|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
27.6.2012 8:23:10   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: fatimica09

hvala vam punooo user posted image malo me je prpa šta ću i kako....a Iman ko da osjeti prava maza postala, pa me duša zaboli, sve kontam da je ne zanemarim...al hajd, valjda će biti ok aBduser posted image

Kao prvo od srca cestitam na trudnoci, da aBd bude skolska, prodje u najboljem mogucem redu i da docekas zivu i zdravu bebicu u zdravlju i veselju!

Kao drugo - pa Imancica se samo mazi sa svojom mamom jer je mama zasluzila sigurno njenu paznju i mazenje. A ja ne sumnjam da ces ti imati sasvim dovoljno ljubavi i paznje kako za svoju Imancicu tako i za novu bebicu aBd!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 3151
27.6.2012 8:40:19   
veeseelaa
Fatimice moje iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 3152
27.6.2012 8:49:28   
shpagica

čestitam svim novim user posted image da aBd sve bude hairli....milenijum i vesela su me baš obradovale....user posted image

zamislite evo i ja opetuser posted image , šokirana samuser posted image ....pa u ponedeljak trebam na posao nakon porodiljskoguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3153
27.6.2012 8:52:29   
fatimica09
hvala vam puno, prve ste kojim sam rekla, naravno poslije mm.....
samo da aBd sve bude ok, u petak idem dr. pa ćemo vidjeti user posted image a šta ću s poslom user posted image , pa već me pomalo stid....ja sam trudna ili porođena kako sam se udala user posted image

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 3154
27.6.2012 8:55:48   
veeseelaa
moja je snaha tako jedno za drugim, nije se ni vratila s porodiljskog ostala je trudna... pa je išla na čuvanje trudnoće, pa će aBd na porodiljsko
ajd šta te briga, samo da sve bude ok
i ja sutra idem na pregled, i prpa me hvata

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 3155
27.6.2012 9:00:18   
fatimica09
ma znam samo da bude ok...sreća pa sam u državnoj firmi, al ipak....vjerovatno će i meni dati opet čuvanje trudnoće, zbog Fatimice.....a moš mislit kakva je policija, dabogda da oni to nekako svare user posted image al baš me briga

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3156
   [Obrisana poruka]
27.6.2012 9:05:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 3157
27.6.2012 9:48:26   
Mirkica

hvala vam puno, prve ste kojim sam rekla, naravno poslije mm.....
samo da aBd sve bude ok, u petak idem dr. pa ćemo vidjeti user posted image a šta ću s poslom user posted image , pa već me pomalo stid....ja sam trudna ili porođena kako sam se udala user posted image

hahaha i ja isto sada ce biti 4 godine braka u augustu a u augustu insallah dolazi terce djeete hahaha pa vi racunajte

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3158
27.6.2012 9:56:45   
fatimica09
hahahaha e baš smo čvake vala, al hajd samo da su živi i zdravi.....ma ja evo sve nešto kontam ako mi budu nešto brljavili na poslu, da se pozovem na smanjen natalitet, te pravo na rađanje i slično, samo još da se pravno informišem user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3159
27.6.2012 10:10:36   
Mirkica

hahahaha e baš smo čvake vala, al hajd samo da su živi i zdravi.....ma ja evo sve nešto kontam ako mi budu nešto brljavili na poslu, da se pozovem na smanjen natalitet, te pravo na rađanje i slično, samo još da se pravno informišem user posted image

moze se tebi ti si u drzavnoj firmi :))) ma nek su zivi i zdravi i nek je sa srecom sve ostalo manje vrijedi user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3160
27.6.2012 18:23:35   
klemzi
Mašalah, mašalah, nema me par dana i pola RR trudno user posted image user posted image user posted image user posted image
Cure moje sve redom, nek vam trudnoće budu zdrave i školske i da sve redom rodite zdrave i žive bebare.Amin!
Ljubim vas sve i čuvajte se!!!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3161
27.6.2012 18:44:00   
vjestica
fatimice česttam od srca, kako prelijepa vijest user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 3162
27.6.2012 18:56:53   
Vinetu
Fatimice, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3163
27.6.2012 18:58:10   
palachinken

IZVORNA PORUKA: vjestica

fatimice česttam od srca, kako prelijepa vijest user posted image user posted image user posted image

Potpisujem i pridruzujem se čestitkama user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3164
27.6.2012 19:35:30   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: klemzi

Mašalah, mašalah, nema me par dana i pola RR trudno user posted image user posted image user posted image user posted image
Cure moje sve redom, nek vam trudnoće budu zdrave i školske i da sve redom rodite zdrave i žive bebare.Amin!
Ljubim vas sve i čuvajte se!!!

user posted image

pridruzujem se cestitkama za nasu fatimicu zaista divna vjest ,ugodnu i laku trudnocu zelim i jos laksi poroduser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 3165
27.6.2012 20:33:55   
niki83
Masallah, kako je lijepo citati ovu temuuser posted image user posted image
Fatimice, sve najljepse user posted image

N&N

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 3166
28.6.2012 10:43:15   
fatimica09
hvala vam puuuuuunoooo user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3167
28.6.2012 10:48:58   
babina beba
Kad vidim ovu temu  i ja pozelim jos jednu bebicu, onaj njen miris, pa onako malo nevino da drzim u narucju....ali nek mladje radjaju, a ja sam svoje zavrsila!
Svim trudnicama nek je sretn i da Vam trudnoca bude laka, a porod jos laksi abd!

Neposredna veza do poruke: 3168
28.6.2012 10:59:22   
Aldina87
user posted image Zdravo nova sam na forumu, prije dva dana sam bila na prvom pregledu i trudna sam user posted image , u sedmoj sam sedmici tako su mi rekli. Posto sam prvi put trudna, nisam se s tim susretala molila bi za par savjeta, koji su najbitniji za cuvanje trudnoce, doktor mi nista nije rekao ni sta smijem ni sta ne smijem, samo me pregledao rekao sve ok , kontrola s nalazima za 15 dana i to je to.

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 3169
28.6.2012 11:56:45   
veeseelaa
koji su najbitniji za cuvanje trudnoce, doktor mi nista nije rekao ni sta smijem ni sta ne smijem, samo me pregledao rekao sve ok , kontrola s nalazima za 15 dana i to je to.

ne znam šta te zanima, ako je trudnoća ok živiš normalno
Voziš auto, radiš, naravno ne nosiš preko 7-8 kg, ono dvije kese u dvije ruke do kilaže koju spomenuh nije strašno
Treniraš dok se ne umoriš i sl

Pitaj direktno šta te zanima

I moje čestitke na trudnoći user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Aldina87)
Neposredna veza do poruke: 3170
28.6.2012 11:57:40   
sretna sam jako
Aldina87 ako ti je trudnoca sasvim ok onda nema potrebe za nekim- hajmo rec cuvanjem. Pazi sta jedes i pijes, seci na zdravom zraku, nemoj se sekirat i dizati tesko i to ti je to. A drugi put doktora svakako pitaj sta te zanima- on je placen da ti da te odgovore!!! Drzim ti user posted image da uzivas u ovim narednim mjesecima.user posted image

(odgovor članu Aldina87)
Neposredna veza do poruke: 3171
28.6.2012 12:06:11   
sretna sam jako
Fatimice i ja se pridruzujem cestitkama! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 3172
28.6.2012 12:44:55   
Bihter
Cestitam od sveg srcauser posted image user posted image user posted image Nek bude ziva i zdrava user posted image a i ti da budes fina,zdrava user posted image ....Sve najljepseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sretna sam jako)
Neposredna veza do poruke: 3173
28.6.2012 14:03:21   
vila_7
uh Fatimice al me obradova! Em na FB ona prelijepa slika djevojcice em sad jos jedna bebica u pupi! Iskrene cestitke i zelim ti da bude skolska trudnoca, lagan porod i zdrava bebica!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 3174
28.6.2012 15:33:21   
Dida79
A zene moje sto ste mi bile nestasne ovog proljecauser posted image
Nema me cesto na rr i sad slucajno uletim na ovu temu i bas se pozitivno iznenadim.
Pa pola rr trudno user posted image user posted image

Milenium,Vesela,fatimica Cestitam vam od srca i zelim vam laganih user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 3175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *