Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 15:45:56
teacher75
IZVORNA PORUKA: Funky
hebi ga Vesela ima muškaraca koji se mnogo "pale" na svoje žene... znam jednu koja je imala ovaj problem i razveli se... nema šta nije probavala, on joj rekao "šta ću kad si ti meni sexy" i ona ga ostavila ... nije za smijeh ali šta'š
ja bih ga onda natjerala da i mene zadovolji na drugi nacin, pa ja
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 15:47:05
veeseelaa
hebi ga Vesela ima muškaraca koji se mnogo "pale" na svoje žene... znam jednu koja je imala ovaj problem i razveli se... nema šta nije probavala, on joj rekao "šta ću kad si ti meni sexy" i ona ga ostavila ... nije za smijeh ali šta'š
šta paleee??? ne, ne može se toliko paliti..... sve se može kontrolirati, psiha je zakon za to ne možeš ženu ostaviti ne zadovoljenu, pametna ode drugom mogla bi i ja doživjeti orgazam u nekim momentima za minut ali.... ne ide to tako... ta moramo jedno drugo zadovoljiti, a ne ono daj da je meni dobro a ti se hebi to radim kad sam ljuta na mm
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 15:50:57
Funky
Teacherka - bio gadljiv. Ozbiljno, to joj je rekao... tuga golema...
Vesela - u svoje vrijeme jedan moj drugar koji je by the way gay kaže "đentlmen uvijek sačeka da dama završi pa tek onda on" jest da nikad nisam pitala koje dama ali hajd... uglavnom mislim da je to jako dobra definicija džentlmena...pokaži se jarane kad dođe mak na konac...
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 15:52:34
hatepsut
Ih sta nas je na ovoj temi Juce ja vani i cujem zvuk auta mm,kaze kona "mustuluk" ma reko cujem ja njega kad je na pocetku ulice srce mi zaigra.Kaze kona opet "ih srce il' ti ona zaigra" ma reko kakva ona sta ti je,kaze kona "birani pretpaltnik je trenutno nedostupan" ma reko jok birani broj se ne koristi Uglavnom ja neJmam s tim problema
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 15:55:45
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Ih sta nas je na ovoj temi Juce ja vani i cujem zvuk auta mm,kaze kona "mustuluk" ma reko cujem ja njega kad je na pocetku ulice srce mi zaigra.Kaze kona opet "ih srce il' ti ona zaigra" ma reko kakva ona sta ti je,kaze kona "birani pretpaltnik je trenutno nedostupan" ma reko jok birani broj se ne koristi Uglavnom ja neJmam s tim problema
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 15:55:50
hatepsut
Teacherka - bio gadljiv. Ozbiljno, to joj je rekao... tuga golema...
Vesela - u svoje vrijeme jedan moj drugar koji je by the way gay kaže "đentlmen uvijek sačeka da dama završi pa tek onda on" jest da nikad nisam pitala koje dama ali hajd... uglavnom mislim da je to jako dobra definicija džentlmena...pokaži se jarane kad dođe mak na konac...
Vezano za gadljivost,drugarica kaze imala je momka ono dasa,u krevetu sve 5, ali joj se "gadilo" sve s njim,ali samo s njim(osim "udji i izidji" ).kaze ona meni zlo eh reko i to da cujem.
Nego dosla trudnica da se prisjeti "starih" dobrih dana
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 15:57:26
hatepsut
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Hebote jedem jabuku i ovo citam. Kad se na udavih
Ojj osice moja sorry,jbg gdje ces sta jest ili pit kad citas rr,ja se obavezno ili zagrcnem ili umal' udavim.tako sam nedavno citajuci viceve i pila sok zalila tastaturu
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 16:00:12
*pcelica*
Pa uzela da pojedem jabuku. Vidim zanimljiva tema, otvorim i imam sta da procitam Jedna moja poznanica imala je momka koga je bas voljela ali bila nezadovoljna njihovim sexom. Kaze da mu je bio mali, i onda ona to nadoknadjivala s bivsim s kojim je imala extra sex a sve ostalo im bilo nula bodova. Jedino u seksu su se slagali.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 17:44:43
MAMA MA
Najbolji savjet za dobar sex(u skladu sa temom)je redovan sex Kad je sex redovan(svaki dan)nema sanse da traje minut... A nako kad se on jadan zazeli,a ti sva napucana mirisna i sređena,pa sta ce drugo jadnik nego bit gotov za sekund.... ...znaci...ti napucana mirisna i sređena,on nije željan al nije mu mrsko=dobitna kombinacija
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 20:51:14
veeseelaa
Vesela - u svoje vrijeme jedan moj drugar koji je by the way gay kaže "đentlmen uvijek sačeka da dama završi pa tek onda on" jest da nikad nisam pitala koje dama ali hajd... uglavnom mislim da je to jako dobra definicija džentlmena...pokaži se jarane kad dođe mak na konac... user posted image
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 20:55:35
veeseelaa
Vezano za gadljivost,drugarica kaze imala je momka ono dasa,u krevetu sve 5, ali joj se "gadilo" sve s njim,ali samo s njim(osim "udji i izidji" ).kaze ona meni zlo user posted image eh reko i to da cujem.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 21.5.2012 21:36:23
veeseelaa
skoro sam negdje čitala šta je seksi muškarcima, no to sam i sama znala kao seksi je kad žena ostavi veš na sebi donji kad se žena samozadovoljava , kada su dominantne... i kada izgovarate njegovo ime u žaru strasti a dalje kaže al budite sigurne u ime prije nego ga izgovorite eh zamisli bubneš neko lijevo ime