|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
15.3.2012 22:31:02   
Aminna
Meni Su Na snimanju vidjeli Na vratu Kao nesto navodno od napetosti u da Idem
Na redovne vjezbe i opustanja. Ali meni anksioznost prvi simptom je bio
Uzasne vrtoglavice. Od prvog dana. Svaki Dan vjezbam i treniram zbog
Cirkulacije i bude bolje malo.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4101
16.3.2012 0:12:39   
lajlac
Evo i mene!!! Meni se nesto pjeva danas: tra la la la, tru tru tru, la la lauser posted image
Ovo od muke neke, ne brinite, jos sam pri zdravom razumu, zasad user posted image
Pozdravljam sve svoje lijepe, pametne, zgodne, mlade cure i zene user posted image

Lajla

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 4102
16.3.2012 10:59:03   
BlackMagicWoman
Jovan Dučić
"Jutra sa Leutara"

U neprestanom maštanju i strahovanjima od svega oko nas, mi doživimo više nego što doživimo u stvarnosti, i to kroz ceo dugi čovečji život.
Najveći deo naših nesreća bile su zato čisto imaginarne ili bezmalo preterivane, a čitave katastrofe kojih ste se bojali da ih ne doživite, nikada niste ni doživeli.

Zbog tog imaginarnog sveta, naš život izgleda načinjen od hiljadu života, a naša sudbina od hiljadu sudbina. Samo udubljivanjem u svoju ličnost, čovek uspe da bolje pozna i prirodu drugih ljudi, i odmeri svoje odnose prema stvarima i najzad, da bar donekle potisne iz sebe naš urodjeni mračni strah od života.

Što čovek duže vremena živi u društvu, on sve više živi u strahu; i osamiti se, to znači u mnogom pogledu, lečiti se od straha.

Usamljen čovek je jedini čovek oslobodjen. I samoća je jedino mesto gde se ne strahuje. Usamljen čovek se najmanje boji gubitaka, pošto usamljeniku najmanje treba. Pećinski čovek se jedino bojao jače životinje nego što je on, dok današnji društveni čovek živi u strahu od hiljadu prividjenja.
Uglavnom, izvor sve njegove bede na zemlji, jeste strah više od prividjenja nego strah od stvarnih mogućnosti.

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4103
16.3.2012 13:07:23   
biba26
BMW draga potpisujem

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 4104
18.3.2012 14:22:04   
brinetyca
Evo i mene, da vas pozdravim. Meni se to događalo, znam otprilike šta je to kad ti cimne glava, to je ono kad ti u sekundi kao trzne skroz malo..kako je to ruzan osjecaj, isto hajvan se osjecam neki,. meni to bude samo u crkvi kad moram sjedit medu onolikom guzvom pa se ukocim drzim glavu pravo pa mi cimne nekad :D a mislim da je to sve od napetosti, ma nista strasno. evo ja dosla doma, lijepo sam se provela po moru, setala,uzivala..super se tamo osjecala.e sad kad sam se vratila kuci sam opnako. bila jutros u crkvi i na kavi, kad sam posla tek prema gradu ko leptirica sam bila..nikakvo mantanje, pritisci, strahovi..i sve super,tmn kontam eo ga mozda prolazi i onda podem tim istim putem kuci mora ono mene spucat, ona zamucenost i pritisak u glavi i hodam kao da se da izvinite popisala u gace user posted image user posted image sva se ukocila bila pored one jedne ceste gdje sve prazno.nema nikakvih zidioca i ograda nemam uza sta ici pa dok vidim taj prostor odma me baca nesto-

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4105
19.3.2012 8:01:35   
Alma_27
brinetyca, znas sta ti je liiek. pravac na more! user posted image

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 4106
19.3.2012 10:40:16   
brinetyca
Almice, da jeste user posted image al na određeno vrijeme, dobro dođe malo za promjenu, a i dok sam tamo bila nisam nikako sama apo gradu hodala..već sa društvom, a mene ovo sve što fata ,fata me kad sama hodam..user posted image Inače, dobro sam bila i dok sam šopingirala user posted image user posted image nisam mislila ni na šta. zabavila se oko krpica pa sam super bila user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 4107
19.3.2012 19:38:48   
mo girl
u zadnje vrijeme nigdje nikoga sta je to

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 4108
19.3.2012 21:52:42   
nadez
ja sam tu mo girl,mogu se malo pozaliti imala sam juce i danas napad to brobadanje oko srca pa danas kod psihijatra pa god ginikolog i kardiologuser posted image vadila krvi sve uredu su rekli da se smirim i to evo ja cu ovi dana malo vise biti user posted image beba je uredu hvala bogu samo ja se moram sa te moi simptomima pozdrav do svi ljubim vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4109
20.3.2012 7:39:56   
biba26
i ja sam tu, čitam sve redovito, nadez draga, mene kao i tebe ti fizički simptomi najviše muče, bit će to sve u redu kad dođeuser posted image , ja radim na tome user posted image

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 4110
20.3.2012 14:22:20   
nadez
radi draga biba26 nauser posted image pa valjda emo uz nik nekako proci ovo nase stanje ja i dem malo polako setati ne izlazi mi se bas ali idem zelim svima jedan ljep dan ljubim vas sveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 4111
21.3.2012 8:18:32   
mo girl
zna li neko sta je sa ovim facebook-om danas? neznam kako je u vas al ga u mene nema nikako

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 4112
21.3.2012 11:38:34   
Rabi

IZVORNA PORUKA: mo girl

zna li neko sta je sa ovim facebook-om danas? neznam kako je u vas al ga u mene nema nikako

Joooooj vala...
Ovaj fb je stvarno jedno veliko ZLO za danasnju omladinuuser posted image

Da mu hoce neko dokundisati!!!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4113
21.3.2012 18:23:43   
dana123
Imam nešto zanimljivo.Japanski stručnjaci tvrde da će mnoge fobije moći biti izlječene ubrizgavanjem anestetika lidokain u mali mozak.Njihova istraživanja su pokazala da zlatna ribica koja je dobila inekciju ničega se nije mogla uplašiti.Istraživanje je pokazalo da će jednog dana to biti stvarnost.Eto cure moje ja našla taj članak i kažem iz njihovih usta u božje ušiuser posted image user posted image .Sve vas puno pozdravljam.user posted image

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 4114
21.3.2012 19:28:38   
jana40
pozz i od mene čisto da se javim, aaaa ko zna zlatna ribica i tri želje.....user posted image i još 7 slonića...

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4115
21.3.2012 19:33:22   
jana40
pozzz i od mene, aaa zlatna ribica i tri želje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , i još 7 slonića za sreću....

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4116
21.3.2012 21:46:32   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: dana123

Imam nešto zanimljivo.Japanski stručnjaci tvrde da će mnoge fobije moći biti izlječene ubrizgavanjem anestetika lidokain u mali mozak.Njihova istraživanja su pokazala da zlatna ribica koja je dobila inekciju ničega se nije mogla uplašiti.Istraživanje je pokazalo da će jednog dana to biti stvarnost.Eto cure moje ja našla taj članak i kažem iz njihovih usta u božje ušiuser posted image user posted image .Sve vas puno pozdravljam.user posted image

ma, bjezi, tek onda bismo nabelejile user posted image user posted image
bez straha se ne moze zivjeti. zamisli da malo poremete dozu pa se nicega vise ne bojimo. napravim se frajer i odem da se potucem u kafani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4117
22.3.2012 8:08:51   
dana123
ma, bjezi, tek onda bismo nabelejile
bez straha se ne moze zivjeti. zamisli da malo poremete dozu pa se nicega vise ne bojimo. napravim se frajer i odem da se potucem u kafani

user posted image user posted image user posted image ovo ti je dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 4118
23.3.2012 23:05:05   
nadez
nema niko nadam se da ste svi ok ljubim vas sve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana40)
Neposredna veza do poruke: 4119
24.3.2012 10:13:40   
mo girl
ja ulazim redovno al kako niko nista ne pise nekako mi glupo da pricam sama sa sobom

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 4120
24.3.2012 10:51:46   
biba26
ja isto redovito ulazim a glupo mi pisat kad nitko ništa ne piše, valjda je to znak da ste sve ok, ja sam nekako napeta i nemirna u zadnje vrijeme, muče me neki poslovni problemi pa se anksioznost pogoršava, no bit će boljeuser posted image , ljubim vas

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4121
24.3.2012 11:32:17   
dana123
Pozdrav drage kod mene je naglašena napetost i nemir u jutarnjim satima do 12 prođe.To je tako kod mene nekih tjedan dana i nestane pa kod menzesa opet,ali navikavam se.

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4122
24.3.2012 11:42:10   
Rabi
I ja cu da vam samo mahnem i da kazem da sam tu, da citamuser posted image

Proljece donosi neki dodatni nemir vecini ljudi, anksioznim jos vise! Prema tome ne podlijezite laznoj uzbuniuser posted image

Pusa!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4123
24.3.2012 17:55:42   
jana40
i kod mene su najgori jutarnji sati, ovih dana imam vrzoglavice, a i dolazak proljeća utiče, pozzz

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 4124
25.3.2012 19:48:36   
lajlac
Pozdrav svima! Pridruzujem se proljetnom sindromu :)
Molim vas jedno pitanje! Cesto kad se probudim bilo to ujutro ili drugo doba dana ili noci, pa ono ko da hocu da jos malo nastavim spavati, ili to cak i ne mora tako biti, sanjam odnosno cujem kao da se neko svadja. Znaci taj san nije tipican san, kad ti nekoga ili nesto sanjas, tj. nije popracen nekim slikama ili nesto, cisto cujes. Jeli se to ikome desavalo? ja uopce ne znam kakvi su pobogu ti snovi. Ja sam kao budna i odjednom me trzne takvo nesto i interesantno je to da uvijek cujem kao da se neko svadja ili je u sukobu. A ponekad se i ne svadjaju :)

A sto se tice ostalog, malo sam bolje, ali tu su misli, kao da su fiksirane, nastojim se priviknuti...ponekad mislim da cu otici na zivcima, iskreno.
p.s. molim vas ako neko ima snove ili polusnove, kako vec, ovog tipa da mi napise par rijeci.

Lajla

(odgovor članu jana40)
Neposredna veza do poruke: 4125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *