Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Prije koji sat javila mi se Idana, rodila je djecaka jutros u 9 sati. Kaze da je proslo super, nekad jutros je dobila bolove i otisla u bolnicu i sve skupa nije dugo trajalo . A mali "pisonja" kako kaze ima 3,400 g i 52 cm. Eto, rijesi se ona svoje slatke muke....
Idana draga neka ti je sretno rođenje sina, neka je živ i zdrav dugo godina, jedva čekamo da nam se javiš i kažeš da li je jučerašnje šetanje bilo učinkovito i ostale detalje,
a ti azra muštulugđio jutos sam srela Nedžada i pitam ga ima li šta novo, on se osmjehuje i kaže da si na CTG-u bila, pa šta je dr. kazao
ma idana draga nema mi ništa draže što si nam se ti porodila. Da se brzo oporaviš mila, da budeš divna majka i da budeš uvijek zadovoljna svojim dječakom. Ruže su za tebe, a malom najljepše želje!!!