Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
heheheh... podsjeti ti me to kad je moja curica na tv-u vidjela jednu golišavu voditeljicu i izjavi: "ide teta da se kupa" (naviklo dijete da se skida samo kad se treba kupati)
Nemirku je palo na pamet da se kupa al ne da puni koritance nego kadu. Podjemo da fino operemo kadu i sve dezinfikujemo, ribam ja jer je nestrpljiv pogledam a on zgrabio moj sundjer za piling i riba sve u 16. Ja: sto si mi uzeo sundjer, sad cu ja tvoj N: Sa ovim sundjerom si se ti dobro okupala kad si bila mala i pokvarila ga, sad sam ga ja uzeo i vidis kako sam sve lijepo usjajeo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Dok sam ja jucer bila na druzenju,muz je odveo djecu na rucak u moj omiljeni restoran.I kad smo svi dosli kuci,princeza mi prisla i kaze, `mama,rekla sam ja babi kako cemo bez tebe...` Rekoh-stvarno i sta on? Kaze ona `ma puhao je jako vjetar,pa me nije cuo`... Znala sam odmah da mu nije rekla,sto je muz potvrdio. Al` je pocela da petlja...
"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"
11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Moj K. iz moje okoline ucio razlike izmedju muskarca i zene.i za zadacu trebali da napisu neke razlike.da bi moj djecak izmedju ostalog napisao "zene imaju duzi,a muskarci kraci jezik"
aaaaaa,crnjak :D.
hahaha,reci e moj care,da je ona za predsjednikom,ne bi ona mlijeko raznosila hahah.
Ajša: mamaaaa, hajd mi donesi onu malu kremu i ugrij da mi namažeš pupu. nešto me boli pupo ja bila u drugoj sobi a mm s njom pita je mm: a što te boli pupo Ajša: zato što sam pojela sve rajiće (jariće) pa me sad boli, ali namazaće mama pa će prestati
Ajša: mamaaaa, hajd mi donesi onu malu kremu i ugrij da mi namažeš pupu. nešto me boli pupo ja bila u drugoj sobi a mm s njom pita je mm: a što te boli pupo Ajša: zato što sam pojela sve rajiće (jariće) pa me sad boli, ali namazaće mama pa će prestati
je li on zna nas pricat ?????
Kaže Ema jutros crveni joj tabani na nogama i crveni joj tabani na rukama . I pita maloprije gdje je nestao 'podigač' (kursor, on podigne crtani kad spustimo na tab da mi nešto svoje vidimo). I stalno pita 'mama, jesi li još ljuta'. Ja kažem 'Ema dosta, ne budi dosadna, još jednom me to upitaš baš ću se naljutiti do kraja'. Misli, misli i pita 'mama, a jesi li se odljutila'? (Isto g..., ali ga je prepakovala da se ne naljutim ).
Mama često (većinom na poslu, ali se omakne i kući) uzrećica: Pi*darija. Kikica neki dan naravno ponovila maminu omiljenu uzrećicu, a mama i tata užasnuti bili, i dogovorili sa kikicom da to djeca netrebaju govoriti jer je ružno. Mame i tate to ponekad kažu, ali ne trebaju ni oni.
I sve bi O.K, do jučer: Kikica: Mama mogul ti nešto šapnuti na uho? Ja: Možeš ljubavi. Kikica: Mama, mogu li ja reći: u pi*du materinu? Ja - pokušala biti užasno ozbiljna, ali nisam uspjela joj ni odgovoriti u tom momentu, pala sam od smijeha.
Fakat djeca su ko spužve.
P.S: Ova uzrećica nije naša porodična, haman je pokupila odnekud.
Pred spavanje priča MM priču sinu o čobaninu koji je varao seljane da dolazi vuk da će mu pojesti sve ovce i dozivao upomoć (itd. itd.), pa sljedećeg dana, onako u sred neke priče, kaže mu sin "Babo, ja sam čobanin, a ti si ovca i ja tebe čuvam" ... pa ga prozvah ovca
Kaže Ema jutros crveni joj tabani na nogama i crveni joj tabani na rukama . I pita maloprije gdje je nestao 'podigač' (kursor, on podigne crtani kad spustimo na tab da mi nešto svoje vidimo). I stalno pita 'mama, jesi li još ljuta'. Ja kažem 'Ema dosta, ne budi dosadna, još jednom me to upitaš baš ću se naljutiti do kraja'. Misli, misli i pita 'mama, a jesi li se odljutila'? (Isto g..., ali ga je prepakovala da se ne naljutim ).
ove izrace koristi i Nemirko.Juce uzdisem ja on sav zabrinut pita sta mi je i ja kazem da sam nasekirana jer me niko ne slusa, naravno misleci na klince, a on sav ozbilja :"Mama, pa baba te slusa"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......