Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 12:29:38
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
Ma nije mi seksi gledat ono sad da ga sto na sat šlajdra ali eto ono da ga pomazi nije mi mrsko vidjet a sto se tice zena.... nidje veze..bas bi se osjećala ko idiot...čuj da ja to a on gleda i to mu seksi
ne mogi ni ja definitivno ,meni to pravo smijesno
hahahah baš ste čudne ajde probaj, opusti se, kao da on nije tu....
meni smijesno i kad nije tu
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 12:41:48
muaaa
skoro sam negdje čitala šta je seksi muškarcima, no to sam i sama znala kao seksi je kad žena ostavi veš na sebi donji kad se žena samozadovoljava , kada su dominantne... i kada izgovarate njegovo ime u žaru strasti a dalje kaže al budite sigurne u ime prije nego ga izgovorite eh zamisli bubneš neko lijevo ime
Ma bjaziiii,ovo ti je "Lezi hljebu da te jedem"....a ste ce onda oni raditi?
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 12:44:16
teacher75
IZVORNA PORUKA: muaaa
skoro sam negdje čitala šta je seksi muškarcima, no to sam i sama znala kao seksi je kad žena ostavi veš na sebi donji kad se žena samozadovoljava , kada su dominantne... i kada izgovarate njegovo ime u žaru strasti a dalje kaže al budite sigurne u ime prije nego ga izgovorite eh zamisli bubneš neko lijevo ime
ovo za ljencine dusu dalo
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 12:47:44
muaaa
IZVORNA PORUKA: muaaa
ovo za ljencine dusu dalo
E jeste vala,cuj sta oni vole hm
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 12:50:00
muaaa
ma joj nije tako, sve se tu izmiksa od do... heheheh ne mogu ja sad o tome kad nećete da probate
Ma hebote vesela ti ovdje neki pobornik sexa....najbolje bi bilo kakvu skolu da ti otvoris,pa kod tebe na kurs ovi sto nisu iskusni bas po tom pitanju.Neke dobre instruktore zbavis i eto ga i Jare i Pare
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 12:55:31
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Imate li vi osjećaj da ova tema "poludi" kad se većem broju RR članica približi vrijeme ovulacije
tačno sma upratilo kome će kad stići... po nekima s emogu ravati ne gledam u svoj kalnedar
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 13:25:11
bejbibi
istina je to sto je vesela nasla ..i to za samozadovoljavanje pogotovo barem znam da bi kod mene bilo.....znam da mm to hoce gledat al hebi ga ja nikako da se oppustim i probam nekako me stid .....a imate li kakvih ideja za te igrackice za velike jel imala koja iskustva stim....jel to poboljsa sex?'????
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 13:27:58
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: hatepsut
IZVORNA PORUKA: Funky
Teacherka - bio gadljiv. Ozbiljno, to joj je rekao... tuga golema...
Vesela - u svoje vrijeme jedan moj drugar koji je by the way gay kaže "đentlmen uvijek sačeka da dama završi pa tek onda on" jest da nikad nisam pitala koje dama ali hajd... uglavnom mislim da je to jako dobra definicija džentlmena...pokaži se jarane kad dođe mak na konac...
Vezano za gadljivost,drugarica kaze imala je momka ono dasa,u krevetu sve 5, ali joj se "gadilo" sve s njim,ali samo s njim(osim "udji i izidji" ).kaze ona meni zlo eh reko i to da cujem.
Nego dosla trudnica da se prisjeti "starih" dobrih dana
Gdje me nadje.....bjezim odavde dok mi nije prigustilo a corak....
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 13:29:48
veeseelaa
znam da mm to hoce gledat al hebi ga ja nikako da se oppustim i probamuser posted image nekako me stiduser posted image .....a imate li kakvih ideja za te igrackice za velikeuser posted image jel imala koja iskustva stim....jel to poboljsa sex?'????
stid? čega? nema potrebe za tim, samo opušteno, kad da on nije tu, kao da si sama, zatvori oči ak ti je lakše povremeno ih otvori da vidiš šta tm radi a spravice? pa postoji ta priča kao iste koriste one žene koje partner ne može zadovoljiti al to je nidje veze, neki ljudi vole eksperimentirati, otvoreniju su za takve stvari, žele obogatiti svoj seksualni život i sl jer sprava te sigurno neće pomaziti ili ljubiti hahhaha al dobro dodje, promjene radi, ne mora se nakon kupovine koristiti svaki put al ponekad je super na um mi pade Sex i grad, kad Šarlota ne izlazi više jer ima spravicu, eh nemoj sad da se navučeš
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 13:30:05
felix
ja vise volim da odmaram nego da se umaram
i ja hahhahahah neka se vala on umara ja uzivam hahhahahah a to samozadovoljavanje sama da me gleda no,no no, hahha nisam nikad nikad ne reci nikad al nekako šta ja znam nebi se osjecala da ne kazem ugodno hahha Zašto bi ja to SAMA radila pored njega zivog
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 13:33:40
Lady26
IZVORNA PORUKA: bejbibi
istina je to sto je vesela nasla ..i to za samozadovoljavanje pogotovo barem znam da bi kod mene bilo.....znam da mm to hoce gledat al hebi ga ja nikako da se oppustim i probam nekako me stid .....a imate li kakvih ideja za te igrackice za velike jel imala koja iskustva stim....jel to poboljsa sex?'????
U krevetu me nicega nije stid pred mm....volimo haman pa iste stvari...opustim se maximalno
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 22.5.2012 13:38:20
teacher75
najvaznije je kad se vole iste stvari, mm hb nije nikad trazio od mene da se samozadovoljavam, a meni bi bilo neprijatno jer ne volim to, ne radi njega nego ne radim ni kad sam sama, smijesno mi i nepotrebno