Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 17:49:09
draguljče
Veseela, baš si me nasmijala. Super su svi. Odakle ih samo izvuče...
_____________________________ Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?! "Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 17:52:17
R&T@
A sto ne bi moglo Hajde da vidim kako ti "stoji"...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 17:58:30
D_K
IZVORNA PORUKA: tajra A sto ne bi moglo Hajde da vidim kako ti "stoji"... evo ga, bas mi se svidja.. hvala SdZ na prijedlogu i tajri na ustupanju i tvoj je extra .. prva liga..
_____________________________ Onaj pogled :))))
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 18:11:02
R&T@
Ova moja srca se slabo vide... Hajde, ako neko nadje sliku s malo blizim i upadnijima srcima (3 komada) neka se sjeti mene...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 18:14:57
D_K
probaj sa ovom: moze se jos srediti ako treba..
< Poruku je uredio D_K -- 11.5.2012 18:17:24 >
_____________________________ Onaj pogled :))))
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 18:23:15
R&T@
Bolje je...
[Obrisana poruka] 11.5.2012 18:41:11
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 21:32:52
reallove
Joj felix,ja bih prije rekla da mi ova prva sa Garfildom stoji
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 21:39:47
SdZ
A Selebriti sta bi trebao znaciti tvoj nick? Je li to celebrity-slavna osoba ili nesto drugo??? Hajd' nam otkrij tajnu, pa da i ti dobijes novi avatar.
_____________________________ <3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 21:44:20
Medić*
Hanady, Imancice, SdZ i Vesela fini prijedlozi Ali se bas ismijah gdje veselica iscupa ove slicice
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 21:45:50
felix
IZVORNA PORUKA: reallove Joj felix,ja bih prije rekla da mi ova prva sa Garfildom stoji pa da nisam napisala kad sam pobrisala post prepravljala ti jesi garfil a ta druga je ladyblue ime pobrisa kad sam prepravljala nisam vidjela dosad
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 22:03:36
reallove
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: reallove Joj felix,ja bih prije rekla da mi ova prva sa Garfildom stoji pa da nisam napisala kad sam pobrisala post prepravljala ti jesi garfil a ta druga je ladyblue ime pobrisa kad sam prepravljala nisam vidjela dosad e bas ti hvala
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 11.5.2012 22:20:14
SdZ
Eto dosta od mene. Nadam se da sam pogodila svaciji lik ili nick. Nadam se jos kojem prijedlogu za mene, pa cu se onda odluciti. za temu.
_____________________________ <3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake