 21:52:38   
hanabanana
Ma ne mora značiti da ima nekoga. Ja nisam imala nikoga, ali nisam više voljela ni njega.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2137
3.7.2012 21:55:00   
D_K

rjesenje je veoma jednostavno - okrenes plocu draga moja.. ima vrijeme za razgovor ali treba staviti tacku i na razgovore i ne ostaviti mu prostora da istresa svoje probleme i frustracije na tebi.. lijepo promjeni ponasanje, nista cile - mile i kad te bude pitao zasto si takva ili sta te muci ili vidis po njemu da mu nesto nije ok lijepo mu kazes, e vidis sad kako je.. ako je normalan tip skontace poentu.. takodje, neki su muskarci jednostavno takvi, oni ce radije tako tersati umjesto da sjednu i kazu tako je i tako, to moras iz njih da iscupas.. u svakom slucaju, djeca su tu, treba ostati hladne glave..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu malasara)
Neposredna veza do poruke: 2138
3.7.2012 21:56:50   
Nedi

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ma ne mora značiti da ima nekoga. Ja nisam imala nikoga, ali nisam više voljela ni njega.

Ja jesam. Sa 18, propuh u glavi, nisam mislila ni znala sta znaci nekoga tako povrijediti. I sad mi je zao sto nisam bila iskrena.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 2139
3.7.2012 21:59:16   
malasara
drage moje, niste ni svjesne koliko mi znacite i kolika ste mi podrska, sada jos i vise! mirnija sam i sigurnija u sebe, imam cak i planove za dalje user posted image user posted image puno vas volim! sad cu malo da placem zbog vas, za promjenu user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 2140
3.7.2012 22:01:43   
Anoniman
isprovociraj ga malo , valjda bekne i kaze sta mu je

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 2141
3.7.2012 22:03:35   
Nedi

IZVORNA PORUKA: triputmama

Nemoj jos...bar dok ne napravis plan "za svaki slucaj"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2142
3.7.2012 22:05:01   
D_K

drage moje, niste ni svjesne koliko mi znacite i kolika ste mi podrska, sada jos i vise! mirnija sam i sigurnija u sebe, imam cak i planove za dalje user posted image user posted image puno vas volim! sad cu malo da placem zbog vas, za promjenu user posted image

uvijek se nasmijem kad se sjetim jednog fazona.
moja drugarica ima tetka i kad tetku kazu da se neko udao/ozenio on pita 'A protiv koga' user posted image user posted image
luda fora ali nekad se desi da tacno bude 'protiv koga'..
sto se tebe tice, nadam se da ce ta ruzna desavanja brzo proci i da ce sve doci na svoje mjesto..user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu malasara)
Neposredna veza do poruke: 2143
3.7.2012 22:06:01   
Anoniman

koliko sgvatih niko ne zna koji mu je bar da dozna sto ludi
bas mi zao malasara user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 3.7.2012 22:07:01 >

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 2144
3.7.2012 22:06:48   
veeseelaa

ovo je baš nezahvalno za komentarisati. mi samo čujemo jednu stranu priče.
čuj ti njega kolicima i masažerom istukla.

i ja svog puknem nečim kad se naljutim, temperamentna sam do bola
jednom sam oklagijom pukla i probila vrata, jbg user posted image
tu smo metnuli naljepnicu user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2145
3.7.2012 22:08:11   
malasara
upravo je donio posteljinu u dnevni boravak iz spavace, znaci veceras je krevet samo moj user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 2146
3.7.2012 22:09:05   
teacher75
ja se nadam da ce se otvoriti i reci sta mu je na dusi i zasto je takav . moj se zna obrecnuti bezveze na mene (ne samo na mene vec i na bilo koga drugog ko mu se nadje pri ruci) kad je pod stresom zbog posla, pa ja kad vidim da se sekira, bjezim mu iz vidokruga i ne pitam nistauser posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 2147
3.7.2012 22:09:33   
sretna sam jako

upravo je donio posteljinu u dnevni boravak iz spavace, znaci veceras je krevet samo moj user posted image

Koliko se cesto to događa?

(odgovor članu malasara)
Neposredna veza do poruke: 2148
3.7.2012 22:09:47   
bananica

a on se vratio iz setnje, pa kako se ponasao kad je usao? je li ti ista rekao?

(odgovor članu malasara)
Neposredna veza do poruke: 2149
3.7.2012 22:10:15   
Nedi

koliko sgvatih niko ne zna koji mu je bar da dozna sto ludi
bas mi zao malasara user posted image

A sta ako dozna nesto ruzno a ona nespremna? Prvo se ti draga pripremi hajd znaj sta mu je. ne moze skoditi ako imas love sa strane, znas gdje se iznajmljuju stanovi, koliko se krecu cijene, gdje mozes otici "za nedaj Boze", kome se obratiti za strucnu pomoc itd.

Stvarno mi je zao kad ovako cujem, zelim ti mnogo sreceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *