Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 11.4.2012 8:40:58
Mirkica
Klemezi Amer je divan mali djecak, tvoj Dzenetlija :)) .
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 11.4.2012 23:19:52
klemzi
Hvala vam drugarice moje... Eto sad ste upoznale mog malog ljepotana...on će svojoj mami uvijek biti beba... Ljubim vas sve!!
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 12.4.2012 20:58:44
emči
neka mu dragi Allah podari lijepi džennet, zato ga je sebi i uzeo, a tebi je dao snage da sve to preživiš i pokažeš svima nama koliko čovjek može i mora biti jak. sve su to iskušenja, a dragi Bog uzima sebi one koje on voli. ja se tebi iskreno divim, prava si majka u svakom pogledu. veliki zagrljaj podrške i od mene
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 14.4.2012 11:41:49
Apotekarka
Majko... Ostavila si iza sebe toliko toga... Ostavila si dobrotu...Svi te hvale kako si bila divna osoba,dobar drug,nasmijana,jaka,puna zivota... Bila si dobra majka,zena,kcerka... Ipak izgubila si bitku koju si dugo vodila... Ostavila si iza sebe jednu ranjivu djevojcicu s pogledom istim kao sto si ti imala... Onaj tko ne osjeti na svojoj kozi ne zna kako je to kad ti zatreba majcinski zagrljaj a nemas ga...
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 14.4.2012 11:43:41
Amam
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Majko... Ostavila si iza sebe toliko toga... Ostavila si dobrotu...Svi te hvale kako si bila divna osoba,dobar drug,nasmijana,jaka,puna zivota... Bila si dobra majka,zena,kcerka... Ipak izgubila si bitku koju si dugo vodila... Ostavila si iza sebe jednu ranjivu djevojcicu s pogledom istim kao sto si ti imala... Onaj tko ne osjeti na svojoj kozi ne zna kako je to kad ti zatreba majcinski zagrljaj a nemas ga...
RE: Za one duše koje više nisu sa nama 14.4.2012 11:49:15
Volim Te!
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Apotekarko tacno si napisala sve kako i ja mislim i osecam, na danasnji dan prije 12 godina me napustila moja draga mama,tesko mi je,mrzim citav ovaj mesec,sad mi je najgore nece dozivt svoje prvo unuce mila moja ja te razumijem,potpuno te razumijem ostale drage forumasice,cuvajte svoje majke ljubite ih,ja bih zivot dala da jos jednom stavim glavu na njene grudi i da me pomiluje i poljubi vas sve