Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 29.11.2011 22:11:56
virgulina
ma on je skroz ok , cesto se moze vidjeti bilo gdje u NS pa i na Ribljoj pijaci a to sto mi pase , pa kad mi svaki osjecaj pogodi ja za sve prilike imam njegovu pjesmu
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 19.1.2012 22:50:56
Hanady RR
I ja čitala na infobaru...već sam najavila suprugu šetnju do Tuzle
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 26.6.2012 23:02:52
R&T@
Nocas mi pase:
Ja nisam luzer, o naprotiv meni je osmeh lajt-motiv ja nisam luzer, ja imam nas a za svet ko te pita
Ja nisam cedo proseka mene ne vuce oseka s tobom je tretman poseban svaki je dan dolce vita i svud je Hollywood
Namlatim mesecno sest maraka bude za cipolku i frtalj kile cvaraka olos mi veze ometa ali kad dodjem kuci tu si ti e tu ce tvrdjavicu malo teze srusiti to im je izvan dometa