Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 22:53:43
Lulu_08
BJEZIM opet s' ove teme..... hehehe, briga vas zene, raspalite paljbu ovdje i onda picite tamo u zagrljaj vaseg muza. A ja sipak, nema ni pomisliti, i taman da smijem i mogu nema ga hahaha...
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 23:02:42
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
BJEZIM opet s' ove teme..... hehehe, briga vas zene, raspalite paljbu ovdje i onda picite tamo u zagrljaj vaseg muza. A ja sipak, nema ni pomisliti, i taman da smijem i mogu nema ga hahaha...
Sta ti radis ovdje prisjecas se starih dobrih dana ja sad nesto kontam..mozda ovo sto ne mogu da disem jeste posljedica rijetkog "sexa" ono legnes na ledja ,na stranu..ma kako god nesto fali
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 23:04:03
hatepsut
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja i mm kad se posvadjamo, on pita ako se ikada razvedemo hoćemol se i dalje seksati
rekoh: nije problem i onda se smijemo do besvijesti i naravno pomirimo se
Pa ako se vas dvoje posvadjate nisu "njih" dvoje posvadjani,aaaaa.pa zar ovo nisi znala ? Nego ti njemu kazi "duso ako smo mi u svadji njih dvoje nisu i ne moraju da trpe rad nas "
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 23:05:10
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: hatepsut
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja i mm kad se posvadjamo, on pita ako se ikada razvedemo hoćemol se i dalje seksati
rekoh: nije problem i onda se smijemo do besvijesti i naravno pomirimo se
Pa ako se vas dvoje posvadjate nisu "njih" dvoje posvadjani,aaaaa.pa zar ovo nisi znala ? Nego ti njemu kazi "duso ako smo mi u svadji njih dvoje nisu i ne moraju da trpe rad nas "
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 23:18:17
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: hatepsut
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
Sta ti radis ovdje prisjecas se starih dobrih dana ja sad nesto kontam..mozda ovo sto ne mogu da disem jeste posljedica rijetkog "sexa" ono legnes na ledja ,na stranu..ma kako god nesto fali
Hahaha PATIM se eto sta radim hahahaha...
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 23.5.2012 8:53:19
veeseelaa
evo šta su poznati rekli o seksu
(Barbara Buš) Klinton je lagao. Muškarac može da zaboravi gde je parkirao ili gde živi, ali nikad ne zaboravlja oralni seks, bez obzira koliko loš bio.
Scott Roeben ¨Loš sam ljubavnik, tako loš da je jedna žena uz mene doživjela protuorgazam.¨
Zsa Zsa Gabor ¨Ne znam ništa o seksu, oduvijek sam bila udana.¨
Gore Vidal ¨Nikad ne propuštam priliku da se seksam ili pojavim na televiziji.¨
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 28.5.2012 12:12:23
veeseelaa
sinoć sam na HRT-u gledala emisiju DR OZ, izmedju ostalog tema je bila i libido, ugostili su jednu ženicu, seksologa nekog vrhunskog koja je davala savjete ..... naime, ona reče da ženama iznad 35 godine libido je u stanju opadanja... i jedan par je bio gost, žena ima 35 god i žali se da nema želju za seksom, da je smorena od obaveza i kad joj muž pridje neda joj se.... seksologinja joj savjetuje da mora imati vrijeme za sebe, bez obzira na djecu i sl, da se obavezno bavi tjelovježbom Da su žene same sebe preokupirale raznim obavezama i stalnim razmišljanjem o svom fizičkom izgledu
Helem bi toga još, fina emisija, šteta što nema sličnih češće na tv-u
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 28.5.2012 12:28:00
Funky
IZVORNA PORUKA: koka i po ko...jel ja ne znam...valjda sam tu negdje gdje si ti Funkynice ljutice se veselica sto joj zacatavamo omiljenu temicu
Vesela se NIKADA nebi na mene naljutila, evo je neka kaže! Nisam te dugo "vidjela"... nadam se da je sve OK i da su hajduci poslušni... veliki zagrljaj za tebe