|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upoznajmo se
5.1.2008 13:57:54   
selmat
ja sam selma,trudna sam i ovo je moje prvo dijete tako da sam po pitanju trudnoce i svega sto je vezano za to totalni laik ali tu smo da razmijenimo misljenja jeli tako drage moje

(odgovor članu Borisova mama)
Neposredna veza do poruke: 251
5.1.2008 14:07:25   
Adana
Dobro došle!!!!user posted image  Zelim vam ugodno čavrljanje i druženje sa nama!!!!! Pusica svima¨user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu selmat)
Neposredna veza do poruke: 252
6.1.2008 12:12:33   
amia
I ja sam slucajno pretrazujuci internet naisla na ovu stranicu.   Super je user posted image user posted image user posted image .
Tipkam iz Bihaca , imam 33 godine, u braku sam 14 godina ( zar je toliko proslo?) i imam dvoje djece - sina od 9 godina i kcerku od 5 mjeseci.   Tece mi porodiljsko.
Posto sam u ovim zimskim mjesecima vecinom u kuci i ogranicena na manje druzenje s prijateljima (jedva cekam proljece) , bas mi je drago da sam vas pronasla i da ovo sto sam do sada pregledala svida mi se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 253
6.1.2008 12:21:05   
travnicanka
Dobro dosla amia,bas mi je drago da ti se svidja nasa mala porodica!!
Ja sam isto kuci moja beba je vec skoro pa godina i ja cu jos malcice pa na posao.
Ali nastavit cu se ja druziti sa vama,mozda u manjem intezitetu nego do sada ali nema veze!
Pozdrav svima!!!!

(odgovor članu amia)
Neposredna veza do poruke: 254
6.1.2008 15:55:38   
amia
Hvala na dobrodoslici.   user posted image user posted image user posted image   Ma nemam ni ja puno vremena iako sam po cijeli dan u kuci jer su me pritisle obaveze oko male bebe, sina skolarca i dosta kucanskih poslova. Dok sam bila trudna neke svoje sumnje i stahove sam rijesavala putem interneta  i drugih foruma, a sada je malo gusto s vremenom.   Uglavnom potrudicu se da se ukljucim koliko mogu i iznesem neka svoja misljenja i pitam za savjete kad mi zatrebaju.   user posted image

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 255
6.1.2008 16:01:41   
Suncica*
Dobro nam dosle..Uzivajte sa nama..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amia)
Neposredna veza do poruke: 256
6.1.2008 17:58:16   
Amelaa RR
Dobro nam dosle sve nove...usput ja vam od sutra idem na DIJETU...ne znam kako cu al moram....3mjeseca....trebat ce mi podrsku samo mi nedajte da odustanem...jer desavalo mi se ja taman se zaholcam a ono MA DAJ PUSTI DIJETU DE POJEDI OVO...SMRSALA SI DOVOLJNO I GOTOVO...Zato bar vas molim da me bodrite
ALE,ALE....

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Suncica*)
Neposredna veza do poruke: 257
7.1.2008 7:39:35   
Hamos
Dobrodoslica novim clanovima i prijatno druzenje nam zelim.user posted image
A nasoj dragoj ''amelii'' uspjesno drzanje dijete. Evo jedan post pun podrske od mene i da sto prije pocnu da se uocavaju rezultati. Ako ti se desi da moras nesto da gricnes, od mene imas dozvolu za samo par mrvica.user posted image

Lijep pozdrav

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 258
7.1.2008 23:43:12   
almai
user posted image user posted image user posted image dobro nam dosli svi novi clanovi!!!
zaista je ovaj forum super stvar ako mozemo pomoc jedni drugima tu smo bez vrijedanja svak iznese svoje misljenje i sto bas i nije dobra stvar je ta da covijek postane ovisan o ovom forumu.Ja MORAM svaki dan zavirit da vidim sta se desava ovamo.Kao sta imenjakinja rece.
Mi smo jedna vrsta porodice.
p.s.amelaa nedaj se i istraj u svojoj odluci ljudi izrdze i gore pa ces i ti dijetu.Kad osjetis glad popi casu vode i sretno!!!

(odgovor članu Hamos)
Neposredna veza do poruke: 259
9.1.2008 7:39:49   
Amelaa RR
Hvala punoooo,evo treci dan je i dobro mi ide....CURE NAJBOLJEEEEEE STE HVALA VAM,STO BIH JA BEZ VASALE ALEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Hamos)
Neposredna veza do poruke: 260
9.1.2008 10:55:40   
Alex
Ja sam vam sinoć zalutala i ne mogu da se snađem od jutros.Zovem se Aleksandra,imam 36 godina,sina i kćerku,muža.Forum vam je suuppeeer.Nadam se da ćemo se lijepo družiti i da ćemo imati vremena jedne za druge!Pozdrav svima!user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 261
9.1.2008 11:03:53   
selmat
Alexsandra samo da ti zaželim dobrodošlicu na ovaj forum nadam se da ces naci mnogo zanimljivih stvari kao i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex)
Neposredna veza do poruke: 262
9.1.2008 11:26:05   
travnicanka
Dobro nam dosla Aleksandra.......ovo ti se zove svastara....nema sta nema!!!!
Saljem ti veliki pozdrav i nadam se lijepom druzenju!!!
Pussssssss!!!

(odgovor članu selmat)
Neposredna veza do poruke: 263
9.1.2008 11:53:25   
enisa27
Da se i ja upisem ovdje.....
Sretno udata,imam kcerkicu [10 mj.],istrazivajuci na netu pronasla i vas,user posted image user posted image
pozdrav svima.......

Neposredna veza do poruke: 264
9.1.2008 11:57:10   
Blue rose RR
DOBRO DOŠLE, i lijepo se družite sa nama, mi smo kao jedna velika sretna porodica.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 265
9.1.2008 12:13:23   
amelli
dobro dosle, ovo je super forum kao sto je maryam amina rekla jedna velika porodica zene super ste

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 266
9.1.2008 12:33:45   
Amra k
Veliki pozdrav svim curama, novim i onim sa vise staza na ovom najnajnaj boljem forumu na svijetu. Ja sam tu vec 6 dana, ne ukljucujem se bas puno, jos uvijek malo vise citam.Da se predstavim. Zovem se Amra, napunit cu za 11 dana 25 godina, zivim u Njemackoj vec 18 mjeseci od kada sam i udata.Po zanimanju sam psiholog-pedagog. Inace sam rodjena tuzlanka.Trenutno sam u 13 sedmici trudnoce.
Zahvaljujem se svim curama na ovako lijepom druzenju, s vama nikad nije dosadno, jos nista nisam procitala a da nije bilo  poucno i korisno.Stvarno super ste. Cak i moj muz, napola bosanac koji bas i ne zna nas jezik da cita, voli da nabada i ponesto skontauser posted image
Velika pusa

(odgovor članu amelli)
Neposredna veza do poruke: 267
9.1.2008 12:39:00   
kiša
user posted image Svim nasim novim forumasicama zelim toplu dobrodoslicu i nadam se da ce vam biti lijepo kao i nama.

pusauser posted image

(odgovor članu Amra k)
Neposredna veza do poruke: 268
9.1.2008 12:48:01   
travnicanka
Super Amra ....bas je lijepo cuti ovako nesto...ma mi ti se maximalno trudimo da nas porodica raste i super nam uspijeva!!!
Pusa tebi cuvaj bebicu!!!!

(odgovor članu Amra k)
Neposredna veza do poruke: 269
9.1.2008 12:50:47   
makana
dobrodošlica i od mene za sve nove članice
user posted image

strpljen - spasen

Neposredna veza do poruke: 270
9.1.2008 13:16:31   
sarah
Zelim dobrodoslicu svim novim clanovimauser posted image
I ja sam noviji clan ali sam se vec navukla na ovaj forum i kad god imam slobodnog vremena zavirim da vidim sta ima novo user posted image

(odgovor članu makana)
Neposredna veza do poruke: 271
9.1.2008 13:29:22   
Monia
Dobro nam dosla,nadam se da ces sa s nama lijepo druziti i razmjenjivati raznorazna iskustva.Lijep pozdrav

(odgovor članu Alex)
Neposredna veza do poruke: 272
9.1.2008 13:36:14   
selmat
koliko mogu da primjetim travničanka vodi glavnu riječ svako čast i veliki pozdrav.Ja sam nova na ovom forumu i mogu da vam kažem da da se još uvijek ne snalazim dobro.

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 273
9.1.2008 13:42:05   
travnicanka
user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma nevodim ovo je danas nesto tako naislo...Adi mi odspavao dodru turu,a Ajla je u vrticu do dva,pa ce je svekrva uzeti kod sebe dok tajo ne zavrsi s poslom obecao je voditi na hamburger...a rucak cu praviti kad se svi skupimo...veceras je pasta-salata na redu i brzinski je...tako da ja imam danas bas vremena!!
PUSA!!!

(odgovor članu selmat)
Neposredna veza do poruke: 274
9.1.2008 13:47:17   
selmat
blago tebi draga moja ja sam na poslu do 17 časova a onda  kada stignem kuci ne znam za sto bih prije, pa još i ova konstantna moja povracanja a ovo je moja prva trudnoca pa samo zamisli kako se osjecam

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *