|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
30.1.2012 11:59:05   
M kao Mama
uh, svaka čast, ja uzela kutiju od cipela, obljepila je ukrasnim papirom, po nemu crtale i pisale, onda ubacile unutra rolatiće, bombone, čokoladice, grickalice, sokovi su posebno, i umotali u veliku celofan i mašnu nakačila i toliko od mene, i od moje kreativnosti

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 426
30.1.2012 12:01:39   
bananica
IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: scarlett

user posted image

Odlicno user posted image

Bas mi se svidja, je li prodaje ovo? Koje su cijene ako prodaje. Svidja mi se ova kombinacija user posted image

i meni se svidjauser posted image
pisi mi detaljeuser posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 427
16.3.2012 10:51:03   
Tajno moja
Ne znam na kojoj bih temi postavila ovo pitanje,pa se pak odlučih to učiniti ovdje,jer se tiče majstorije "uradi sam" user posted image
Htjela bih izvesti podatke o rođenju moga malenoga i to uokviriti i okačiti na zid,pa me interesuje dal' imaju neki šabloni za slova i neke medvjediće da to malo ukrasim?Na internetu imaju neki gotovoi okviri u pisanoj formi,ali ja bih hjtela staviti svoj neki lični pečat na to i izvesti ime-prezime;datum,sat i mjesto rođenja i to staviti  na zid u dječijoj sobi kao ukras.
Ako imate ideje gdje bih našla "šablon" za slova dajte se raspitšite :)Hvala vam!

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 428
16.3.2012 11:03:39   
canim
Pa imas raznih besplatnih fontova na internetu, pitaj cika googla, prelistaj fontove, isprobaj i download onaj koji ti najvise odgovara.

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 429
16.3.2012 11:23:20   
salmy
IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Ne znam na kojoj bih temi postavila ovo pitanje,pa se pak odlučih to učiniti ovdje,jer se tiče majstorije "uradi sam" user posted image
Htjela bih izvesti podatke o rođenju moga malenoga i to uokviriti i okačiti na zid,pa me interesuje dal' imaju neki šabloni za slova i neke medvjediće da to malo ukrasim?Na internetu imaju neki gotovoi okviri u pisanoj formi,ali ja bih hjtela staviti svoj neki lični pečat na to i izvesti ime-prezime;datum,sat i mjesto rođenja i to staviti  na zid u dječijoj sobi kao ukras.
Ako imate ideje gdje bih našla "šablon" za slova dajte se raspitšite :)Hvala vam!
Ja sam uzela otiske ruku/nogica po rodjenju,pa sa godinu dana i ponovo sa dvijeuser posted image  Napravila u glinamolu,pozada upisala datum rodjenja i trebam to uokviriti i okaciti na zid
Otidji na stranicu "otisak ruke  noge" ima super ideja 

Neposredna veza do poruke: 430
16.3.2012 11:26:45   
Tajno moja
Salmy,to sam i ja učinila kada je imao 3 mjeseca,a vidiš,mogla bih taj postupak ponoviti sada poslije drugog rođendana :)Hvala na podsjećanju :)
Sada imam u planu izvesti sve te podatke na platno,ali sa nekim ukrasnim slovima i nekim dječijim dodatkom,pa uokviriti i staviti na zid,ali evo tražim slova da imam kao šablon,ali ništa ne nalazim.
Canim,može li pomoć,šta tačno da ukucam u google,da bi mi izašla ta slova koja tražim?

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 431
16.3.2012 11:27:50   
Blue rose RR
user posted image

Ovo je naš uradak :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 432
16.3.2012 11:30:27   
salmy
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

user posted image

Divnouser posted image  
ps:OT ja sam cula da je plavo oko na zidu...znak Mosonauser posted image  ja imala i sve poskidala 

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 433
16.3.2012 11:35:24   
Blue rose RR
Hvala salmy -  a "plavo oko", nisam teoretičar zavjera, tako da meni se slaže uz boju zida :)))), a i pokloni su mi od meni dragih ljudi, koji definitivno nisu mosoni :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 434
16.3.2012 12:03:28   
D_K

user posted image

medeno je :))) ljubim kikicu malenu :)))

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 435
16.3.2012 12:03:45   
hanabanana
user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 436
16.3.2012 12:12:47   
hanabanana
Zaboravih dodati da je ovo poklon za 08. mart ali 08.03.2010

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 437
18.3.2012 15:46:13   
Tajno moja
Scarlet,ovo što tvoja kuma radi je predivno!!!! Dal' su joj ovi proizvodi na prodaju i koja je jihova cijena?Baš bi mi trebalo ovako nešto za ukras u trpezariju :)

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 438
18.3.2012 18:00:05   
Vinetu
user posted image

user posted image user posted image user posted image   Ovo je tako jednostavno a tako predivno!!!  Super je što si stavila slike iz različitog uzrasta djeteta... pa to dođe baš k''o mini album!
user posted image Moja curica ima kratko ime, pa to ne bi bilo ovako zanimljivo!

Neposredna veza do poruke: 439
18.3.2012 19:52:15   
Blue rose RR

Hvala :)
A zašto ne bi, okolo možeš napraviti ružice, srce, sunce, i u njih staviti fotografije.

W. B. Y

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 440
10.4.2012 12:12:55   
Tajno moja
Može li mi neko dati informaciju gdje mogu naći platno za vezenje i konac za vez?Samo smjernice,da ne lutam po gradu...Hvala :)

Neposredna veza do poruke: 441
10.4.2012 12:19:40   
canim

Može li mi neko dati informaciju gdje mogu naći platno za vezenje i konac za vez?Samo smjernice,da ne lutam po gradu...Hvala :)

Imas u onim malim bazarima gore na bascarsiji, ne znam imaju li platno bez dezena ali imaju konce

Neposredna veza do poruke: 442
10.4.2012 12:40:16   
Tajno moja
Hvala canim :) Tako sam i mislila da ako cu igdje to naci to je na Baščaršiji :***
Samo što meni treba platno bez dezena kako bih izvezla ona slova o kojima sam ranije govorila i dala to uokviriti kao ukras za dj.sobu ;)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 443
10.4.2012 13:20:04   
canim

Hvala canim :) Tako sam i mislila da ako cu igdje to naci to je na Baščaršiji :***
Samo što meni treba platno bez dezena kako bih izvezla ona slova o kojima sam ranije govorila i dala to uokviriti kao ukras za dj.sobu ;)

Pogledaj tamo a ako nemaju pitaj mozda znaju gdje se moze kupiti, ako nista onda mozes improvizirati sa obicnim materijalima npr deblji lan jer on zna imati bas onakve kockice to mozes kupiti u ovim radnjama sto materijale prodaju samo ne znam jesu li izlozili lan jer je jos rano, to je ljetni materijal. Uglavnom ako nadjes orginal platno javi da znam mozda i meni nesto naum padne da vezem.

Neposredna veza do poruke: 444
14.4.2012 13:41:27   
R&T@
Divne ideje za kreativce mozete pronaci ovdje...

http://www.duitang.com/album/54540/?from=detail_right

Jezik nije problem, fotografije sve "kazu"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 445
14.4.2012 13:51:00   
Visnja RR

user posted image

preeddivno

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 446
5.5.2012 19:46:22   
Tajno moja
Samo da vam javim da sam jučer bila na Baščaršiji u potrazi za platnom za vez i jedino što sam našla je planto na metražu,a meni je to too much.By the way,košta 19 km,pa koga interesuje,ta radnjica se nalazi u blizini Ciciban radnje,preko puta čevabdžinice Dženita.
Moj plan je totalno propao,a baš sam htjela u kreativce user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 447
20.5.2012 20:00:27   
ananas_ze
nisam nasla masnu za poklon, pa sam sama napravila, ranije sam od fondana,a ova je od papira, pa da podjelim s vamauser posted image
user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

Neposredna veza do poruke: 448
20.5.2012 20:01:33   
Hanady RR
hej super si se snašlauser posted image user posted image
baš cooluser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 449
20.5.2012 20:01:47   
D_K
ma bravo :)))
prelijepa je..

ja sam maloprije razmisljala o ovoj temi.. prosle godine sam dobila na poklon narukvicu u fazonu Zade, ono sa prstenom and stuff. posto fakat nije moj stil ja sam sjela i napravila nausnice i narukvicu u mom fazonu..
nausnice mi nisu bas pun pogodak ali mi bilo zao da bacim neke perlice koje sam skinula sa originalne narukvice pa hajde bolje je da ih imam pa cu mozda sve iskombinovati. prsten mi je ostao, nemam ideju kako ga iskoristit, mozda skinem sa njega sve i napravim neki sa fimo masom

http://img542.imageshack.us/img542/7200/narukvica.jpg

< Poruku je uredio D_K -- 20.5.2012 20:16:40 >

Onaj pogled :))))

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *