Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
anidla me zadevera sa onim slatkim cosetom ali zaista danas nemam vremena.. moram biti na Pofalicima prije 13:00 a imam jos obaveza prije tako da meni odgovara BBI kao najdalja tacka do koje smijem ici .. drugi dan cu rado doci do tebe.. hajde kad budete organizovale neku brzinsku na pauzi zovnite me.. nisam odavno bila u S.Gradu..
Eh, ja godišnje prijavim jednog člana, tj. poznanstvo sa jednim novim članom Danas sam upoznala Iman83 i baš mi je drago, a mogle smo se mimoići da se ne skontamo...slučajnost puka. Interesantno je to što me na forumu doživljavaju ( oni koji me doživljavaju ) starijom i ozbiljnijom nego što to ustvari jesam. I Iman i SdZ su prvo rekle da su očekivale nekog starijeg....dakle moram malo popraviti imidž na RR.
ja mislim da znam dosta cura drago mi je što sam skoro upoznala vješticu a žao mi je da što nisam upoznala hanubananu i ladyblue.... bit će valjda prilike... ove što su vani i ne spominjem, pitam se dal će biti prilike da se sretnemo, MIrki mi je extra, voljela bi Ilhu da vidim, mislim upoznale smo se al već duži period imam želju da s njom popričam ....
neke žalim što ih uopće upoznah
voljela bi s Višnjom porpičati, sretale smo se al nije bilo neke prilike, i Senka Kurt je naša članica, vidim neke je imaju na fb, mislim rijetko se javlja al kad bi se nas dvije sastavile pa opalile o pravima žena hahahah mislim da bi mi ona baš, baš legla al ajd znaj
sad odoh na kaficu a javim se kasnije da se nadodam
e da i leonu bi rado upoznala, mislim da je cura realista, nadam se da jeste a babanicu onog namazanka ću d anaružim kad je vidim i BUbu29 hehe koje su to
< Poruku je uredio veeseelaa -- 25.5.2012 11:49:07 >