Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Afan 56 cm,5500 kg (rodjen 49 cm,3200 kg) Uma 55 cm,4250 kg (rodjena 47 cm,2500 kg) Afan samo doji,a Umica je na AD,doji vrlo malo. Ovo su mjere od 13.1. do sada su vjerovatno jos napredovali. Mi smo zadovoljni,masAllah.
Jesi li Asji izbacila dohranu pa je Zara prestigla?
Jesam preko dana,dohranjujem samo predvečer a i dosta je duga...po meni ima i više od 70cm ali eto ovo dr,mjeri.
moja šmrlja ima 7,5 mjeseci....ma skoro 8 aBd za koji dan i prije mjesec je imala 10 kg a koliko je duga pojma nemam dugo je nismo mjerili, al da je zgembo zgembo je što jest, jest kažue mi dr. mašalah ko dijete od godinu dana
2mj i 20dana imamo 5500g a dugi smo 58cm(po doktorskom) a 64cm po maminom .Meni se ucinilo da uopste ne isprave nogice dok ih mjere.Rodjeni smo sa 3150g i 51cm.Ne izgleda debelo,a doktori kazu da je dobila malo vise nego sto treba...Na pregledu se toliko smijala doktorici da je ova nije mogla kako treba preslusati
5mj i 18 dana.Teski smo 7,800kg.Duzinu nismo mjerile, bilo ziiiiima.
Afan 56 cm,5500 kg (rodjen 49 cm,3200 kg) Uma 55 cm,4250 kg (rodjena 47 cm,2500 kg) Afan samo doji,a Umica je na AD,doji vrlo malo. Ovo su mjere od 13.1. do sada su vjerovatno jos napredovali. Mi smo zadovoljni,masAllah.
Mjere od 14.2. Afan 62 cm,6600 kg Uma 60 cm,5250 kg
2mj i 20dana imamo 5500g a dugi smo 58cm(po doktorskom) a 64cm po maminom .Meni se ucinilo da uopste ne isprave nogice dok ih mjere.Rodjeni smo sa 3150g i 51cm.Ne izgleda debelo,a doktori kazu da je dobila malo vise nego sto treba...Na pregledu se toliko smijala doktorici da je ova nije mogla kako treba preslusati
5mj i 18 dana.Teski smo 7,800kg.Duzinu nismo mjerile, bilo ziiiiima.
Sa 6,5 mj. imamo 8kg i 250 gr. a dugi smo 68cm.Dojimo,dohranjujemo,hranimo ma svasta radimo
Moja cura ima tri i po mjeseca. Rodila se sa 4600g, a bila je dugačka 56cm. Sada je teška 7 kg i dugačka oko 65cm (ovo sam ja mjerila, pa nije sto posto tačno). Za koji dan idemo na kontrolu, pa ćemo da vidimo šta će oni da kažu, mada nisam sigurna koliko je tačno izmjere i u savjetovalištu.