|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tuta i kako naučiti!?
19.6.2012 14:35:14   
Lady26
Evo ja planiram aBd danas Lanu voditi u onaj luna park....potrudit cu se da piski prije nego krenemo....
Javim kako je proslo user posted image , sreca jako mi je blizu kuce...samo se nadam da ce kakiti prije toga....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2001
19.6.2012 14:38:30   
Lady26
Pa Tiki, sta bi ti Lani rekla da ti u parku trazi tutu, koju nemas? Hajde piski u gace, u redu je? Ne kazem da joj se omakne nego da ti trazi da piski a ti nemas tutu....
Fkt nisam pametna....
Ja bih pokusala sa piski negdje gdje nema nikoga, kuda se ne hoda i sl...ne znam sta drugo?
Ima li ko iskusniji za savjet user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2002
19.6.2012 14:40:23   
teacher75
nije mi jos nikad vani trazila, ja bih je odvela u cosak i nek piski na traviuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2003
19.6.2012 14:41:59   
teacher75
vidjela sam masu djece kako piske u travi kod tita negdje sa strane ili na vilsu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2004
19.6.2012 14:46:35   
Lady26
Moja juce nije htjela kod prijateljice na tutu, jedva je nagovorih, krenula je piskiti u gacice, sreca ugledah je, kaze piskila sam kuci u svoju tutu user posted image , i onda govori mozemo li se sakriti...
Pa sam joj objasnila, rekla kako i T piski u tutu, kako ima lijepu tutu, bla bla bla, treba se piskiti...poslije mi je trazila tutu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2005
   [Obrisana poruka]
19.6.2012 14:52:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 2006
19.6.2012 14:58:15   
Lady26
user posted image user posted image
Bravo, znaci krenulo je...
Iman mi svaki put moramo padati u nesvijest od radosti kad piski user posted image user posted image i govoriti jeeeeeeeee bravoooooooo Lanaaaaaaa user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2007
   [Obrisana poruka]
19.6.2012 15:04:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 2008
19.6.2012 15:06:34   
Lady26
Eeeeeeeee Lana pocne nabrajati, da ce nana Dada reci bravo, da ce daidja reci bravo, baka, dedo i jedan i drugi, i ovaj i onaj....sve tako user posted image user posted image user posted image
Samo neka piske i kake, radovat cemo se
Zamisli da te probudi u 5 ujutro da joj pljesces user posted image
Tako je mm neki dan, piski Lana u noci u tutu, i zove tajoooooooooo taaaaaaajoooooooo vidi piskila sam reci mi bravo user posted image user posted image user posted image
On user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2009
19.6.2012 16:22:53   
teacher75
moj sad danima ne moze da kakiuser posted image trazila je vec nekoliko puta tutu da kaki i ne mozeuser posted image a prosle sedmice joj je fino islo

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2010
19.6.2012 16:28:23   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

moj sad danima ne moze da kakiuser posted image trazila je vec nekoliko puta tutu da kaki i ne mozeuser posted image a prosle sedmice joj je fino islo

Oj....
Bas mi je zao.... user posted image
Kad je posljednji put?
Da joj das nesto da "pogura" malo?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2011
19.6.2012 16:31:00   
sretna_mama
Drage moje..jesam ja uranila..Edvin prije 4 dana napunio 20mj. i ja bih pokušala da ga učim na tutu..

Svaki dan mu u dvorištu skinem pelenu..i polako ga učim..On nekad hoće ..neka neće da piški..Uglavnom..ne tjeram ga..ako piški..nagradim ga kockicom čokolade..

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2012
19.6.2012 16:40:33   
Alma_27

isto tako i kod nas... kao da se plasi kad je malo tvrdja stolica. daj joj hranu i pice koji ce joj omeksati stolicu. tako je nama uspjelo. samo krenulo. malo obilno i mekano

Neposredna veza do poruke: 2013
19.6.2012 16:42:42   
RICI
Mojoj N je tuta još igračka igra se s njom ubacuje igračke u nju, al razmišljam sad na ljeto početi je učiti čim ustane ujutro skinuti pelene i na tutu.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 2014
19.6.2012 16:51:07   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Alma_27

isto tako i kod nas... kao da se plasi kad je malo tvrdja stolica. daj joj hranu i pice koji ce joj omeksati stolicu. tako je nama uspjelo. samo krenulo. malo obilno i mekano

Kod nas je isto bilo na pocetku tuta treninga. Morala sam cak drzati mu tutu ispod a on da stojeci obavlja nuzdu, jednostavno kada sjedne nije mogao kakiti, sta znam da li ga je bilo strah ili sta vec. Bas je jedno vrijeme imao tvrdu stolicu, mlijeko mu izbacila, ubacila jogurt, palentu, vise vode, krusku, hipp sljivu, kuhala mu corbu od brokule. Kada ni to ne bi pomoglo a u vecini situacija je, onda sam mu davala po kasiku obicnog ulja i odmah bi ga protjeralo. Vremenom se opustao i stolica se normalizovala.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 2015
19.6.2012 17:46:41   
teacher75
evo hb kakila je maloprije, isto odrastao covjek koliko je toga bilo u tuti, nisam mogla sebi doci da u nju onolisnu moze onoliko stati i izaciuser posted image jela je dosta voca ovih dana i jogurt al djaba, to je vise psiholoski vjerovatno, kao kad odemo na odmor pa ne mozemo danima

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2016
19.6.2012 22:36:14   
teacher75
lana se veceras upiskila u gace dok smo bili vani,pa trazila solju poslijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2017
19.6.2012 22:39:48   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo ja planiram aBd danas Lanu voditi u onaj luna park....potrudit cu se da piski prije nego krenemo....
Javim kako je proslo user posted image , sreca jako mi je blizu kuce...samo se nadam da ce kakiti prije toga....

Naravno ne odosmo nigdje....
Sreca jer ju je oko 8 uhvatio proljev...ali je trazila tutu i dva puta u nju obavila i treci na plocice, nije mogla stici user posted image , a meni srce kao kuca sto je trazila tutu da kaki user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2018
20.6.2012 9:54:46   
Lady26
Jutros ustala suha, piskila je u tutu, i to bas puno, skupilo se u toku noci user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2019
20.6.2012 9:55:36   
Alma_27
on hoce sa svakim da kaki a nece samnom user posted image

jao, da mi je ko rekao da cu ovako nesto izvaliti user posted image user posted image user posted image

mozda zato sto se ja previse trudim user posted image pa onda i sto puta idem s njim u wc kad je lazna uzbuna. a kod majki i sa tatom kaki fino

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2020
20.6.2012 10:01:51   
Lady26
Kod mene je obratno, samnom hoce sve....
I to mi pravi problem, trenutno najveci u vrticu, tete joj stavljaju pelenu user posted image jer nece da trazi da piski...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 2021
20.6.2012 13:36:28   
vila_7
evo i nas - drugi dan ko i prvi - osim sto imam 3 fleke na trosjedu user posted image . Samo kad se upiski lijepo javi da je "kakila" i to je to. Jutros stavila je na tutu-kad sam znala da otprilike kaki i dala joj crtani i lizalo da se sto duze zadrzi i dijete lijepo pojelo lizalo , ustala kaze ne moze piskiti ni kakiti, i prodje 10 minuta-kad ono kugla u gacama user posted image

Najgore sto za danas vise nemam cistih gacica - sve potrosene jucer i danas! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2022
20.6.2012 13:43:12   
teacher75
ma ja ih samo properem i ostavim da se osuse, vruce i za cas budu suhe

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2023
20.6.2012 13:58:29   
Lady26
Vilo a zasto gacice koj upiski samo ne operes vodom? Ja sam tako...odmah operem i sve ok...
E jedino one sto je ukakila sma bacala, sreca desi se samo 3x user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2024
20.6.2012 14:13:45   
vila_7
ma lijencuga sve kontam sad ce se nakupiti vesa pa cu masinu ukljuciti kontam nesto ne znam jel se dobro operu rucno, al morat cu tako-nema mi druge kad ova spisa sve zivo - eto od jutros do 12 sati 5-6 puta piskila

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *