Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Malo su preskupi a po slikama bezveze prostor,a i naziv im nimalo ne obecava,zar nisu mogle biti malo kreativnije.Mislim po svemu sto sam vidjela da nisu pedagoski obrazovane ali skupe jesu,sto jest,jest.
evo ja bas gledam,kontakt sam "tete cuvalice"pocetkom januara,i poslale su mi detaljan odgovor,izmedju ostalog da je cjelodnevno cuvanje 240km(njigova hrana)i 200km(nasa hrana)i uopce nisu bezveze,prostor im je super uredjen,ja svoju djevojcicu takodjer mislim tamo dati na cuvanje:)
Malo su preskupi a po slikama bezveze prostor,a i naziv im nimalo ne obecava,zar nisu mogle biti malo kreativnije.Mislim po svemu sto sam vidjela da nisu pedagoski obrazovane ali skupe jesu,sto jest,jest.
Prostor im je odlican, imaju dvoriste, iako nisu pedagoski obrazovane, odlicno rade sa djecom, raznih aktivnosti imaju, i jako su brizljive i pazljive tete... I 240KM nije uopste skupo kakve su cijene u ostalim vrticima....
Mm se raspitivao jesenas, on je htio da idu tamo... Nama je bila pogodnost sto su imali popust za drugo dijete, i sto bi obje djevojcice bile zajedno u grupi... Odustali smo jer smo se uspjeli organizovati da ostanu kuci...
Imate novi privatni vrtić na Dobrinji V, u novoj zgradi, na trećem spratu. Cjelodnevni boravak kosta 300KM, a poludnevnKM 16o čini mi se. Poludnevni uključuje dva obroka. Mislim da se zove "Teta vrtić"
Ja nisam ništa tražila. Nisam potpisala nikakav ugovor (što je za mene neodgovorno jer sam pravnik po profesiji ). Meni je suština bila da je teta Ana primila Unči bez uvjeta s 11 mjeseci i da je o njoj brinula na način da sam ja bila prezadovoljna. I dan danas je tako. Odnos je cijelo vrijeme bio i ostao profesionalan, imaju praktično tri obroka (doručak, supa pred spavanje i ručak nakon buđenja). Kada je bolesna, pitaju za nju kako je i šta je. Meni ljudski odnos znači najviše, a to sam ovdje našla prema mom djetetu i prema nama kao roditeljima. Pa niko ne potpisuje ni ugovor s tetom čuvalicom, a povjeravate im i dijete i kuću i sve ostalo. Mislim da je to do osobe.
mame, mene zanima kako placate kad djete ne ide recimo sedmicu ili par sedmica u vrtic, umnje li cijenu. Ja svoju curu od pola marta ne vodim u vrtic, jer je bila prehlađene, a evo i pola aprila, a palniram cijeli april da je ne vodim i placam punu cijenu
mame, mene zanima kako placate kad djete ne ide recimo sedmicu ili par sedmica u vrtic, umnje li cijenu. Ja svoju curu od pola marta ne vodim u vrtic, jer je bila prehlađene, a evo i pola aprila, a palniram cijeli april da je ne vodim i placam punu cijenu
kod nas je prije bilo tako a sad u ovom novom imamo umanjenje ako dijete ne ide duze od 10 dana u toku jednog mj. i imamo umanjenje za godisnji
mama mumi na skenderiji ima privatni vrtić pipi diga čarapa ali nisam sigurna gdje se tačno nalazi, znam da su ga neke forumašice spominjale i imaš privatni suncokret ili sunce u radničkoj ulici na grbavici
pogledaj ugovor tamo ti sve piše, ja sam jučer odnijela opravdanje, i umjesto 180 uplatila 98 za april, jer nije išla 10 dana, ali morala sam donijeti opravdanje od dr.