|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kupujmo domaće
18.6.2012 12:36:03   
Medić*
evo uparvo me zena zove da donesu paket, odoh na brzaka da ih sacekam user posted image user posted image evo izlazim s posla user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 251
18.6.2012 12:40:17   
Hannan

IZVORNA PORUKA: d.dita

Cure iz Sarajeva, dodje li ikome ovaj poklon paket iz EZ d.o.o Busovaca user posted image Ja ostavila odatke ali niko me nije zvao, ne bih da propustim user posted image

Kada tebi u Sa još nisu dostavili onda da ja još se ne nadam!

Dita, javi kad te budu zvali, nisu ni mene jos zvali.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 252
18.6.2012 12:42:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannan

Hanady, ko proizvodi taj Bioaktiv? Ja kupujem neki Bioaktiv,ali mi se cini da je Henkel prizvodjac.

Fax by helzimuser posted image
pa i nije baš domaći...sapinija osijek ga radiuser posted image
al je domaćiji do henkel kvalitete...a fakat je povoljan...
ja sma uzela mountain fresh...teta koja je kupovala me natjerala...kaže neću se pokajat ona uzela dvije kese...jednu sebi jednu kćerki koja ima dvoje djece pa smao pere li pereuser posted image reko ta sam teta dajte i meni jednuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 253
18.6.2012 12:46:20   
d.dita

Javim a javi i ti!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 254
18.6.2012 12:56:43   
Hannan

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannan

Hanady, ko proizvodi taj Bioaktiv? Ja kupujem neki Bioaktiv,ali mi se cini da je Henkel prizvodjac.

Fax by helzimuser posted image
pa i nije baš domaći...sapinija osijek ga radiuser posted image
al je domaćiji do henkel kvalitete...a fakat je povoljan...
ja sma uzela mountain fresh...teta koja je kupovala me natjerala...kaže neću se pokajat ona uzela dvije kese...jednu sebi jednu kćerki koja ima dvoje djece pa smao pere li pereuser posted image reko ta sam teta dajte i meni jednuuser posted image

To je taj, i ja ga koristim dugo, bas je povoljan i meni super...nista losiji od ariela , persila, a dobijem za iste pare duplo vise.

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 255
18.6.2012 12:57:13   
Hannan

IZVORNA PORUKA: d.dita

Javim a javi i ti!

ok

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 256
18.6.2012 13:26:34   
bananica
Dobila poklon paketuser posted image user posted image

iskreno sam odusevljana i zahvalna firmi EZ,Busovacauser posted image

pored svih proizvoda koji su extra, ja moram pohvaliti i cekere, super suuser posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 257
18.6.2012 13:32:02   
djoisa
hocu i ja poklon paket, gdje da se prijavim user posted image ?

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 258
18.6.2012 13:40:32   
bananica
+

< Poruku je uredio bananica -- 18.6.2012 13:43:31 >

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 259
18.6.2012 13:45:52   
bananica
user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 260
18.6.2012 13:49:58   
idana_85
a zenica, nece da odaju tajnu kako da se prijavi

ja koristim ovaj lila omeksivac super je,posebno taj zlatni, parfumirani

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 261
18.6.2012 13:51:05   
Medić*

IZVORNA PORUKA: bananica

user posted image

I mi preuzeli paket user posted image

Sve pohvale, svaka cast EZ d.o.o Iz Busovace user posted image user posted image

Ono sto me posebno iznenadilo a nisam ranije probala je Osvjezivac zraka, ljudi probajte necete zazaliti, ove ostale artikle redovno konzumirano, astigao mi i moj neprikosnoveni LILA zlatni user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 262
18.6.2012 14:38:41   
idana_85
Super su vam slikice, sad nam jos dajte i upute kako da se i mi prijavimo

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 263
18.6.2012 14:41:19   
damma

IZVORNA PORUKA: idana_85

Super su vam slikice, sad nam jos dajte i upute kako da se i mi prijavimo

nesto tajanstveno user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 264
18.6.2012 14:43:54   
maja78 RR

Dobila poklon paketuser posted image user posted image

iskreno sam odusevljana i zahvalna firmi EZ,Busovacauser posted image

pored svih proizvoda koji su extra, ja moram pohvaliti i cekere, super suuser posted image

ja jos nisam dobila

ali svejedno svaka cast za firmu na gesti user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 265
18.6.2012 14:45:33   
zvončica
Koliko sam skontala zene koje su pisale i hvalile proizvode EZ Busovaca su dobile pakete....javili im se ljudi iz te kompanije i nagradili ih za to...

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 266
18.6.2012 15:07:03   
babina beba
IZVORNA PORUKA: medic slatki

user posted image  

Da i ja napisem koju...ja kad sam pokusala biti ekonomicnija da malo ustedim na detrdzentima samo sam se zeznula i veci trosak napravila. S obzirom da su ovo svi jeftinijih od onih koje koristim nijedan se nije pokazao dobro. Jedino sam ostala na lila kojeg koristim kad perem prekrivace ili prostirke jer mi zao lenora. Muz kupuje ovaj gel jer je jeftin, ali zato kosa opada li opada...Sve je ovo samo reklama i mami para..fino od njih sto su dali djaba ali ja dizem kapu ARIELU, FAIRY, LENOR  spring, DAX I ARF za staklo, kamenac, rostilj..i nista vise u  moju kucu uci nece jer kako koristim ovo gore sto sam nabrojala (ariel koristim vjekovima), uspjela sma ustediti i nebacam vise pare na raznorazne detrdzente koji mi samo stoje na policam do isteka datuma i onda kanta!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 267
18.6.2012 15:24:16   
selebriti
IZVORNA PORUKA: babina beba

user posted image  

Da i ja napisem koju...ja kad sam pokusala biti ekonomicnija da malo ustedim na detrdzentima samo sam se zeznula i veci trosak napravila. S obzirom da su ovo svi jeftinijih od onih koje koristim nijedan se nije pokazao dobro. Jedino sam ostala na lila kojeg koristim kad perem prekrivace ili prostirke jer mi zao lenora. Muz kupuje ovaj gel jer je jeftin, ali zato kosa opada li opada...Sve je ovo samo reklama i mami para..fino od njih sto su dali djaba ali ja dizem kapu ARIELU, FAIRY, LENOR  spring, DAX I ARF za staklo, kamenac, rostilj..i nista vise u  moju kucu uci nece jer kako koristim ovo gore sto sam nabrojala (ariel koristim vjekovima), uspjela sma ustediti i nebacam vise pare na raznorazne detrdzente koji mi samo stoje na policam do isteka datuma i onda kanta!

Ja otkad sam saznala da se Ariel pravili posebno za nase trziste, presla sam na hrvatske i srpske proizvođače.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 268
18.6.2012 15:31:56   
hatepsut
Vala se nebi slozila za arel,moja mama ga koristila godinama i nije ko sto je nekad bio.hajmo biti realni pa uporediti cjenu lila koji je + nas proizvod i lenora user posted image pa necemo se lagati.a deterdjent za ves toplo preporucjem mada nije nas proizvod fax superaktiv ja koristim zeleni.u Bingu 7+2kg gratis kosta oko 20km.ariel sam odvno izbacila jer je i vse nego agresivan,unistila sam dosta vesa jer bukvalno nagrize odjecu.
Mm je recimo od nivea gela za kosu strasno opadala kosa,sto ne znaci da jeftin proivod ne moze biti dobar.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 269
18.6.2012 15:33:51   
lila25

IZVORNA PORUKA: zvončica

Koliko sam skontala zene koje su pisale i hvalile proizvode EZ Busovaca su dobile pakete....javili im se ljudi iz te kompanije i nagradili ih za to...

Hahaha ne mogu da vjerujem da se ovo desava kod nas svaka im cast,extra odradjen marketing user posted image user posted image i ja sutra u kupovinu Lila omeksivaca...

A hanady extra je Bioaktiv ja ga vec odavno koristim...kupila slucajno za sareni ves i super se pokazao ja sad perem sve sa njim.Preporucujem.

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 270
18.6.2012 15:35:17   
Medić*
Babina beba ni ja se ne slazem sa ovim, ariel sam izbacila odavno, vise volim i duel uzeti nego ariel koji veze nema, ne moze se upporediti sa oni od ranije, od Lenora mi se iskreno povraca, mnogi mi jak.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 271
18.6.2012 15:44:15   
myb@by
Nisam ni ja još uvijek dobila paket. Ja sam im ostavila broj telefona i ime i prezime. Adresu nisam, možda sam pogrješila. Stvarno ne bih voljela propustiti ovaj paket a toliko ih nahvali user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 272
18.6.2012 15:44:56   
selebriti

Babina beba ni ja se ne slazem sa ovim, ariel sam izbacila odavno, vise volim i duel uzeti nego ariel koji veze nema, ne moze se upporediti sa oni od ranije, od Lenora mi se iskreno povraca, mnogi mi jak.

user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 273
18.6.2012 15:45:46   
Medić*

IZVORNA PORUKA: myb@by

Nisam ni ja još uvijek dobila paket. Ja sam im ostavila broj telefona i ime i prezime. Adresu nisam, možda sam pogrješila. Stvarno ne bih voljela propustiti ovaj paket a toliko ih nahvali user posted image

Ja danas dobila. A samo sam takodjer ostavila ime i broj tel, Kada su nazvali pitali za adresu user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 274
18.6.2012 15:48:24   
myb@by

IZVORNA PORUKA: myb@by

Ja danas dobila. A samo sam takodjer ostavila ime i broj tel, Kada su nazvali pitali za adresu user posted image

Hvala Medić valjda će me kontaktirati. user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *