|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
6.3.2012 15:40:23   
gerberka
 mislila ti ganjas drugu user posted image  user posted image user posted image user posted image

de rodi nam jednu drugaricuuuuuser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 3351
6.3.2012 15:42:26   
felix

IZVORNA PORUKA: gerberka

mislila ti ganjas drugu user posted image  user posted image user posted image user posted image

de rodi nam jednu drugaricuuuuuser posted image

ništa ja ne ganjam mene ganja haman ovouser posted image ozbiljno kasni mi user posted image nisam ništa planirala ak bude bude ak ne isto dobro .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3352
6.3.2012 16:12:46   
Lady26
Felix, rastereti se...ne mozes nista promijeniti sekiracijom, jel tako....
Sacekaj dan-dva pa radi test....ili otidji dr. da proveris....nemoj se sekirati, samo sebi gore pravis....sta god da je, od Boga je, to je tako trebalo biti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 3353
6.3.2012 16:21:09   
felix
.sta god da je, od Boga je, to je tako trebalo biti....
znam, zato sam sinoc dobro ocepila i plakala ko godina dok me anel ne jasno gledao .
Strpicu se još malo...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3354
6.3.2012 16:22:40   
Lady26
Ma samo polako...kazi sebi da ne mozes promijeniti trenutno nista....
Znam da je frka ali sta sad....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 3355
6.3.2012 16:25:32   
*pcelica*
Hajde felix sta si se uspanicila. Nemoj tako. Svako dijete je boziji dar i nesmijemo boguhuliti. Ja kad sam rodila prvo sve sam sikterisala oko sebe kad mi spomenu drugo i govorila gluho bilo. Kad sam htijela ono ko za inat nece. Jedva . Evo prestala sam piti tablete jer se od njih debljam i opet ne dobijam dva mjeseca mi kasni. Al sam poravnila bice onako kako onaj odozgo odluci.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 3356
12.3.2012 8:25:31   
Katarina3
Cao svima evo javljavam se ponovo sva srecna ali nadam se da mi tu srece nece nista pokvariti,trebala sam dobiti u petak 9.3 , ali jos nista,kad sam trebala dobiti i dan prije imala sam obilan sekret kao sto uvek i bude ali sad mi je sve normalno imam manji sekret i vise je providan,ojim se test uraditi jos da se nebi razocarala sta vi mislite ???? pozdravcic svima

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 3357
12.3.2012 8:28:47   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Katarina3

Cao svima evo javljavam se ponovo sva srecna ali nadam se da mi tu srece nece nista pokvariti,trebala sam dobiti u petak 9.3 , ali jos nista,kad sam trebala dobiti i dan prije imala sam obilan sekret kao sto uvek i bude ali sad mi je sve normalno imam manji sekret i vise je providan,ojim se test uraditi jos da se nebi razocarala sta vi mislite ???? pozdravcic svima

uradi test . koliko ti traje ciklus ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Katarina3)
Neposredna veza do poruke: 3358
12.3.2012 9:46:30   
Katarina3

IZVORNA PORUKA: Mirkica

uradi test . koliko ti traje ciklus ???

Traje mi 28 dana nekad mi je zn ao kasniti max.2 dana ali cim imam odnose navece ujutru dobijem :/ sada nista i kada imam odnose ?

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3359
12.3.2012 9:57:58   
Mirkica
Katarina kod tebe kao kod mene :)))) hajd nadam se da si trudna i navijam user posted image user posted image user posted image ti uradi test i ne muci se vise sretno

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3360
12.3.2012 10:22:25   
Katarina3

Katarina kod tebe kao kod mene :)))) hajd nadam se da si trudna i navijam user posted image user posted image user posted image ti uradi test i ne muci se vise sretno

izvini molim ako sam dosadna a jesili imala nekakve simptome prije nego si uradila test ako ti je bilo kao i kod mene a naravno test cu da uradim :) ???

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3361
12.3.2012 11:43:37   
irisss
Kod mene ista stvar, trebala dobiti 9.još uvijek ništa, ali ja imam PCOS pa je meni to "normalno". Što se tiče simptoma, ja ih nemam tako da test neću ni praviti. Znam da mi jedne prilike moj dr. rekao da se po bolu i težini u grudima, osim naravno kašnjenja M, prvo može posumnjati u trudnoću. Sretno svima

Neposredna veza do poruke: 3362
12.3.2012 14:53:00   
Mirkica

izvini molim ako sam dosadna a jesili imala nekakve simptome prije nego si uradila test ako ti je bilo kao i kod mene a naravno test cu da uradim :) ???

nikakve Katarina tek u 10 semdici mi je pocela mucnina nista nisam osjecala do 10 punih sedmica

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3363
14.3.2012 13:49:21   
mali suncokret
Topli pozdrav svima !! Nova sam i želim sa vama da podjelim svoju priču...Radimo na bebi 3 godine al tesko ide...Zadnja dva mjeseca pila sam očajnicu i evo sad mi kasni 6 dana.Nisam sigurna da li sam trudna...Imam ove simptome: blage mučnine,prolazne,grceve ne jake u donjem dijelu trbuha,grudi mi nisu bolne al su natekle i hrana mi nema nikakav okus(ono sto mislim da bi u slast pojela bezveze mi bude).Test nisam jos radila jer se boljim razocarenja....radit cu ga al cu jos malo sacekati.Voljela bih vase misljenje......user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3364
14.3.2012 17:11:43   
jakosretna
draga najbolje ti je da uradis test i da znas na cemu si.

(odgovor članu mali suncokret)
Neposredna veza do poruke: 3365
14.3.2012 17:41:50   
mala_sa
Ja bih uradila Betu, tako si 100% sigurna, ona pokaze i najraniju trudnocu.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 3366
16.3.2012 9:28:08   
Katarina3
Drage moje trudilice zelim svu srecu od srca ja sam sinoc radila 2 testa i bili su pozitivni za potvrdu cu ici ginicu :) ali divan je osecaj i zelim svima vama da ga dozivite i ugledate user posted image jos ovaj mesec :) puno poljubaca za sve vass

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3367
16.3.2012 9:33:43   
felix

Drage moje trudilice zelim svu srecu od srca ja sam sinoc radila 2 testa i bili su pozitivni za potvrdu cu ici ginicu :) ali divan je osecaj i zelim svima vama da ga dozivite i ugledate user posted image jos ovaj mesec :) puno poljubaca za sve vass

mašala cestitam sve najbolje baš mi je drago user posted image user posted image user posted image zelim ti lijepu, i laganu trudnocuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3368
16.3.2012 17:25:00   
mali suncokret

IZVORNA PORUKA: felix

ČESTITAM,Katarina3..... user posted image Ja se jos uvijek bojim uraditi test....bojim se razocarenja.Al najvjerovatnije cu ga raditi sad za vikend,pa vam javim....Pozdrav svima

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 3369
16.3.2012 21:11:46   
Mirkica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam sve najbolje skolsu trudnocu i zivu i zdravu bebicu

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3370
16.3.2012 21:13:03   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: mala_sa

cemu zurba , a ako kasni 6 dana test ce pokazat

BA 13.12.2008

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3371
16.3.2012 21:38:18   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: mala_sa

cemu zurba , a ako kasni 6 dana test ce pokazat

Ma meni je kasnila 12 dana i na testu mi pokazalo drugu crticu toliko svijetlu da sam je samo ja vidjela, i ja taj isti dan uradim Betu i potvrde mi trudnocu. Zato je meni Beta zakon.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3372
16.3.2012 21:54:16   
miny
IZVORNA PORUKA: sunce27

Veceras sam uradila test na trudnocu i pozitivan je, da li moze pogrijesiti obzirom da sam ga radila u vecernjim satima?

Draga kono neka je sa srecom...user posted image

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 3373
18.3.2012 13:41:21   
Dragan2222
Musko sam kao sto vidite.
Potreban mi je hitan savjet. Imao sam odnose sa bivsom djevojkom prije mjesec dana, znaci 17. februara, a danas je 18. mart. Njen menstrualni ciklus je trebao da bude 8. marta, jer je imala ngdje oko 7. februara, ali ona jos nije dobila.

Problem je u tome, sto ona ima momka, sa kojim je vec duze vrijeme, i naravno ima odnose i sa njim. Mene kopka, je ne znam jesam li pazio i jesam li izvadio na vrijeme.

Ona kaze da je radila test trudnoce 15-20 dana nakod odnosa, i da je pokazalo da nije trudna. Takodje kaze da je radila analizu krvi i da je to pokazalo da nije trudna, ali joj bas i ne vjerujem da je to radila.

Sto me najvise zanima, koliko tacno vremena od oplodnje djevojka moze imati da bi mogla uraditi abortus?

Hvala unaprijed za brz odgovor.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.3.2012 20:47:26 >

(odgovor članu Dalia_88)
Neposredna veza do poruke: 3374
18.3.2012 19:40:13   
Dalia_88
Dragane u privatnim ordinacijama abortusi se rade do 10 sedmica trudnoce maximalno znaci (2,5 mjeseca) poslije toga moze samo u drzavnoj ustanovi uz odobrenje konzilija.
Moj savjet je da uradite test zajedno jer joj kasni 10 dana tako da kucni test nece pogrijesiti..

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

(odgovor članu Dragan2222)
Neposredna veza do poruke: 3375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *