|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Friške vijesti !
11.5.2012 21:22:19   
*pcelica*
Bolje da ne gledate. Ja sam se zaletila i dosla do pola dalje ne mogu user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 401
11.5.2012 21:58:08   
Medić*
O Boze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I nemojte gledati ja ne mogu sebi doci .....

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 402
11.5.2012 22:02:33   
Skvo RR
gadura bolesnauser posted image ....jadna bebicauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 403
11.5.2012 22:08:27   
teacher75
jezivo, cudo je ova beba ziva ostala, mozda ima i potres mozga koliko je lupa, bolesnica jedna odvratnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 404
11.5.2012 23:51:06   
leona81
fuj...zato je bolje abortirati nego dopustati da psihicki nestabilna djeca radjaju djecu...ona nema ni trunke ljubavi prema ovom djetetu, meni je doslo da ga uzmem i smirim a nisam mu majka, ne mogu da vjerujem da neko normalan moze ovo svome djetetu da radi...ona ga vjerovatno mrzi sto postoji

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 405
12.5.2012 0:03:05   
Medić*
Jadno dijete...u neko vrijeme trazi je rucicom, legne na jastuk a monstrum je odguruje.....smrtna kazna je malo ...

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 406
12.5.2012 0:03:28   
animagical
nisam pogledala video,jer stvarno ne moguuser posted image ali ovakvu zivotinju treba zatuci i ostaviti da krepa...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 407
12.5.2012 0:15:24   
Hanady RR
Strašno...
gledh i prekinuh...ne mogu dalje...jer ne mogu ruke kroz monitor oprbući d aga utješim...
strašnouser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 408
12.5.2012 15:42:12   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: Nunny

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/lopov-u-hrasnom-ukrao-terenac-s-dvoje-djece/120511018

user posted image user posted image

Jadno dijete user posted image user posted image user posted image , a Bogami ni roditeljima nije bilo lako....ja bih svisnula da se to meni desilo...
hvala Bogu pa se dobro zavrsilo...

Ovo je grozno!
Poznajem ovu ženu... tako mi je teško bilo čitati sve ovo... uhhhhhhhhh. Nadam se da dječak neće imati trajnije posljedice.

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 409
12.5.2012 16:49:48   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja ovaj klip nisam mogla pregledati do kraja. Ne preporucujem osjetljivim osobama, a ovu nemajku bi razapela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.dnevniavaz.ba/globus/svijet/95030-uznemirujuci-sadrzaj-malezijka-snimljena-dok-brutalno-tuce-svoju-bebu-video.html

ja sam ga vidla na fb ali nisam mogla dugo jer se bijes jako razvio u meni a ovu majku bi ne samo razapela nego bi je rezuckala na zivo uf kako mrzim ovakve monstrume uzas uzas i bog svakom daje djecu (sori sto ovako pisem ali stvarno jadno )

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 410
12.5.2012 20:08:53   
teacher75
http://www.ekskluziva.ba/vijest-5485

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 411
12.5.2012 23:48:28   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: teacher75

e ovo je stvarno vec bolesno user posted image uzas sta rade ovoj jadnoj djeci pa kud ide ovaj svijet. ja sam za dojenje ali sve ima svoje granice ali ovo je fikasto cuj ima samopouzdanje sto je mali doji pih onda bi nasi muzevi bili najsamopoudaniji ljudi na svijetu(ako kontate sta je pjesnik htio reci)user posted image

Neposredna veza do poruke: 412
13.5.2012 8:50:45   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: ucitelj

IZVORNA PORUKA: teacher75

e ovo je stvarno vec bolesno user posted image uzas sta rade ovoj jadnoj djeci pa kud ide ovaj svijet. ja sam za dojenje ali sve ima svoje granice ali ovo je fikasto cuj ima samopouzdanje sto je mali doji pih onda bi nasi muzevi bili najsamopoudaniji ljudi na svijetu(ako kontate sta je pjesnik htio reci)user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 413
13.5.2012 9:27:35   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Jadno dijete...u neko vrijeme trazi je rucicom, legne na jastuk a monstrum je odguruje.....smrtna kazna je malo ...

premalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 414
15.5.2012 21:15:00   
teacher75
http://doznajemo.com/2012/05/15/mama-dozivjela-sok-autobus-u-sarajevu-udario-u-kolica-s-bebom-velikom-srecom-bez-povrijedenih-foto/
uh, za dlaku!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 415
15.5.2012 21:25:37   
teacher75
http://www.ekskluziva.ba/vijest-5621
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 416
15.5.2012 22:36:06   
animagical
oo Boze, ja Sandru poznajemuser posted image e tuge...

Neposredna veza do poruke: 417
15.5.2012 22:37:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: animagical

oo Boze, ja Sandru poznajemuser posted image e tuge...

ja sam odmah pomislila kako je jadnoj zeni, trauma i tuga do kraja zivotauser posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 418
15.5.2012 22:39:58   
Hanady RR
meni usprug priča danas popodne o ovome slučaju...
inače našem zajdeničkom prijatelju koji se ženi u subotu rahmetli mladoženja je trebao biti kum...
baš tužna sudbina...al bašuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 419
16.5.2012 11:16:26   
sreca 27
Uh koja tuga Boze dragi,cijeli dan sam juce mislila o tome iako ih ne poznajem jako mi je zao mladosti,bem ti zivot,nase ceste....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 420
17.5.2012 15:06:37   
Blue rose RR
Ah ta ljubav :)
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sanita-hoces-li-se-udati-za-mene/120517087

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 421
17.5.2012 15:20:43   
ucitelj
user posted image user posted image user posted image nek je nesto i lijepo stavljeno u zadnje vrime
ah koji romantikuser posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 422
17.5.2012 15:24:21   
Emmy
Nastavakuser posted image

http://www.klix.ba/vijesti/bih/aldine-rekla-je-da/120517109

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 423
17.5.2012 15:27:06   
Hanady RR
joj preslatki suuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 424
20.5.2012 19:55:51   
D_K
uzas..
''Ovi padobranci nisu stradali tokom skoka i zbog opasnosti padobranstva nego, podvlačim, zbog toga što avion u kojem su bili nije letio u skladu sa propisanim normama. ''
znaci znali su da je avion tehnicki neispravan i pustili ljude da lete.
jos kad procitam da im protivpozarni aparati nisu radili posizim..

strasno..
http://www.depo.ba/hronika/na-sigurnosne-propuste-sam-upozoravao-prije-godinu-dana-a-glavni-krivac-je-nesrecu-posmatrao-sa-zemlje

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *