|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Eurosong
25.5.2012 9:42:14   
MAMA MA
Ama baš ničim me nije impresionirala ova naša
user posted image -ovo sam ja dok je trajao nastupuser posted image
Kaliopi je bila beton....ma inače je žena mina na sceni...koja energija čovječe dragi...volim vidjet da takve žene postoje....znači beton..i pjesma i njena izvedba...user posted image
Turci su mi bili simpa....
Željkec super,standardno dobar....user posted image

Žao mi Nine,meni je bila bolja od ove našeuser posted image user posted image
Nesto ne ide Hrvatskoj nikako...generalno,svaka Ninina pjesma je bolja od ove koja ih je predstavljalauser posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1076
25.5.2012 11:30:47   
D_K
ja sam tek sad pogledala nastup a jutros sam saznala da je prosla.. ja patriote user posted image
nije uopste losa, maaalo mi je pri kraju 'izgubila glas' ali lijepo je bilo.. haljinu su joj kritikovali, kao sto ce joj crna i tako ali vidi se da je mnooogo truda 'utkano' u nju i bas je za scenski nastup i onu scenografiju ok.. mozda se necete sloziti ali meni licno je bila bolja od Nine sto je pravo iznenadjenje, ja sam mislila da ce Nina rasturiti ali eto..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1077
25.5.2012 11:32:07   
SdZ

IZVORNA PORUKA: D_K

ja sam tek sad pogledala nastup a jutros sam saznala da je prosla.. ja patriote user posted image
nije uopste losa, maaalo mi je pri kraju 'izgubila glas' ali lijepo je bilo.. haljinu su joj kritikovali, kao sto ce joj crna i tako ali vidi se da je mnooogo truda 'utkano' u nju i bas je za scenski nastup i onu scenografiju ok.. mozda se necete sloziti ali meni licno je bila bolja od Nine sto je pravo iznenadjenje, ja sam mislila da ce Nina rasturiti ali eto..

Ja cu te potpisati. user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1078
25.5.2012 11:32:58   
Nedi
Ima li negdje poredak od sinoc da pogledam? Zaspala sam poslije 10 izvedbeuser posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1079
25.5.2012 13:39:45   
d.dita
Meni stvarno žao što nije Nina prošla. Stvarno volim sve njene pjesme a i kao osoba mislim da je ok, ali vala nikako nije prenijela onu svoju energiju na scenu. Imala sam osjećaj da je haljina sputava.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1080
25.5.2012 13:48:16   
D_K

IZVORNA PORUKA: d.dita

Meni stvarno žao što nije Nina prošla. Stvarno volim sve njene pjesme a i kao osoba mislim da je ok, ali vala nikako nije prenijela onu svoju energiju na scenu. Imala sam osjećaj da je haljina sputava.

a ja se pitam koji joj je klinac trebalo da mijenja onu prvu verziju Neba.. meni je prva verzija mnooogo bolja od ove..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 1081
25.5.2012 13:51:44   
Blue rose RR
Iako nisam gledala sinoćnje nastupe, preslušala sam ranije sve izvođače sa područja ex-Yuge, i meni su Željko, Kaliopi, i Rambo odlični, i žao mi je Rambo što je ispao.
Vala kad su mogle one babe proći, mogao je i on.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1082
25.5.2012 15:03:41   
bebbe RR

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Iako nisam gledala sinoćnje nastupe, preslušala sam ranije sve izvođače sa područja ex-Yuge, i meni su Željko, Kaliopi, i Rambo odlični, i žao mi je Rambo što je ispao.
Vala kad su mogle one babe proći, mogao je i on.

Vala baš:)

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1083
25.5.2012 15:22:00   
leona81
Nina je bila jako lose i vokalno i nastupom, a kakva je ono postava bijela ispod haljine? ja sam se nadala da ce neki fol biti kad ono nista...
Maja je dala sve od sebe i zvucala je bolje od Nine, pjesma je losa...styling ok, haljina(iako mi je Selma prijateljica) po meni nije bila za onu pjesmu, ima Selma i boljih haljina, ali znam da se islo na to da izgleda sto bolje, mrsavije, efektnije...ona svakako ima onu jednostavnu ljepotu pa da je malo napucaju:) sminka i frizura - nisam bas zadovoljna ali eto...bilo je mnogo gorih od nas, a mi fakat ove godine nemamo dinara za ovo...bas losa situacija, a dobar je aranzman pjesme pa nas je to izvuklo...i naravno Majina izvedba...ne vjerujem da cemo imati neki dobar plasman mozda oko 15-og mjesta...s obzirom na komsijske glasove i dijasporu:)

svedska vrh...kaliopi vrh...zeljko prosjecan ali i dalje sam pod utiskom spota:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1084
25.5.2012 15:27:44   
bebbe RR
Baš se slažem s tobom, Leona. Jedino mi kreatorica nije osobno znana. A zašto Maja mora izgledati mršavije? Je li buckasta generalno?
Jedino moram reći da mali budžet nije uvijek opravdanje za sve što nije super. U bh. je masa baš kreativnih ljudi, mladih dizajnera od čijih modela zastaje dah. I onih starijih, jasno. I da su samo iz šninke TVa uzeli, recino, Vesnu Trogrančić, i friz i make up bi bili efektniji... Mislim, sad bezveze o tome pričati, ali tako je...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1085
25.5.2012 15:42:21   
shpagica
Slazem se, od onako lijepe MLADE zene napravise zlu vjesticu :(

Haljina - KATASTROFA!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1086
25.5.2012 16:04:43   
SdZ
a kakva je ono postava bijela ispod haljine? ja sam se nadala da ce neki fol biti kad ono nista...

Ovo sam i ja isto primjetila i ocekivala sam nesto....... A ne bude nista.user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1087
25.5.2012 17:16:49   
leona81

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

Baš se slažem s tobom, Leona. Jedino mi kreatorica nije osobno znana. A zašto Maja mora izgledati mršavije? Je li buckasta generalno?
Jedino moram reći da mali budžet nije uvijek opravdanje za sve što nije super. U bh. je masa baš kreativnih ljudi, mladih dizajnera od čijih modela zastaje dah. I onih starijih, jasno. I da su samo iz šninke TVa uzeli, recino, Vesnu Trogrančić, i friz i make up bi bili efektniji... Mislim, sad bezveze o tome pričati, ali tako je...

oni nisu imali novaca da frizeru i sminkeru plate kartu...a oni bi svakako isli dzaba...kao sto je dzaba i Selma radila haljinu, a nece na to svi pristati...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1088
25.5.2012 20:15:46   
M kao Mama
ekipa Hrvatske je imala veliki problem sa jednom od djevojaka koja pjeva prateće vokale, izbio je međunardni skandal očito je to sotavilo traga na Nini,

haljina, ova je odlična kakvu su joj bijelu bili pripremili pa je Nina odbila, ja neki dan gledala reportažu o pripremama

Naša predstavnica, nemam vala riječi, pjesma mi je mrtva, pa tako i ona se uklapa u to,

ja i dalje kako reče Leona pod utiskom spota Ž.Joksimovića, a Kaliopi standardno predobra, mada mislim da će ipak Željko napraviti najbolji posao,

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1089
26.5.2012 19:37:57   
Visnja RR
pogodite ko ce pobjediti...i ako pogodite dobijete tavu user posted image
http://eurosong.delimano.ba/index.asp?csu=eurovision&cix=355371&med=osm&orig=NA&vir=yes&srcint=ba_mrv_eurovision_osm_lg_v1&refint=NA_osm

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1090
26.5.2012 19:40:43   
Hanady RR
broji li se ako ne preporučim prijetljima da sma glasala mrsko mi tipkat e-mail adrese
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1091
26.5.2012 19:46:08   
Visnja RR
a ne znam ...ja sam vas 4 nakupila user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1092
26.5.2012 19:47:15   
Hanady RR
e odo i ja koga nakupit...
al ne mogu da skontam bil za famncusku il švedsku tipovala...odo porba obe odglasatuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1093
26.5.2012 19:49:00   
Visnja RR
a ti onda na maketovu adresu za drugu ekipu...
ja sam na svojuu glasala za svede a na MM za Italiju ...dobicu mucak jer si iznenadjenja uvjek moguca user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1094
26.5.2012 19:50:27   
Visnja RR
a da, francuska je bila moj favorit prije mjesec dana , nakon njihovog izbora... al mi se spot ne svidja... vjerujem da ce nastup biti dobar sa farncuskim stilom ...a cura je prezgodna

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1095
26.5.2012 19:59:43   
bambi7
Ja glasala za Zeljka a mm za Svedsku, mada....ovdje se nikad ne zna...

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 1096
26.5.2012 20:03:17   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

a ti onda na maketovu adresu za drugu ekipu...
ja sam na svojuu glasala za svede a na MM za Italiju ...dobicu mucak jer si iznenadjenja uvjek moguca user posted image

user posted image user posted image

joj i ja sma kontla italija...
al nekako nije mi susejedski sigurno da bi mogli doboto..ono ko kome -svoj svome...
meni najplastičnije u posjedi zvuči švedska pa sa za njih sa svoje sdrase...možda me spuca tavauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1097
26.5.2012 20:11:35   
Visnja RR
svedjsanka je juce imala peh na generalnoj probi... u pola pjesme se zakasljala jer joj onaj scenski snijeg upao u usta tj grlo... a na generanoj probi glasa strucni ziri...valjda joj nece to uzeti za zlo bilo bi bas bezveze...

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1098
26.5.2012 20:13:16   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

svedjsanka je juce imala peh na generalnoj probi... u pola pjesme se zakasljala jer joj onaj scenski snijeg upao u usta tj grlo... a na generanoj probi glasa strucni ziri...valjda joj nece to uzeti za zlo bilo bi bas bezveze...

uu šteta bi bilo...
jer fakat dobra dobra baš...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1099
26.5.2012 20:57:57   
Visnja RR
zene gdje ste user posted image samo sto nije pocelo user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *