Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 22.3.2012 10:29:49
eskimka
evo i ja pokusavam saznati... tete se tamo naravno ne javljaju na telefon, ja isla ponedjeljak i utorak spiska nema, kazu zovite i kao sto rekoh zoves od 2 do 3, ma citav dan zoves i niko se ne javlja :( a o dezurama ako nemas nekog ko radi u bolnici da ti provjeri tesko da ces od njih dobiti takvu informaciju :( zato opet molim sve vas koje imate info o tome kad je dr. Masic u dezuri ili kabinetu da nam javite...
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 4.4.2012 22:03:09
taze_mlada
ne vidjeh ovdje ako ko zna na koji br da zovem na GAK-u da bih vidjela koja je procedura da se naruci na 4d pregled tj da se dogovori konzilijarni pregled?
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 5.4.2012 21:09:07
treće
250-285
IZVORNA PORUKA: taze_mlada
ne vidjeh ovdje ako ko zna na koji br da zovem na GAK-u da bih vidjela koja je procedura da se naruci na 4d pregled tj da se dogovori konzilijarni pregled?
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 6.4.2012 15:29:55
eskimka
haha i koji je dan na kraju, ponedjeljak (09.04.) ili utorak (10.04.) i cure molim vas dodjite sa vidljivim oznakama nickova da se ne pitamo medjusobno a koja si ti :)
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 6.4.2012 16:17:34
Zabica27
Zna li neko ako odem u ponedjeljak u Vojnu na ctg,i kazem poslije da zelim i UZ pregled i da me stave kod dr Masica da li ce htjeti?Ja sam ih zvala rekle mi da se ne trebam narucivati 38 sam sedmica i imam veliku uputnicu za porod?
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 6.4.2012 18:17:26
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: eskimka
haha i koji je dan na kraju, ponedjeljak (09.04.) ili utorak (10.04.) i cure molim vas dodjite sa vidljivim oznakama nickova da se ne pitamo medjusobno a koja si ti :)
ja ću onda i u pon i utorak pa da Vas dočekujem i ispračam, hahahahahaha
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 6.4.2012 23:52:03
eskimka
IZVORNA PORUKA: Zabica27
Zna li neko ako odem u ponedjeljak u Vojnu na ctg,i kazem poslije da zelim i UZ pregled i da me stave kod dr Masica da li ce htjeti?Ja sam ih zvala rekle mi da se ne trebam narucivati 38 sam sedmica i imam veliku uputnicu za porod?
i mene ovo zanima, ista situacija... kad dodjem tamo u kabinet ona sestrica me obavezno pita jesam li narucena i obavezno provjerava da li imaime na spisku :( u principu bi se i ja napravila budala pa dosla na ctg i trazila da me dr. Masic pregleda :)